Προς το περιεχόμενο

ficis82

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ficis82's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ειναι τοπικο δικτυο χωρις προσβαση στο internet.η εφαρμογη-site θα είναι για χρήση μόνο για το τοπικο δίκτυο.
  2. Καλημέρα σε όλους. έχω φτιάξει μια εφαρμογή-σελίδα (mvc) την οποία θέλω να την διαμοιράσω στο domain μου. η εφαρμογή δουλεύει με .NET FRAMEWORK 4.5 αλλά τα windows server 2003 φτάνουν μέχρι 4.0 Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στα Windows και η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να μπεί το website σε κάποιον client με windows 7 και μέσω iis να την διαμοιράσω στο υπόλοιπο δίκτυο (με τις απαραίτητες ρυθμίσεις DNS). Έχω ελάχιστες γνώσεις από windows server αλλά έχω κάνει αρκετές δοκιμές από tutorial-videos του youtube χωρίς να πετύχω κάτι. Σήκωσα ένα απλό site από windows server 2003 για να δώ ότι όλα πάνε καλά και όντως τα κατάφερα. Το άνοιγα και από άλλους client κανονικά. Αν γνωριζεί κάποιος κάποια άλλη λύση ή κάποιο βήμα το οποίο χρειάζεται για την δικιά μου περίπτωση ας το μοιραστεί μαζί μου.
  3. το σχόλιο μου "τους θελω ολους τους δορυφορους" δεν ήταν στα σοβαρά.ηρέμησε. καλά τα λές. θα παίξω με ένα 80 spare της Nova. το πεδιόμετρο δεν χρειάζεται υποτίθεται γιατί θα έχω το προγραμματάκι gpredict το οποίο είναι διαθέσιμο σε linux windows και mac. κατέβασε το αν δεν το γνωρίζεις και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω. το θέμα μου όπως είπα να σιγουρευτώ για τις αντοχές των μοτέρ και μετά το script το οποίο θα κάνει το πιάτο να κοιτάει στον επιθυμητό δορυφόρο. για τους δορυφόρους: ότι πιάσουμε. αν μπορείς να με βοηθήσεις με την κάρτα θα είσαι ΑΡΧΩΝ. καλά δεν τα λέω?
  4. σε ευχαριστώ για το link. Βέβαια δεν είναι αυτό που ψάχνω . το θέμα είναι να κάνω και εγώ κάτι. http://sgccare.blogspot.gr/2012/03/motorised-dish.htmlεδώ ο τυπάς έχει βάλει κάποιες τυχαίες τιμές στους δύο άξονες και κάνει επίδειξη. με τα πολλά έχω βρεί τι μοτερακια θα χρησιμοποιήσω και μάλλον ποιά κάρτα τύπου arduino μοτερ MG996R servos (υψηλής αντοχής...λένε) motor control board Arduino Uno Rev3 (δεν γνωρίζω αν υποστηρίζει έλεγχο δύο servo...ακόμα το ψάχνω) βάσεις για τα μοτέρ έχω δεί στο εμπόριο υπάρχουν και τέλος το απαραίτητο script. βέβαια μπορεί να έχω ξεχάσει κάτι. θα ενημερώνω για εξελίξεις...
  5. Καταλαβαίνω την απορία σου και το "κόλλημα" σου. Απλά θα σου πω ότι στην φάση με ενδιαφέρει το πρώτο ΠΩΣ της κατασκευής,το δεύτερο δεν με απασχολεί ακόμα. Αν γνωρίζεις το επόμενο σχόλιο σου είναι καλοδεχούμενο.
  6. τους θέλω όλους!!! βασικά το σκέφτομαι όχι μόνο σαν project αλλά και σαν hobby. Επίσης εκτός απο δορυφορικά μπορεί να πιάσεις και κανα wifi hotspot... εφαρμογές υπάρχουν παντού πίστεψε με.Βοήθεια δεν βλέπω ή έστω καμιά συμβουλή.
