Προς το περιεχόμενο

Stabadj

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.734 προβολές προφίλ

Stabadj's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/02/2024 12:44 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η κάμερα του τίτλου σε άριστη λειτουργική κατάσταση και προσεγμένη εξωτερικά, μαζί με θήκη, κάρτα μνήμης 64gb, την αυθεντική συσκευασία που αγοράστηκε με ότι βιβλιαράκι,cd είχε μέσα και τον αυθεντικό φορτιστή. Λείπει το πλαστικό σκίαστρο του προσοφθάλμιου. Μαζί δίνονται δύο φακοί: ο ένας του kit, 18-55mm και ο τηλεφακός EF-S 55-250mm, και οι δύο πολύ προσεγμένοι, με τζαμάκι-φίλτρο + τα καλύμματά τους.

    300 €

  2. Που μπορώ να βρω τις πολύ ψιλές βίδες που κουμπώνουν την κάρτα γραφικών με την ψύκτρα της? Στα μαγαζιά με σιδηρικά βίδες καρφιά κλπ δεν έχουν τόσο μικρής διαμέτρου.
  3. Σωστός. Τουλάχιστον έναν όπως λες
  4. Όχι παιδιά δεν υπάρχει άλλος τρόπος 100%. Δε θεωρώ τα 15€ υπεβολή αν σκεφτείς ότι πρέπει να έχει το κατάστημα έναν skylake ανοιχτό καβάτζα, και ένα σύστημα(psu-hdd-case-monitor etc) για να κουμπώσει τη μητρική το οποίο θα πάρει κανένα 10'-15' πες και άλλο ένα 30' το download-update, χονδρικά μια ώρα, αν μιλάμε πάντα για ένα μαγαζί ανά πάσα ώρα εξοπλισμένο και έτοιμο. Ας πούμε στο πλαίσιο μου είπαν δεν το αναλαμβάνουμε καν. Anyway, τ ότι βρήκα μαγαζί να μου το κάνει τσάμπα γαμάει, και να ναι καλά τα παιδιά και ο φίλος που μ έστειλε σ αυτούς.
  5. Vision Studio στον ΟΣΕ στο τηλέφωνο μ είπε 5€ και τελικά δεν μ κράτησε τίποτα. Κομπλέ, ευχαριστώ
  6. Το zero one στη Βούλγαρη το κάνει με 15€ απ ότι έμαθα. Όχι με ξύλωμα του τσιπ το οποίο χαλάει την εγγύηση, απλά βάζουν έναν skylake και κάνουν το update. Καλά είναι νομίζω
  7. Όχι, αναβοσβήνει με την ένδειξη στη μητρική ότι λείπει ο επεξεργαστής.
  8. Φίλε Life is Music αυτό θα μπορούσα να το κάνω και με το Laptop από το οποίο ποστάρω αυτήν τη στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει το pc αν δεν γίνει πρώτα bios update.
  9. Έχω αγοράσει μητρική msi h110 και επειδή το μαγαζί είναι τύπου αποθήκη δεν έχει το τελευταίο bios και δεν ανοίγει με τον g4560 που πήρα. Είμαι Χαλκιδική και ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί είτε εδώ είτε στη θεσσαλονίκη δεν το αναλαμβάνει και κανένας γνωστός μου δεν έχει skylake.... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει???
  10. Σήμερα το πρωί εξαντλήθηκε από το PriveShop, ξαναέφεραν το μεσημέρι καινούρια παραλαβή στα 64,00!!!! Τρεχάτε χωριανοί!!! Επίσης στο stockhouse του eshop.gr έχει μεταχειρισμένες h110 με εγγύηση στα 50€, αλλά οι πουτάνες οι ραμ δεν ξεκολλάνε από το ταβάνι που έχουν πιάσει.... Μόνο αν αγοράσεις αρκετές μαζί με κάποιον άλλο που χρειάζεται (τύπου 4x8gb) από digital master συμφέρει.
  11. Stabadj

    Προβλημα

    Πείτε με κι εμένα λίγο ρε παιδιά γιατί παθαίνω το ίδιο. Παίζω Pro Ev. Soccer 2016 (Πιο ελαφρύ παιχνίδι είναι μόνο το τέτρις) και ξαφνικά σβήνει η οθόνη και ο υπολογιστής ενώ δουλεύει, δεν ανταποκρίνεται (πχ num lock) και επανέρχεται μόνο με restart button. Επίσης μετά από sleep mode, ανοίγει μόνο με το on button και πάλι μαύρη οθόνη και πάλι restart.
  • Δημιουργία νέου...