Προς το περιεχόμενο

hoakin1981

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    189
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.018 προβολές προφίλ

hoakin1981's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/01/2024 09:24 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η εικονιζόμενη συλλογή πούρων (21) μιάς που κατέληξα στο συμπέρασμα ότι προτιμώ τα μικρότερα τύπου Corona κλπ. Από την πρώτη μέρα φυλλάσονται στο αεροστεγές αυτό δοχείο μαζί με 4 συνολικά φακελάκια ύγρανσης Boveda 65% Τιμή συνόλου όπως φαίνεται (μαζί με ένα ακόμα σφραγισμένο φακελάκι της Boveda δώρο) στα 130 Ευρώ ελαφρά συζητήσιμη. Θα είμαι Αθήνα 10-15/02, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει π.μ. πριν τις 10 του μήνα. Ευχαριστώ.

    130 €

  2. Και αν παίζετε το ίδιο παιχνίδι δεν έχετε θέμα με τα Saves? Να υποθέσω ότι επειδή είστε σε διαφορετικούς υπολογιστές στο κάθε μηχάνημα είναι τοπικά αποθηκευμένα?
  3. Family sharing - Steam ??? Καλημέρα στην παρέα. Ελπίζω να είμαι στην σωστή ενότητα, μια ερώτηση παρακαλώ σχετικά με το θέμα. Προχτές ο μικρός αγόρασε με το προφίλ του στο Steam το Spiderman - Miles Morales και μου είπε ότι με το family sharing μπορώ να το κατεβάσω και εγώ στον δικό μου υπολογιστή (με το δικό μου προφίλ στο Steam). Mε τα πολλά η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς, η εγκατάσταση στον υπολογιστή μου έγινε και το παιχνίδι έτρεξε κανονικά. Σήμερα όμως (και αφού έκανα update τους drivers της gpu) στο προφίλ μου δεν μου βγάζει την επιλογή Play αλλά Purchase...και όταν πάω να το τρέξω από το Desktop πετάει το μήνυμα "No Licences" Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Ευχαριστώ.
  4. @micos000 Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα το δοκιμάσω.
  5. Χαιρετώ την παρέα, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Μια γρήγορη ερώτηση παρακαλώ προς τους ειδικούς (γιατί σίγουρα εγώ δεν είμαι). Θέλω να μπορώ να ενώσω τα αρχεία βίντεο που έχω (από την DJI Osmo pocket) σε ένα βίντεο κάθε φορά για να υπάρχει μια συνοχή κλπ. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι δεν μιλάμε για τπτ 4Κ κλπ. αλλά για ένα ταπεινότατο Full HD @60fps από την κάμερα. Για τον σκοπό αυτό έψαξα λίγο και είπα να δοκιμάσω το OpenShot (μιας που είναι δωρεάν) αλλά το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί. Το βίντεο που παράγεται κάθε φορά αν και βλέπεται μια χαρά είναι ξεκάθαρα υποδεέστερο σε ποιότητα και οξύτητα παρόλο που τυπικά είναι όντως 1080p και 60fps με βάση το VLC. Στο πρόγραμμα επιλέγω τις σωστές επιλογές στο Εxport (1080p 60fps) και το σωστό format MP4 H.264 που είναι και το ίδιο format των αρχικών αρχείων της κάμερας. Παλιότερα είχα δοκιμάσει και άλλους editors αλλά πάντα είχα το ίδιο θέμα. Τι παίζει να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. Έχει tablet το #$%$##$..παιδο αλλά λέει δεν τον βολεύει.
  7. Πρακτικά δεν έχει. Χρησιμοποιεί προσωρινά ένα παλιό Redmi 4 Pro που το έχω φυλαγμένο σαν δεύτερο σε περίπτωση που χρειαστεί μια συσκευή.
