Προς το περιεχόμενο

Tzoustiniana

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    135
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Tzoustiniana

  • Ημερομηνία γέννησης 17 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Tzoustiniana's Achievements

  1. Tzoustiniana

    επεσε παλι το greek-team

    απλά πράγματα...κατέβασμα και seedάρισμα.
  2. Tzoustiniana

    επεσε παλι το greek-team

    Σαν άσχετη που είμαι, τι θέλει να πει ο ποιητής?
  3. Tzoustiniana

    Κινητα απο skroutz

    Από την στιγμή που η χώρα προέλευσης του κινητού ανήκει στην ΕΕ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Πράγμα που μπορείς να τσεκάρεις με το ΙΜΕΙ πριν ανοίξεις το κουτί, αν όντως είναι από χώρα της ΕΕ είσαι οκ, αν όχι το γυρνάς πίσω. Όσο για το Arvato δεν κατάλαβα τι εννοείς.
  4. Tzoustiniana

    Αποριες για viber

    Σοβαρά μιλάς? Πφφφφ θα το κοιτάξω αν ξαναγίνει. Ευχαριστώ.
  5. Tzoustiniana

    Αποριες για viber

    Καλησπέρα παιδιά. Εμένα μου συμβαίνει το εξής με το viber. Με βάζει σε δημόσιες συζητήσεις χωρίς να έχω μπει από επιλογή έστω και σε μια. Και ότι φώτο στέλνουν στην συζήτηση αποθηκεύεται και στο λάπτοπ μου. Έψαξα να βρω επιλογή να μπλοκάρω τις δημόσιες και δεν βρίσκω τπτ.
  6. Tzoustiniana

    PayPal

    Μην πας άδικα (εκτός κι αν είναι ο δρόμος σου), περίμενε 2 μέρες ακόμα γιατί και εμένα μου έβγαζε την χρέωση από την 2η μέρα αλλά τον 4ψήφιο τον έδειξε την 5η.
  7. Όχι δεν κατάλαβες...Ο μόνος τρόπος για να μην υπάρχει πρόβλημα στο λάπτοπ είναι να μην υπάρχει καθόλου το skype στο λάπτοπ. Το δοκίμασα και αυτό με παλαιότερες εκδόσεις και ούτε το έχω να ανοίγει με την εκκίνηση αλλά τπτ. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά...Κάθε φορά που έκανα επαναφορά μετά έκανα και εγκατάσταση του skype εξ αρχής.
  8. Ελπίζω να το έβαλα στην σωστή ενότητα. Υπάρχει θέμα με το skype εδώ και λίγο καιρό. Ξεκίνησε να μου κολλάει όλο το λάπτοπ. Κάνω επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Εκείνη την ημέρα έτυχε να γίνουν κάποιες ενημερώσεις στα windows και έτσι κάνω επαναφορά συστήματος μήπως έφταιγε κάτι από εκεί αλλά και επειδή για να κάνω κατάργηση από πίνακα ελέγχου ούτε λόγος. Το ξανά κατεβάζω αλλά πάλι κόλλαγαν τα πάντα, ξανά επαναφορά, διαγράφω από το regedit ότι σχετικό βρήκα, καθάρισα με το ccleaner, δοκίμασα άλλες εκδόσεις του αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, μου κολλάει τα πάντα. *Δεν χρειάζεται καν να το ανοίξω για να κολλήσει. Και μόνο όταν υπάρχει τα παγώνει όλα. Κάτι που μπορώ να κάνω βρε παιδιά υπάρχει? Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? (Το λάπτοπ μου είναι αυτό : http://www.mobiletechreview.com/notebooks/Fujitsu-NH570.htm )
  9. Τι να σου πω? Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε σαν τράπεζα, ούτε με το e-banking μου από θέμα ενημερώσεων και τα σχετικά. Και συγκεκριμένα ο λογαριασμός μου ήταν ανενεργός, η εξυπηρέτηση και η ενεργοποίησή του ήταν το λιγότερο άριστη και γρήγορη αντίστοιχα.
  10. Alpha bank. Το ρώτησα την ημέρα που έβγαζα την χρεωστική.
  11. Δεν βγαίνει κατευθείαν. Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά από την τράπεζα μου είπαν πως χρειάζονται 4-5 μέρες. Αλλά πάω πάσο, αν θέλει ας πάρει, δεν είναι τπτ ένα τηλεφώνημα.
  12. 3 μέρες έχουν περάσει. Περίμενε μέχρι την Δευτέρα/Τρίτη κι αν δεν στον βγάλει παίρνεις τηλ. Εμένα χρειάστηκαν 5 μέρες για να μου το δείξει στο e-banking.
  13. Tzoustiniana

    Smartophone 150-200€

    Φίλε Φίλη Θα της το πω και ότι αποφασίσει. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
  14. Tzoustiniana

    Smartophone 150-200€

    Έχει μάθει πλέον τα android και δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ με Windows. Έχει ένας φίλος lumia, θα της πω να το δοκιμάσει και μετά βλέπουμε.
  • Δημιουργία νέου...