Προς το περιεχόμενο

dimisakell

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    24
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

831 προβολές προφίλ

dimisakell's Achievements

  1. Καλησπέρα παίδες ήθελα γνώμες γι'αυτό ή έστω αν το έχει κάποιος στην κατοχή του. Casual χρήση και λίγο gaming. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-pavilion-15-aw006nv-a10-9600-6gb-256gb-z5b23ea-1190384.html
  2. Και στο δημοσιο δεν είμαιΚαι ΑΜΕΧ έχω Και για πρωτη φορά στη ζωή σου θα κόψεις απόδειξη(δεν λέω προσωπικά για εσένα αλλά για ολο το σιναφι) Και θα πληρώσεις εφορία. Υ.γ. πρεπει να κάνουν το μηνιαίο όριο ανάληψης μετρητών 50 ευρώ να δω τι θα λέτε μετά και αν θα θέλετε pos... Αλλά ο αριστερός πρωθυπουργός σας κάνει πλάτες δεν έχετε pos στα καταστήματα και μιλάτε για το δημόσιο κατά τα άλλα...
  3. Φιλε μου πιο κοντα είναι το λαπτοπ σου κάτσε άνετα και ωραία στη ζεστουλα του σπιτιου και πλήρωσε τα...0.20 λεπτά επιβάρυνση στην alpha και eurobank
  4. Το πρόβλημα μάλλον είναι οτι δεν έκοψε κάνεις ποτέ απόδειξη και τώρα θα φανεί άλλο εισόδημα ξαφνικά από τις κάρτες γιατί θα πρέπει να κόβεις και αποδειξουλα με το pos... Αλλά ξέχασα είναι είναι η τεράστια προμήθεια της τράπεζας που θα κλείσει την επιχείρηση!!!
  5. Πλάκα μας κάνεις μεγάλε που ζεις??? Πληρωσε σε ενα live pay ή στην τράπεζα με την κάρτα οποιασδήποτε ΔΕΚΟ λογαριασμό και σου κάνει και δοσεις σε λογαριασμό πάνω απο 200 ευρώ πχ ΔΕΗ στην Alpha bank... Πρέπει να πας στο ταμείο της Ευδαπ δηλαδη?
  6. Όχι για 15 ευρώ αλλά έστω και για ενα γάλα! Σε όλη την Ευρώπη έτσι κάνουν αλλά σε εμάς απλά δεν κόψανε πότε απόδειξη ώστε να θέλουν pos.... Αλλά ξέχασα είναι η προμήθεια από την τράπεζα που θα τους κλείσει την επιχείρησή!
  7. Έχουν ήδη, καλωσήρθατε στο 2017.. Όπως κάνουν οι ταξιτζήδες σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης.
  8. Αυτο που ο ενας "καρφωνει" τον αλλο μολις πει κατι αρνητικο λες και οι εταιριες ειναι του μπαμπα τους ειναι να τρελενεσαι. Εαν θες δουλευεις σε Windows αν δεν θες σε MacOs. Σαφως και τα δυο εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους, δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιο λογισμικο ειναι το τελειο.... Για ενα φιλο που εγραψε οτι τα Macbook εχουν SDcard αφηνοντας πιθανον υπονοουμενο οτι δεν εχει dvd drive μαλλον πιστευει οτι το cd ειναι το μελλον και οτι τα macbook πρεπει να ειναι συμβατα με τα τελευταιας τεχνολογιας συστηματα στην Ελλαδα.. Οσο για τα Windows εχουν κανει αλματα και λειτουργουν μια χαρα και στο Macbook, δεν ειναι για πεταμα που αναφερετε παραπανω.. Ειμαι χρηστης MacOS απο το macbook 6.1 (2009 αν θυμαμαι καλα) και ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν τρελενομαι οταν βαζω εναν εξωτερικο σκληρο και θελει προγραμμα για να κανει mount τον ntfs! Ο καθενας με τα λεφτα του παιρνει το laptop που τον ικανοποιει καλυτερα ειτε αυτο αφορα την εργασια του ειτε την casual χρηση.
  9. Το οτι τα κινητα της Apple ειναι καμια δεκαετια μπροστα απο τα αλλα (ποιοτητα κατασκευης,λογισμικο κλπ κλπ) και ολα τα προιοντα της γενικα καμια κατοσταρια χρονια μπροστα απο τους αλλοι δεν ειπε τιποτα ο λεσης!
  • Δημιουργία νέου...