Προς το περιεχόμενο

dj_takis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    246
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.085 προβολές προφίλ

dj_takis's Achievements

  1. Το trial κατέβασα αλλά... Όπως λες κι εσύ να δούμε τι θα κάνουν. Ο μόνος λόγος που το ήθελα είναι να κατεβάσω ελληνικές ταινίες που θέλω να έχω στη συλλογή μου αλλά... Προσπάθησα και real time με obs αλλά δεν μου δίνει εικόνα με την 7800xt που αγόρασα. Με την 1060 που είχα, έκλεινα το hardware acceleration και γινόταν η δουλειά. Ψιλοκαρεδιαζε βέβαια. Αλλά και πάλι το OBS δεν είναι και η απόλυτη λύση.
  2. Α μάλιστα. Άρα φαντάζομαι ούτε σε σένα δουλεύει...
  3. Καλημέρα. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα το συγκεκριμένο πρόγραμμα και φαίνεται πολύ καλό για τέτοια δουλειά. Αλλά όταν πάει να κατεβάσει από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ξεκινάει και όλα καλά, αλλά στο τέλος πάντα κάνει failed. Θέλει κάποιο κόλπο; Ψάχνω να βρω τι δεν κάνω καλά.
  4. Περίεργο. Εμένα είναι με τα φεγγάρια τους. Υπάρχουν μέρες που με τρελαίνουν, αλλά μπορεί και να μην χτυπήσει το τηλ για βδομάδες. Για promotion εννοώ. Μιλάω για όλους. Ρεύμα, τηλέφωνο...
  5. Αν έρχονται και στα δύο τότε οκ. Καλύτερα γιατί θα μας πρήξουν στα τηλ μετά.
  6. Καλά με το email. Αλλά με το νούμερο;
  7. Ναι το ξέρω, το έκανα αλλά γενικά έχει μαζέψει και σαβούρα πολύ (έχω σχεδόν 3 χρόνια να κάνω), και την πήρα την απόφαση. Πλέον πολύ βαρετό. Κάποτε το διασκέδαζα... Θα το κάνω. Θα είναι το πρώτο που θα κάνω μετά τους drivers gpu, για να μην μπλέκω με εγκαταστάσεις προγραμμάτων αν τυχόν θεωρήσω ότι δεν αξίζει. Αλλά για να το λέτε εσείς μάλλον αξίζει. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
  8. Αυτό δεν υπάρχει στα 10αρια; Ρωτάω γιατί ετοιμάζομαι για ένα format μιας και πήρα και καινούργια κάρτα γραφικών, και αν αξίζει, δεν θα πω όχι στην μετάβαση.
  9. Καλημέρα στην ομάδα. Την αγόρασα κι εγώ την συγκεκριμένη tv, και την δουλεύω για monitor υπολογιστή. Πρώτη φορά oled και πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα και τα χρώματα. Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες-προστασίες που πρέπει να ενεργοποιήσω για την αποφυγή του burn-in, ή ότι υπάρχει είναι αυτόματο, και άρα ήδη ενεργοποιημένο; Και γενικά για να το αποφύγετε, σε τι ρυθμίσεις την δουλεύετε; Εννοώ φωτεινότητα contrast κτλ.
  10. Καλημέρα στην ομάδα. Έχω την Anda Seat AD12XL Kaiser II, και θέλει αλλαγή αμορτισέρ. Έχει αλλάξει κάποιος στην συγκεκριμένη αμορτισέρ; Γιατί η μαμά έχει 40 ευρώ που μου φαίνονται πάρα πολλά. Είναι class 4, και βρίσκω πολλές στο skroutz, αλλά είναι όλες συμβατές; Ή υπάρχουν σε διάφορες διαστάσεις; Δηλαδή όλες οι class 4 είναι συγκεκριμένες διαστάσεις;
  11. Είμαι στην ίδια φάση μ εσένα, αλλά θεωρώ ότι στα μεγάλα μαγαζιά αυτό ήταν. Πιο κάτω δεν νομίζω να πάει, όταν στα skroutz - bestprice έχει 605. Το Καρπενήσι δεν το υπολογίζω. Μάλλον θα την χτυπήσω... Δίνει και δωράκια...
  12. Κι εγώ πήρα την Panasonic Πριν ένα μήνα. Ορίστε, θα έβγαινε η τριάδα εύκολα. Αλλά που να το ξέρεις...
  13. Καλησπέρα. Μπορείτε να γράψετε αξιόπιστα μαγαζιά-site για να αγοράσω κάρτα από εξωτερικό με τιμολόγιο; Είμαι μεταξύ 4070 και 7800 xt και τώρα που κυκλοφόρησαν οι φήμες για 4070 super έχω μπερδευτεί ακόμα πιο πολύ. Εν τω μεταξύ τι παίζει με θέμα εγγύησης από εξωτερικό;
  14. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Αυτό ακριβώς θα κάνω. Γιατί πρώτη φορά θα πάρω oled και το burn-in μ έχει τρομάξει μπορώ να πω.
  15. Καλημέρα. Έχω περίπου τους ίδιους ενδοιασμούς μ εσένα. Την oled την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι αλλά λέω να περιμένω black friday. Την 5ετή την δίνει ο κωτσοβολος; Αν ναι δεν είχα προσέξει ότι καλύπτει burn-in.
  • Δημιουργία νέου...