Προς το περιεχόμενο

Gostros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    186
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.550 προβολές προφίλ

Gostros's Achievements

  1. Εισαι ΘΕΟΣ απλα! Σευχαριστω πολυ! Το κατεβασα μεσω κινητου κ το εστειλα tο exe στο pc!!! Ολα κομπλε! Τελικα εχει κ fan control αποτι καταλαβαινω! Σευχαριστω και παλι για την εξυπηρέτηση και τον χρόνο που αφιερωσες! Κοιταξε εγω μεχρι τωρα εχω δει μαξ 69 σε heavy 4k και οχι σταθερο δηλαδη πεφτει οταν ανεβαζουν rpm ta φανακια. Βέβαια να πω την αληθεια το control δεν το δοκιμασα! Απλως δεν ξερω πως να στησω κ αν γινεται να στησω manual fan curve στην συγκεκριμένη! Οπως κανουμε με το msi afterburner πχ
  2. Ναι τι περίεργο! Και τωρα δοκιμασα που έστειλες!
  3. Εισαι σωστος αλλα για καποιο λογο το κατεβαζω κ δεν μου ανοιγει μετα το zip αρχειο. Μου λεει the archive is either in unknown format or damaged Εχουμε καμια λυση σε αυτο; Το εζω κατεβασει ισα με 10 φορες σε 3 διαφορετικά pc!!!
  4. Τσιμπησε την με κλειστα τα ματια! Αψογες θερμοκρασιες και μια χαρα φαινεται σε clear case. Εχω ανεβασει φωτός απο το δικο μου setup να δεις πως φαίνεται. Το μονο δεν εχει fan manual control και ακομα δεν εχω βρει πως να κοντρολαρω τα rgb 😂😂😂 Από το foxstore την πηρα. Αψογη εξυπηρέτηση σε 3 μερες η καρτα ηταν εδω κ τιμολογιο άμα θέλεις!
  5. Παιδια μπρουμε να κανουμε undervolt και την 4090; Αν ναι ριξτε καμια ρυθμιση να κανουμε κανενα παιχνιδισμα! Επισης αν κάποιος εχει την Manli Galardo 4090 και καταφερε να παιξει με τα RGB της ας στείλει επισης πως το εκανε. Καποιες σελιδες πισω ενας φιλος προτεινε ενα προγραματακι αλλα δεν δουλεψε. Ευχαριστώ παιδες!
  6. Αγόρι μου σευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω αυριο βραδάκι και θα επανελθω!
  7. Παιδια παντως κ εγω πηρα την Manli 4090 και η καρτουλα ειναι ΆΨΟΓΗ! Θερμοκρασιες καταπληκτικές! Το μονο πραγμα για γελια ειναι site της manli εκτος οτι ειναι μπαχαλο εχει να κατεβάσεις ενα πρόγραμμα για να κανεις tweak τα rgb και οσες φορές κ να το κατεβασω μου λεει οτι ειναι χαλασμενο το αρχειο! Χα χα χα!
  8. Παιδια βρηκα το κατάλληλο νημανομοζω. Πηρα προσφατα την lg c2 65αρα αλλα παρατηρηρω οτι μου κανει οχι flicker αλλα αναβοσβηνει λιγο η οθονη δεξια κ αριστερά στο gaming οταν εχω το gsync ενεργό. Οταν το απενεργοποίω ολα καλα. Το καλωδιο hdmi ειναι club 3d up to 10k 3 ετιας βεβαια. Αναβουν κανονικα τα 120hz κτλ. Συνδεση με 4090 Το αντιμετώπισε καποιος αλλος το συγκεκριμένο θεμα;
  9. Σευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου φιλε μου! Να ρωτησω... τα πλαινα ειναι υδροψυξη για cpu οποτε για να βαζουν δεν γινεται γιατι ψυχουν το ψυγείο το οποίο ειναι απο πισω ετσι δεν ειναι; Η gpu δεν εχει πλαστικά ειναι ολο μέταλλο εκτος απο τα fans. Η θερμοκρασίες ειναι αψογες. Δεν εχω δει μεχρι τωρα πανω απο 67 σε 4κ ολα full κτλ. Το μονο αρνητικό ειναι οτι αποτι καταλαβα δεν εχει controller για fan control με curve και παντα γυριζουν εστω κ αν ειναι 30 βαθμούς idle. Αυτο θα ηταν ενδιαφέρον να το απαντουσε καποιος φιλος που εχει την ιδια υλοποίηση αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσουμε τα fans!
  10. Αντε με το καλο να ερθει! Ποσο την βρηκες;
  11. Καλησπέρα φιλε μου κ σευχαριστω πολυ! Δεν έχω κάποιο θεμα. Εχω τρομερό airflow στο σύστημα! Κ cpu κ gpu Οποιαδήποτε παρατήρηση και πρόταση βεβαια ειναι καλοδεχούμενη!
  12. Παιδια μολις εβαλα κ εγω την δικια μου 4090 Manli. Μέχρι στιγμης πολυ ικανοποιημένος! Βλέπω πολυ καλες θερμοκρασίες κατι που με προβληματίζε για την επιλογη της συγκεκριμένης υλοποιησης μιας κ ειναι μακραν η πιο οικονομική 4090. Μπορω να πω οτι το build της ειναι πολύ στιβαρό και ομορφο απο κοντα!
  13. Καλη Χρόνια γεματη Υγεια και πολλα Χαμογελα παλικάρια! Και λιιιιγο τυχη! Ολα τα αλλα τα καταφερνουμε!
  14. Καλησπέρα παιδιά κ απο εμενα. Να αναφερω οτι πήγαν ολα αψογα με αγορα 65' C2 LG . Αγορα με τιμολογιο τελη Οκτ. Μπηκαν οι ποντοι κ ηρθε κ η δωρο επιταγη.Η τηλεόραση πραγματικά ειναι Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η ! Im in love ❤️❤️❤️
  15. Παλικαρια εσεις που πηρατε αμεσα την επιστροφή πειτε μας αν πληρωσατε με χρεωστική ή πιστωτική; Εγω περιμένω την δικια μου c2 την Παρασκευή. Η επιστροφή ακομα δεν μπηκε. Πληρωμή με πιστωτική
  • Δημιουργία νέου...