Προς το περιεχόμενο

MarioAna

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    261
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.830 προβολές προφίλ

MarioAna's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 08:36 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Αγορασμενο το Νοέμβριο 23 από μοτοκινηση. Μέγεθος small. Η διάμετρος του κεφαλιού μου είναι 57.5 βέβαια, οπότε είναι σαν medium. Δυστυχώς δε βόλεψε το μέγεθος. Θα δοθεί στο κουτί του και με όλα τα παρελκόμενα. Η τιμή είναι τελική. Έχει φορεθεί μια εβδομάδα. Όχι ανταλλαγές. Παρακαλώ δείτε αξιολογήσεις. Περιοχή Χαλάνδρι

    70 €

  2. Καλημέρα. Θέλει προσοχή το εξής...Αν είναι πολύ μεγάλο το backup, δηλαδή έχεις ένα iphone 64gb και έχεις δεσμεύσει τα 55gb θα πρέπει να έχεις αρκετό χώρο στο pc σου και δεύτερον αυτού του είδους τα backup (δλδ αυτά που κάνουμε στο pc) αποθηκεύονται σαν ένα κομμάτι. Συμβουλεύσου ένα εξουσιοδοτημένο service και ρώτησε τους...Εγώ είμαι υπέρ του backup στο cloud καθως εκεί και να στραβώσει κάτι μπορείς να επαναφέρεις τμηματικά τα δεδομένα-αρχεία σου π.χ. πρώτα τα apps, μετά τις φωτο κλπ. Αν έχεις αρκετό χώρο στο pc σου και δεν έχεις πρόβλημα και με τον εναπομείναντα χώρο στο κινητό σου, κάνε backup στο pc.
  3. MarioAna

    Ακουστικά για iphone

    Καλημέρα. Επίσης θα συνιστούσα να κοιτάξεις και προς μεριά της google.. Τα pixel buds είναι φανταστικά και κάθονται πολύ καλά στο αυτί, με πολύ ωραίο ήχο και απροβλημάτιστη εμπειρία.
  4. Με συγχωρείτε.. αλλά αυτό που λέτε για το μέγεθος οθόνης, το στηρίζετε κάπου; Είχα κάποια στιγμή το iphone se 2000 και η μπαταρία του σε σχέση με του xr διαρκούσε πολύ πολύ λιγότερο..
  5. Καλή χρονιά! Φαντάζομαι πως συζητάς αυτά τα δύο μοντέλα γιατί είναι κοντά σε τιμή...Το 13 mini έχει πολύ καλή μπαταρία για το μέγεθος του αν δε σε πειράζει ..το μέγεθος του. Το 12 θα έχει λίγο καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το xr, όταν ήταν καινούριο...Όποιο και να πάρεις σίγουρα θα είναι καλύτερο...όχι πάρα πολύ αλλά καλύτερο. Εγώ θα πήγαινα στο 13 το απλό αλλά φαντάζομαι όπως προ είπα πως δίνεις σημασία στην τιμή, δηλαδή ότι κυμαίνεσαι κάπου στα 650.. Οπότε αν δε με ενοχλούσε το μικρό μέγεθος θα πήγαινα στο 13 mini. Άλλωστε σε κάποια reviews λένε πως έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το απλό 12.
  6. Καλή χρονιά 1. iphone 13 (όχι το pro) και 100% 2. 2 h screen on time 3. 55-65% leftover 4. apple usb c 20w. Φόρτιση από 20% μέχρι 88-93% σχεδόν μία φορά τις δύο ημέρες μόνο πρωινές ώρες. 5. 3 μήνες
  7. MarioAna