  8. Ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι τώρα προτάσεις. Μια ερώτηση επειδή παρατηρώ μια διαφορά στις μέχρι τώρα απόψεις, τελικά πόσο απαραίτητα είναι τα 6GB μνήμη? Η λογική μου λέει πολύ, αλλά εγώ κρίνω μόνο με γνώμονα τους υπολογιστές οπότε δεν ξέρω αν στα κινητά και για παιχνίδια είναι το ίδιο σημαντική. Ευχαριστώ.
  9. Χαιρετώ την παρέα. Οι γιορτές σιγά σιγά πλησιάζουν και ο μικρός με έχει τρελάνει για κινητό, προφανώς αποκλειστικά για gaming... To budget που μαζεύτηκε είναι 250 Ευρώ ταβάνι. Επειδή είμαι τελείως εκτός αγοράς δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι αξίζει, τι όχι, τι απαιτήσεις έχουν τα σύγχρονα παιχνίδια κινητών, τι προδιαγραφές πρέπει να έχει μια αξιοπρεπής συσκευή κλπ.. Χωρίς να κουράσω λοιπόν αν μπορείτε να με διαφωτήσετε πάνω σε: Προτάσεις συγκεκριμένων μοντέλων.. Προδιαγραφές που πρέπει να έχει η όποια επιλογή.. Μοντέλα που πρέπει να αποφύγω.. ...πολύ θα το εκτιμούσα. Εννοείται πως αν μπορεί να γίνει αξιοπρεπώς η δουλειά μας (και για ένα εύλογο βάθος χρόνου) με 150 Ευρώ αντί για 250 οι παππούδες πολύ θα χαρούν 😁 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια!
  10. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω την αλλαγή χώρας στο play store και βλέπουμε
  11. Δεδομένου ότι πλέον ζω στο εξωτερικό θα ήθελα να εγκαταστήσω στο κινητό μερικές χρήσιμες "ντόπιες" εφαρμογές όπως π.χ. ενός Super Market (για τους πόντους που έχουν μαζευτεί) και της Vodafone (για να βλέπω το υπόλοιπο του λογ/μου). Δυστυχώς όμως δεν ήταν εφικτό μέχρι τώρα. Για κάποιο λόγο οι εφαρμογές αυτές δεν φαίνονται διαθέσιμες για εγκατάσταση. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω στις ρυθμίσεις το κινητό σε Γερμανία, αλλά και την γλώσσα σε Γερμανικά αλλά τίποτα. Τα κινητά (android και τα δύο) ήταν αγορασμένα από Ελλάδα Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
  12. Καλή πρόταση αυτή, φαίνεται ακριβώς στο στυλ που μου αρέσει. Έχει άποψη κανείς για την Director's Cut έκδοση; Ρωτάω γιατί διαβάζω για αρκετές βελτιώσεις αλλά μόνο για PS5 και το έξτρα νησί που παρέχει δεν ξέρω αν αξίζει την διαφορά στην τιμή σε σχέση με το απλό.
  13. Persona 5 Royal? Σε απεγνωσμένη αναζήτηση για ένα ωραίο RPG σε PS4 μετά από παιχνιδάρες όπως το RDR2, Horizon Zero Dawn, Witcher και το ΒΟΤW (που τελείωσα στο Switch του μικρού). Ψάχνοντας βρέθηκα μπροστά στο Persona 5 Royal το οποίο όλες οι κριτικές το βγάζουν από πάρα πολύ καλό μέχρι masterpiece αλλά δεν ξέρω... Κάτι οι turn based μαχες που απεχθάνομαι, κάτι οι 100 ώρες κατ' ελάχιστο που θέλει για να το τελειώσεις (γουστάρω τα χορταστικά παιχνίδια αλλά όχι και τόσο..) με βάζουν σε πολλές σκέψεις. Αν το έχει παίξει κανείς και ψήνεται να μοιραστεί την εμπειρία θα το εκτιμούσα. Aν πάλι υπάρχει κάποια εναλλακτική πιο φυσιολογικής διάρκειας αλλά και με live μαχες ευχαρίστως να την ακούσω. Ευχαριστώ πολύ.
  14. hoakin1981

    office σε laptop

    Σε ευχαριστώ. Δεν έχω θέμα με το Aliexpress απλά δεν με αφήνει να πληρώσω, μου βγάζει ένα σφάλμα ....00027 κάτι κλπ.
  15. hoakin1981

    office σε laptop

    Μήπως υπάρχει εναλλακτική εκτός του ALI Express? Δεν χρειάζεται να είναι τόσο φτηνή αλλά να δέχεται PayPal
  • Δημιουργία νέου...