Προς το περιεχόμενο

Dimral

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

788 προβολές προφίλ

Dimral's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Επειδή δεν γνωρίζω, μπορείς να μου προτείνεις σε κάποιο pm για να μην ξεφύγουμε από το θέμα του φόρουμ;
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα μου το πουλάνε στα 700€ κάι δεν γνωρίζω κατά πόσο αξίζει.
  3. Καλησπέρα, πόσο μπορεί να πουληθεί ο παρακάτω μεταχειρισμένος πύργος (6 μηνών χρήση): CPU: AMD Ryzen 5 2600 GPU: NVIDIA ASUS ROG STRIX GTX 1070 8G GAMING Memory: 16GB DDR4 Motherboard: Gigabyte Aorus B450 M SSD: Kingston A2000 SSD 250GB M.2 HDD 1TB Power: Corsair CV Series CV650 650W Full Wired 80 Plus Bronze Κουτί: αξίας 30€ περίπου Ευχαριστώ!
  4. Δοκίμασες να αυξήσεις την ένταση μέσω του touch gesture; Όταν τα έχει συνδεμένα με το κινητό, και το κινητό είναι στην φουλ ένταση τότε δεν σημαίνει ότι και τα ακουστικά ειναι επίσης φουλ. Δηλαδή παίζεις με δύο εντάσεις.
  5. To Vegas pro 14 edit έχει κάποια διαφορά από το "σκέτο" Sony Vegas pro 14;
  6. Καλησπέρα στην insomnioπαρεα, Όπως λεει και ο τίτλος ψάχνω έναν "μάγκα" υπολογιστάκια που να μπορεί να μου κάνει ένα σωστό σέρβις στο λάπτοπ . Είναι σε κακή κατάσταση . Προϋπόθεση να είναι στην Θεσσαλονίκη. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ!! Ευχαριστώ. Σε περίπτωση που το θέμα μου είναι άσχετο με την ενότητα παρακαλώ να διαγραφεί και ζητώ συγγνώμη απλά δεν μπορούσα φανταστώ που αλλού να το δημοσίευα. Ευχαριστώ .
  7. Καλησπέρα στο forum. Προσφατα αγορασα ενα Xioami mi 5x, το οποιο ωστοσο ερχεται με την chinese rom και θα ήθελα να αλλαξω σε global rom με miui 9. Εψαξα στο ιντερνετ για το αν ειναι δυνατον αυτο, και απο τι καταλαβα ειναι, απλως υπαρχουν πολλες εννοιες που δεν κατανονω. ξεκινοντας απο το bootloader και οτι πρεπει να κανω αιτηση για unlock. Τι ακριβως ειναι ο bootloader και γιατι πρεπει να γινει unlock; Αν γνωριζεις καποιος ας μου απαντησει παρακαλω και αμα καποιος εχει περασει απο την ιδια διαδικασια αλλαγης rom, ας εχει παρακαλω την καλοσυνη να με καθοδηγησει! Ευχαριστω.
  8. Το ανοιξα και τωρα οντως το αθροισμα ειναι σωστο. Το chrome τρωει περιπου στο 1.5gb ram...ειναι λογικο;
  9. Καλησπερά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λοιπον, αρχικα τρεχω windows 7. Ετρεξα το malwarebytes αλλα δεν εντοπισε κατι περιεργο μετα το σκαν. Επειτα στο task manager τα στοιχεια που με βγαζει οτι χρησιμοποιουν την ram εμφανιζουν κατι παραξενο. Αν αθροισω το μερος της μηνμης που χρησιμοποιει καθε προγραμμα, ζητημα να μου βγει το αποτελεσμα καπου στα 600 με 700 mb, το παραξενο ειναι ομως οτι ο υπολογιστης μου εμφανιζει οτι χρησιμοποιει καπου στα 4gb (!) απο τα διαθεσιμα 8. Το μεγαλυτερο ποσοστο ram το καταναλωνει το chrome, καπου στα 300 mb και τα αλλα 300-400 mb καταναλωνονται απο διαφορα αλλα προγραμματακια. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει...εψαξα και στο google για καποια λυση αλλα δεν βρηκα κατι. Αν σκεφτειτε κατι αλλο πειτε μου παρακαλω. Ευχαριστω για τον χρονο σας και παλι.
  10. Καλησπέρα. Έχω ένα vaio laptop με i7, gt 540M, 8gb ram. Το θέμα μου είναι ότι το ανεμηστερακι του "τρελενεσαι" χωρίς λόγο. Υπερθερμαίνεται χωρίς να έχω προγράμματα ανοιχτά, και όταν ανοίγω ένα ελαφρύ σχετικά παιχνιδάκι για να παίξω, το παιχνιδάκι προφανώς lagαρει, όχι όμως με τον κλασσικο τρόπο. Δηλαδή δεν πιάνω συνεχώς έναν μικρό αριθμό fps, αλλά έχω fps drops αν ισοποσα χρονικά διαστήματα χωρίς λόγο. Παλιά τα παιχνίδια έπαιζαν κανονικα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν φταίει το ανεμιστηράκια διότι όταν είχε γίνει καθαρισμός και πέρασμα καινούργιας πάστας, το πρόβλημα συνέχιζε να υπάρχει. Για κάποιο λόγο ο υπολογιστής χρησιμοποιεί σχεδόν 60-70% της ραμ, από την στιγμή που ανοίγει..χωρίς λογο!! Ελπίζω κάποιος να εχει να προτείνει κάτι διότι σε οποία μαγαζάκια "επισκευής Η/Υ" πήγα, το μόνο που είχαν να προτείνουν ήταν ο καθαρισμός ανεμιστήρα, όμως είμαι πεπεισμένος ότι δεν φταίει αυτό. Ευχαριστω.
  11. Ποσό που διαθέτουμε : Γύρω στα 700€ Χρήση υπολογιστή : Για gaming! Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop και video editing Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη : Χρειάζομαι οθόνη! Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι δεν χρειάζομαι! Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) : Θεσσαλονίκη! Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Από εκεί που έχει τις καλύτερες τιμες! Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: Στο κατάστημα! Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Οχι!
  12. Όποιος έχει πείρα πάνω στο θέμα και γνωρίζει πράγματα για συναρμολόγηση υπολογιστών παρακαλώ να μου προτείνει ένα ωραίο συνολακι για gaming! Η τιμή να κυμαίνετε γύρω στα 700€ Τα tips είναι ευπρόσδεκτα επίσης!
  • Δημιουργία νέου...