    Ακουστικά για iphone

    Καλή χρονιά Τα beats είναι φανταστικά ακουστικά. Αν παραλλήλως κάνεις και τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο αγόρασε τα χωρίς δεύτερη σκέψη, έστω και από το εξωτερικό. Εμένα μου άρεσαν παλιά και τα ακουστικά της google, αλλά νομίζω πως θα χάνουν λίγο στο μπάσσο, αν σε ενδιαφέρουν και αυτά τα specs.. Το πιο σημαντικό θα ήταν επίσης να τα δοκίμαζες, αν τα είχε κάποιος φίλος. Ας πούμς εμένα μου είχε αρέσει πολύ ο ήχος από τα samsung pro 2 αλλά στο τρέξιμο μου έπεφταν και οπότε τα 'σκότωσα'... Καλές αγορές.
  8. Καλημέρα και καλή χρονιά! Λόγω ευκολίας, εννοείται, πως θα έκανα και εγώ 'transfer' τα αρχεία μου, και κυρίως ο λόγος γίνεται περισσότερο για τα apps και τις φωτό όπως και τα μηνύματα, τις πρόσφατες κλήσεις, κλπ.. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως εδώ πως ακόμα και τα iphone, μία φορά στο τόσο, θέλουν εκκαθάριση. Και αυτή η εκκαθάριση καλό είναι να γίνει μέσω itunes στο pc (ή mac). Δηλαδή με άλλα λόγια δημιουργείς ένα back up στο icloud (ή στο pc) και αμέσως μετά επαναφέρεις το λειτουργικό από την αρχή. Και αυτό γίνεται γιατί κάθε φορά που ενημερώνουμε το κινητό στο καινούριο λειτουργικό πχios 15.2.1, το καινούριο λειτουργικό 'πάει' και κάθεται πάνω στο παλιό. Οπότε ουσιαστικά υπάρχουν κομμάτια και του παλιού στο κινητό. Ο πιο σωστός τρόπος, τουλάχιστον στα μεγάλα updates, είναι να τα εγκαθηστάς 'διώχνοντας' εντελώς το υπάρχον λειτουργικό. Ελπίζω να βοήθησα. Με γεια!!
  9. Καλησπέρα σε όλους! Παρατήρησα σήμερα πως ενώ στο pixel 2xl έγραφε πως φορτίζει γρήγορα (fast charging) έκανε τρεις ώρες από 18% στο 85%. Συμβαίνει σε κάποιο από εσάς; Υπάρχει κάποια λύση; Η φόρτιση έγινε με φορτιστή του κουτιού του με type c . Ευχαριστώ.
  10. MarioAna

    Θέμα: “other”

    Ευχαριστώ Αφού έκανα εκκαθάριση στο cache του safari & mail/imessages έκανα και εγκατάσταση ξανά του λειτουργικού από itunes και όντως μειώθηκε αρκετά ο χώρος...στα 2.8gb.
  11. MarioAna

    Θέμα: “other”

    Καλησπέρα σε όλους! Ελεγα να συζητήσουμε λίγο το θέμα με τον αποθηκευτικό χορό που πιάνουν στο iPhone storage τα “other” Πως μπορούμε, αν γίνεται, να τα εξαφανίσουμε; Πόσο χώρο πιάνουν σε εσάς; ευχαριστω!
  12. MarioAna

    iPhone X

    Καλησπέρα! Περιεργα τα πράγματα. Το έχεις καιρό; Πριν λειτουργούσε κανονικά; Έχεις κάνει τα updates? Μήπως να έκανες ένα hard reset αφού βέβαια έκανες Back up; Είναι στην εγγύηση;
  13. Με το health όμως σου λέει πόσα χλμ έχεις διανύσει και άλλα πολλά Οπότε εγώ τη χρησιμοποιώ αρκετά για να μου δείχνει πόσα κάνω. Δε νομίζω πως μπορείς να το δεις στο find me αυτό.
  14. MarioAna

    iPhone XR θέμα με το ηχείο

    Καλημέρα Δεν έχεις κάποιο γνωστό σε μαγαζί που να έχει σέρβις; Πολλά μου φαίνονται. Όπως και να έχει θα πρέπει να το δει κάποιος έμπιστος.
  • Δημιουργία νέου...