Προς το περιεχόμενο

mpampiskapa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.046 προβολές προφίλ

mpampiskapa's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους καλη σαρακοστή.. Ξεκίνησα δοκιμαστικά με το OBS να κάνω stream στο twitch σέταρα τις ρυθμίσεις στο obs τις οποίες θα τις δείτε στις φώτο από κάτω.. το προβλημά μου είναι το εξείς.. έχω γραμμή VDSL 50 πιάνω 45 download και 4.8 upload είδα ότι για 1080p έστω θέλει bitrate στα 4500 με 5-6 upload εγώ το έβαλα για αρχή 3000 και οταν ξεκινάω Stream (League of legends) ανεβάζω ping εκεί που είχα 69-70 έχω 85-100 τελικά το κατέβασα στο 2150 kbps και έχω 75 ms με 80 ανεβωκατεβαινει ανα διαστήματα... γιατί με τετοια γραμμη έχω τέτοιο ms? υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστω.
  2. Προερχόμενος από ι5 3340 8gb ram 1333 ssd 256 και 1060 6gb το φορτνιτε συγκεκριμένα μετά το μεγάλο update μου πέταγε συνέχεια bug όποτε καλύτερα να ψάξει για κάτι καινούργιο και φθηνό αν διαθέτει τα χρήματα .
  3. Για αρχή τρως bottleneck από επεξεργαστή στην κάρτα γραφικών .. θα χρειαστείς ssd σίγουρα και γενικά το φορτνιτε με τα τελευταία update έχει γίνει απαιτητικό και θέλει καλό σύστημα καινούργιας γενιάς για καλύτερη απόλαυση .
  4. Φιλε ευχαριστω το εφτιαξα επιτελους.
  5. καλησπερα παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα με το παλιο μου κινητο iphone 6 μετα απο αγορά σε iphone 7 εκανα format το iphone 6 και το εκλεισα και δν το ξανα ανοιξα μηπως και βρεθει αγοραστης να το δωσω.. το ανοιγω σημερα μετα απο αρκετο καιρο και μετα το Hello μου ζηταει κωδικο passcode, βαζω οτι κωδικο ειχα πριν και δν ξεκλειδωνει και με μπλοκαρει.. οτι κωδικο και να βαζω δεν με αφηνει να μπω.. συνδεσα το κινητο με υπολογιστη για να μπω στο itunes αλλα δεν μου εμφανιζει καν στον υπολογιστη οτι το συνδεσα.. πραγματικα εχω τρελαθει καμια ιδεα?
  6. Λοιπον παιδια καλησπερα σημερα παρελαβα την καρτα γραφικων gigabyte geforce gt1030 2gb την εκανα εγκατασταση στον υπολογιστη μου και μου βγαζει αυτο(βαζω την παλια και λειτουργει κανονικα ο υπολογιστης).. μπορειτε να καταλαβεται τι προβλημα υπαρχει; ελαττωματικη καρτα πιστευω αλλα θα ηθελα μια δευτερη γνωμη!
  7. καλησπέρα σε όλους κάποιος να γνωρίζει καλά όλο το θέμα του bitcoin και αν μπορεί να μου προτείνει αξιόπιστα πορτοφόλια bitcoin για αγορά και πώληση.
  8. μηπως μπορεις να μου εξηγησεις λιγο καλυτερα πως θα μπω στις ρυθμισεις εγω εχω βαλει πισω στον υπολογιστη ενα καλωδιο 3.5mm M to 2RCA M audio
  9. Λοιπόν καλησπέρα παιδιά έχω ένα παλιό home cinema 5.1 philips LX3600D και το εχω βαλει στον υπολογιστή σαν ηχεία το προβλημα που έχω είναι το εξής, εχω συνδεσει το home cinema στον υπολογιστη με ενα 3.5mm M to 2RCA M Audio cable (η μητρικη μου δέχεται μεχρι και 7.1) εχω βαλει τα drivers και οταν ξεκιναει η μουσικη παιζουν μονο τα 2 ηχεια και το μπασο δηλαδη 2.1 η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να το κανω να παιξουν και τα 5.1 ;;
  10. Καλησπερα σε ολους.. εδω και λιγες εβδομαδες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το ποντικι του υπολογιστη.. ξαφνικα σταματα να δουλευει και δεν κανει τιποτα.. ακουγεται απο το συστημα οτι αποσυνδεεται και μετα συνδεεται ξανα.. αλλα τις πιο πολλες φορες σταματαει να δουλευει.. λοιπον.. σημερα πηγα να βαλω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο... και δεν τον εμφανισε.. ουτε ενα στικακι που δοκιμασα αμεσως μετα.. μπηκα στο bios να δω ουτε εκει φαινονται.. τι μπορει να φταιει χρειαζομαι αμεσα βοηθεια..
  11. Καλησπερα και χρονια πολλα.. εδω και λιγο καιρο εχω προβλημα με το ποντικι του υπολογιστη καθως παιζω παιχνιδια η χαζεβω σταματαει να λειτουργει το ποντικι.. και η θα χρειαστει να το βγαλω απο την θυρα και να το βαλω σε αλλη .. η θα χρειαστει να κανω επανακινηση τον υπολογιστη για να δουλεψει.. απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να φταινε τα drivers τι μπορω να κανω να το φτιαξω?
  12. κατεβασα το Ampere.. δηλαδη τι θα μου δειχνει αν παει κατι λαθος?
  13. Γεια σας.. πριν 3ης ημερες αγορασα το lg g3.. λοιπον απο την πρωτη μερα που το πηρα στα χερια μου και το φορτισα παρατηρησα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την μπαταρια..μπηκα στην ρυθμησεις του κινητου.. μετα στην μπαταρια και μου λεει με 55% μπαταρια .. οτι απομενουν 2 ωρες και 23 λεπτα για να τελειωσει η μπαταρια... ενω σε ενου φιλου μου ελεγε 12 ωρες με την ιδια μπαταρια και το ιδιο κινητο.. μετα μπηκα εκει που λεει χρηση μπαταριας.. και στην Οθονη .. δηλαδη ποσο μπαταρια καιει η οθονη.. μου λεει 53% ενω στου φιλου μου 25%.. χρειαζομαι βοηθεια .. οση εχουν το g3 ας με βοηθησουν.. αλλοι μου λενε οτι στην αρχη και σε αυτους τελειωνε γρηγορα η μπαταρια.. και στο g3 και στο g4... το εχει παθει κανενας αλλος και μετα εστρωσε?? το κινητο το εχω φορτισει 2 φορες.
  • Δημιουργία νέου...