Προς το περιεχόμενο

ioankav

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    231
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Xanthi

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.361 προβολές προφίλ
  1. ioankav

    Επιστολικη Ψηφος

    Ναι, πρώτα συμπληρώνεις τη διεύθυνση διαμονής, και στο επόμενο βήμα τη διεύθυνση που θες να αποσταλεί το υλικό. Εάν είναι η ίδια, απλά επιλέγεις το κουτάκι για να συμπληρωθούν αυτόματα τα πεδία.
  2. ioankav

    Επιστολικη Ψηφος

    https://www.ypes.gr/ekloges/ekloges-gia-to-europaiko-koinoboulio/epistoliki-psifos/epistol-psf-sychnes-erotiseis
  3. ioankav

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ναι, περισσότερα εδώ: https://www.stratologia.gr/sites/default/files/plhr_ent/4.pdf
  4. ioankav

    Revolut και ανάληψη μετρητών

    Μια χαρά χρεώνει και η Revolut, όταν είσαι στο Standard (δωρεάν) πρόγραμμα για ποσά άνω των 200€. https://www.revolut.com/el-GR/legal/standard-fees/ Προς τον OP, εάν βγάλεις 400€ θα σε χρεώσει 4 € (εάν είσαι στο δωρεάν πρόγραμμα, λόγω του 2% άνω των 200€) και τη χρέωση χρήσης ΑΤΜ από την ελληνική τράπεζα.
  5. Πού το διάβασες αυτό για την χειραποσκευή; εδώ https://www.swiss.com/us/en/prepare/baggage/hand-baggage Τυπικά η τσάντα του laptop πρέπει να μπει κάτω από το μπροστινό σου κάθισμα. Τώρα για φάρμακα, συνήθως σε αυτή που θα παραδόσεις. Δες και εδώ (ειδικά αυτό USA: powder-like substances): https://www.swiss.com/us/en/prepare/baggage/dangerous-goods Να έχεις ιατρική συνταγή πάντως.
  6. ioankav

    Αγορα απο Αγγλια

    Δεν έχω παραγγείλει απο το κατάστημα, αλλά από αυτά που διαβάζω στο site τους (https://startfitness.co.uk/pages/delivery-information), καμία απαλλαγή δεν υπάρχει. Αντίθετα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πληρώσεις ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού.
  7. https://www.payzy.gr/oroi-payzy-cashback Δεν υπάρχει cashback στην Payzy όταν φορτώνεις την Revolut (ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα).
  8. Δύο είναι λωρίδες στο συγκεκριμένο σημείο. Από τη διαγράμμιση για παλιότερη ημερομηνία (2011 στη φωτογραφία) η δεξιά λωρίδα είναι για ευθεία και δεξία, η αριστερή λωρίδα για αριστερά.
  9. ioankav

    Instagram Περίεργο πρόβλημα

    Ή σε μπλόκαρε η ίδια ή όταν μπλόκαρε το φίλο σου επέλεξε να μπλοκάρει τον λογαριασμό του μαζί με τους άλλους λογαριασμούς που διαθέτει ή νέους λογαριασμούς που μπορεί να δημιουργήσει. Αφού είχε μπει από το κινητό σου, το Instagram θεωρεί ότι σχετίζονται οι δύο λογαριασμοί. ΥΓ: πήγαινε παρακάτω
  10. ioankav

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia
  11. ioankav

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Θα στο πουν στη στρατολογία, αλλά εγώ διαβάζοντας εδώ, καταλαβαίνω ότι είναι 9 μήνες για τον προστάτη (όσο και για τα 3 αδέλφια). Για να μειωθεί στους 6 μήνες, ίσως λόγω αυτής της κατηγορίας: "(2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος του οποίου και οι δύο γονείς είναι ανίκανοι για κάθε εργασία ή έχουν πεθάνει."
  12. ioankav

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Εννοεί όλα τα αδέλφια, άνδρες και γυναίκες.
  13. ioankav

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    https://www.stratologia.gr/el/epikoinwnia Στο site δείχνει ότι το γραφείο της στρατολογικής υπηρεσίας Πελοποννήσου είναι στην Τρίπολη, οπότε εάν κάτι δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μπορείς να πας στο τοπικό ΚΕΠ.
  14. ioankav

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Εάν πάρεις την στρατολογία νωρίτερα θα σου πουν ποια επιπλέον δικαιολογητικά χρειάζεται να καταθέσεις αργότερα για την εξαγορά (για να τα μαζέψεις και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή), εφόσον δικαιούσαι μειωμένη θητεία. Στο κέντρο που θα παρουασιαστείς πες το από την πρώτη στιγμή για να ξέρουν.
  15. ioankav

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Εσύ θες να κάνεις εξαγορά θητείας γιατί έχεις συμπληρώσει τα 33έτη. https://www.stratologia.gr/el/node/166 Το κόστος είναι 810 ευρώ/μήνα (27 ευρώ/ημέρα) που δεν έχεις υπηρετήσει. Θα πληρώσεις κανονικά για πλήρη θητεία 12 μήνες (μείον οι 20 ημέρες που θα κάνεις) εκτός και αν δικαιούσαι μειωμένη θητεία (πχ 9 μήνες γιατί είστε 3 αδέρφια). Στη στρατολογική υπηρεσία θα σου πουν για δικαιολογητικά που χρειάζονται να καταθέσεις. ΥΓ: Μη γράφεις greeklish, θα σου αφαιρέσουν ξανά τα μηνύματα.
  • Δημιουργία νέου...