Προς το περιεχόμενο

balourdiskakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    306
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με balourdiskakos

  • Ημερομηνία γέννησης 13/11/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.238 προβολές προφίλ

balourdiskakos's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 08:50 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλέιται Ενδοεπικοινωνία Philips Avent ελάχιστα χρησιμοποιημένη, παραλαβή απο το χώρο μου Πετρούπολη ή αποστολή μετά από κατάθεση,έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή, Σας ευχαριστώ,

    20 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/04/2024 08:49 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Θήκες κινητών! **Update 12/4 μένουν ελάχιστες θήκες για iphone και samsung , τελευταίες θήκες οι παρακάτω, Samsung galaxy S21/S21 5G - S2O+ S20 Ultra Iphone 2x 11 pro max χρώματα κόκκινο και μάυρο iphone 13 pro μωβογαλαζιο iphone 13 pro max μπεζ χρώμα

    1 €

  3. την ιδια ερωτηση εχω και γω, στο Γ1Ν και εγω με καταναλωση 1200-1500kwh το 4μηνο, απο οσο εχω ψαξει λογικα μας βολευει το myhome οnline .
  4. καλημερα, ελαβα επιστροφη κανα μηνα αφου εκανα την δηλωση, μικρο ποσο βεβαια, κοντα στα 40 ευρω.
  5. Επειδη προσφατα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα, εν τελει εφταιγε η υδροψυξη, ποτε δουλευε η αντλια ποτε οχι, παρε μια αεροψυξη με 40-50 ευρω και κανε τη δουλεια σου με βασει το TDP του CPU σου.
  6. καλημερα, ως απλος καταναλωτης και λατρης του καφε εχω δοκιμασει πολλες μαρκες και σε δικη μου μηχανη αλλα και απο παραγγελιες απο διαφορα μαγαζια, για μενα οι ωραιοτεροι καφεδες ειναι αυτοι που εχουν καφε costa rica 100% arabica , colombian single origin και gucci ethiopia uraga , ο τελευταιος πιο ακριβος ωστοσο πολυ ωραιοι καφεδες που με εχουν κρατησει σαν πελατη, μακαρι να βοηθησα, καλη αρχη και καλες δουλειες!
  7. καλησπέρα σας, το παραπάνω ρουτερ μετα το τελευταιο firmware ( αν και σε μενα εξαρχης ηταν αψογο) δουλευει τελεια. οσον αφορα το προβλημα που αναφερει ο φιλος, θα χρειαστει να μας πει και πως προσπαθει να συνδεθει ; προσπαθεις ασυρματα η ενσυρματα ;
  8. δοκιμασε με αλλο προγραμμα καθως το speccy γενικα δειχνει λανθασμενες θερμοκρασιες.
  9. φιλε, εχω σπιτι δικο μου, 3 Υ/Δ σαλονι κουζινα σε 3οροφο του, κατασκευη του 80, ανακαινισμενο , 110τμ , σε πολυ καλη περιοχη, Ανω πετρουπολη, δεν μπορω να πω στον ανθρωπο στο νοικιαζω 600 ευρω γιατι η εφορια και το κρατος ειναι κακοι και μου τα παιρνουν, το νοικιαζω 400 ευρω, αν το πας παραπανω εισαι στο φοβο να σε πιστολιασει ο αλλος και αντε να βρεις ακρη, καταλαβετε το , μην νοιαζεστε μονο για την παρτυ σας.
  10. Τοτε τα λεμε απο σεπτεμβρη, οπως εσυ ζητας τωρα υπερογκα ποσα,ετσι θα το δινεις στο πατο και δεν θα το παιρνει κανεις. το θεμα δεν ειναι να ζητατε λεφτα, λεφτα να ζητανε προφανως αλλα αντικειμενικα βασει του βασικου μισθου της Ελλαδος.
  11. ολοι εσεις που λετε οτι ειναι φυσιολογικες οι τιμες ειστε σιγουρα ιδιοκτητες, ευχομαι απο σεπτεμβρη με τους νεους νομους να κρατησετε τα σπιτακια σας και να μεινετε οι ιδιοι, μην ακουω χαζομαρες, ΜΟ μισθου στην Ελλαδα τα 589 καθαρα και εσεις ζητατε 500 κ 600 ευρω που πριν λιγα χρονια αν καποιος ζηταγε 400 ηταν ηδη παρα πολλα, ντροπη σας και μονο . οσον αφορα το ενφια κτλπ που αναφερετε, προβλημα σας, εσεις πρεπει να το πληρωσετε οχι εγω, και σιγα το ενφια, 600 ευρω το χρονο.
  12. είναι αναλόγως το ρουτερ που εχεις , στο δικο μου το οποιο ειναι το ΖΤΕ267Ν ειναι απλο, κανεις login στο ρουτερ σου στην σελιδα 192.168.2.1 user :admin pass: admin local area network - > WLAN -> WLAN Glogal configuration - > channel, αλλαζεις το καναλι και πατας apply.
  13. Καλύτερα να το έβλεπε ένας ηλεκτρολόγος να σου πει, δεν νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο να τραβήξει καλώδιο από εισαγωγή στο χώρο σου.
  14. Το ότι άλλος πληρώνει αλλά χρήματα δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα σου, εν συνεχεία του προβλήματος σου, το πρόβλημα μπορεί να δημιουργείτε από το extender σου, επίσης μπορεί να φταίει και το ρουτερ η ακόμα και το κανάλι εκπομπής του ρουτερ, δοκίμασε για αρχή χωρίς το extender και παίξε στα κανάλια 1 η 6 η 11.
  15. Λογικό είναι να μην ξέρεις εσύ, ένας ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων όμως γνωρίζει, επίσης πολλά σπίτια έχουν 2η, δηλαδή εφεδρική κάθετη, φώναξε έναν ηλεκτρολόγο να το δει.
  • Δημιουργία νέου...