  7. καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους project: αυτόματος εντοπισμός δορυφόρων Δέν γνωρίζω για βαθμό δυσκολίας σαν εγχείρημα αλλά πιστεύω είναι άκρως δελεαστικό έστω και σαν σκέψη. Σαν καίνουργιος χρήστης Linux (Ubuntu) και λόγο δουλειάς ασχολούμαι λίγο με το θέμα βέβαια οι γνώσεις είναι λίγες(καλά να είναι οι μηχανές αναζήτησης).Υπάρχει ένα προγραμματάκι το GPREDICT το οποίο έχει interface για Rotators (stepper motor) το οποίο χρησιμοποιείται για real time tracking του δορυφόρου. Μήπως κάποιος μπορεί να με καθοδηγήσει για το τι χρειάζεται που να απευθυνθώ και ίσως ένα εύρος κόστους; απο ότι καταλαβαίνω μέχρι στιγμής χρειάζομαι: 2 stepper motor(τι όμως?), motor controller(τι όμως?),δορυφορικό πιάτο(διαστάσεις?) αν κάποιος admin πιστεύει ότι δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία παρακαλώ να μεταφερθεί.
  8. ευχαριστώ γα την απάντηση σου.απλά να σου πω ότι συνήθως με την κάρτα δικτύου του υπολογιστή και με καλό καιρό πιάνω κάποια δίκτυα απο αυτά που θέλω τα οποία είναι σε μεγάλη απόσταση.πάνω απο 500μέτρα. Αυτό για το καλώδιο θα το κοιτάξω και ίσως το κάνω αντικατάσταση. Αν είναι εύκολο να μου εξηγήσεις κάποιος εν συντομία τι στο καλό είναι αυτό το Bullet και αν κάνει για την περίπτωση μου. Παίζω με Linux (ubuntu) και έλεγα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν διαγνωστικό για την περίπτωση μου.
  9. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Απλά πράγματα...λέμε τώρα.Ναυτικός στο επάγγελμα όπου λιμάνι και wifi!!! Έχουμε και λέμε: omnidirectional wifi 2,4Ghz,vertical Beamwidth 6, Input Impedance 50,11dbi καλώδιο 5m RG58 C/U 50ohm Access Point TL-WA701ND (λογικά σε client Mode) Κάτι μου βρωμάει.Έγινε μέτρηση συνέχεια του καλωδίου διότι το έφτιαξα εγώ (n type to rs-sma)όλα καλά. όπως καταλαβαίνετε η κεραία είναι σε κάποιο ύψος Χ (γύρω στα 8 μέτρα απο την επιφάνεια της θάλασσας) αλλά για κάποιο λόγο δεν έχω καλή λήψη ίσως και μηδενική. Θα ήθελα τα φώτα σας.Η μέγιστη απόσταση που θέλω να λάβω είναι γύρω στο 1 χλμ.
  10. καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να μάθω αν ο εν λόγω σκληρός δίσκος(18GB) είναι συμβατός με κάποιον άλλο (μεγαλύτερο) και που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να αγοράσω. Δυστυχώς δεν έχω δουλέψει ποτέ τέτοιους σκληρούς δίσκους. ο σκληρός είναι τοποθετημένος σε ένα workstation SUN. παραπέμπω και το link για περισσότερες πληροφορίες. http://www.hgst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/85256AB8006A31E587256A780052CAC5/$file/ddys-dpss_digw.PDF ευχαριστώ
  11. καλημέρα σε όλους,παρθενικό μήνυμα. Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτα αν υπάρχει κάποια αλλαγή στις εξετάσεις για το CCENT για το 2015; Έχω ξεκινήσει το διάβασμα αλλά λόγω άφιξης καινούργιου μέλους με πήγε λίγο πίσω... tassos1978 θα ήθελα βοήθεια για τα εργαστήρια που λες ποιο πάνω για το Packet Tracer
  • Δημιουργία νέου...