Προς το περιεχόμενο

Diim86

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

416 προβολές προφίλ

Diim86's Achievements

  1. Ειναι πολλα τα λεφτα bill και το μαγειρεμα ψηφιακα δε γινεται....
  2. Λοιπον εχω παει σε 3 γιατρούς εκ των οποιον ο ενας "μεγαλογιατρος" ακουστε τι μου ειπαν για τα προβληματα.1ος λεει η επεμβαση κανονικα γίνεται για να απεξαρτηθεις απτα γυαλια(ναι αλλα χωρις προβλήματα τετοιου ειδους).2ος ο μεγαλος λέει ε ειναι σα μια γρατζουνια στο αυτοκινητο αν θες να καθεσε να τη κοιτας κατσε(η γρατζουνια φτιάχνεται τουλάχιστον).και ο 3ος λεει το γαλα χυθηκε και δε μπορεις να το μαζεψεις(ναι αλλα γαλα υπαρχει κι αλλο) παραδειγματα που και σε παιδακια να τα πεις θα γελανε.δλδ μετα απολα αυτα τι θα σας ερθει στο μυαλο να κανετε για πειτε μου.εγω φταιω να γυρναω και να κακολογω τους γιατρους που δηθεν θελουν το καλυτερο για τους ενδιαφερομενους και οχι ασθενης και πελάτες οπως οι περισσότεροι μας λενε γτ στη πραγματικοτητα ασθενεις και πελάτες μας θελουν για μια ζωη με αυτα τα αισχη επεμβασεις που κανουν.ετσι βγαινει το όνομα των γιατρών και ο κοσμος εχει αρχισει και τους φοβαται και καλα κανει.και να μη μιλησουμε και για τον ορκο που εχουν παρει και τον εχουν κανει σα τα μουτρα τους αλλα απο τοτε εβλεπε ο Ιπποκράτης την απληστια των γιατρων και μετα απο τοσα χρονια αποδυκνειεται χιλιες φορες αληθινος στη προβλεψη του.
  3. Επιτυχια επισης θεωρουν αν βλεπεις τα γραμματα καθαρα η και οχι.δλδ βλεπεις πχ το 6 αλλα το βλεπεις με θολουρες γυρω του η να τραβιέται.δε μπορουν να καταλαβουν οτι αυτο λεγεται χαμηλη ποιοτητας ορασης εχεις καποια ποσοτητα αλλα δεν εχεις ποιοτητα αλλά ειναι επιτυχια.το να εισαι με σταγονες 24ωρες το 24ωρο μετα απο 6 μηνες ειναι τουλαχιστον αθλιο να εξαρτιεσαι απο τις σταγονες που στην ουσια καθαριζουν και ανακουφιζουν για κάποιο διάστημα του τυπου λεπτα και το βραδυ να εισαι ημιτυφλος λογο της χαλια νυχτερινης ορασης που σου δημιουργει η ολη επεμβαση "ρουτίνας".αυτα απο δικης μου πλευρας και αποτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος...
  4. Επισης στο εξωτερικο υπάρχουν παααρα πολλοι ανθρωποι που τη πατησαν οπως εμεις γτ η κατάσταση εκει εχει ξεφυγει .στατιστικά διχνουν 10.000 ανθρωποι ετησίως βγαινουν με προβληματα στην αγγλια μονο φανταστειτε τι θα γινεται σε αλλες χωρες.και σε λιγο καιρο θα γινεται και εδω και τα φραγκα ειναι πολλα και δικαιοσυνη 0.θελουν καψιμο. Η πρωτη επεμβαση λεγοταν RK ξεσκισαν ποσο κοσμο και μετα τη σταματησαν και ειπαν οτι δεν ηταν επιτυχημενη.το ιδιο γινετε και με prk lasik σε καμια 10αρια χρονια το ιδιο θα λενε και αντε βρες λυση να ξαναδεις καλα και σωστα.παντου οτι να ναι και ειδικα στην ελλαδα που τους εχουμε θεοποιησει κιολας τους αλητες.
  5. Λοιπον παιδια αποτι βλεπω πληθαίνουν τα ποσοστα επιπλοκων δυστυχως.το ιδιο συμβαινει και στη δικη μου περιπτωση.ενα εχω να πω για αυτους τους καραγκιοζηδες που λεγονται οφθαλμιατροι ειναι τουλαχιστον για τα μπαζα πιο σκουπιδια δεν υπαρχουν.η δικια μου περιπτωση με οδηγησε σε αλλους 3 σκουπιδογιατρους μετα απο 6 μηνες ξηροφθαλμιας μου διαγνωσαν βλεφαριτιδα και δυσλειτουργια μεμβομιανων αδενων.τα φαινομενα halo glare kai starburst εντονα καθως και φωτοφοβια.αυτα απο μενα.η επεμβαση αυτη δεν ειναι παρα μονο ενα επικίνδυνο πειραμα το οποιο ονομαζουν ρουτινα και 99% ασφαλες...σκ@τ@ στα μουτρα τους οι παλιοτσεπακηδες παιρνουν τα φραγκα και μετα η μονη λυση τους ειναι το "υπομονη θα περασει".
  • Δημιουργία νέου...