Προς το περιεχόμενο

Alfistas-Gt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.650 προβολές προφίλ

Alfistas-Gt's Achievements

  1. Alfistas-Gt

    Αγορά Hi-Fi

    Τα Pioneer φίλε μου ήταν κάποτε πρώτα τώρα πλέον πληρώνεις λίγο και τη μάρκα. Το ότι το Lg έχει πολλά Waττ δεν σημαίνει ότι θα το δουλεύεις πάντα τέρμα, απλά σε ένα κομμάτι που σου αρέσει να ακούς θα μπορείς να του τα δωσεις χωρίς να παραμορφώνει. Άκουσε με τα Watt στη μουσική ,εαν είσαι μουσικόφιλος, είναι όπως τα άλογα στο αυτοκίνητο πότε δεν είναι αρκετά. Εγώ θα έπερνα το Lg αν και είμαι Pionerakias έχει μείνει αρκέτα πίσω η Pioneer. Σκέψου το Lg έχει και Bluetooth και συνδέεις ότι έχει Bt επάνω του και ακούς π.χ. το κινητό.
  2. Alfistas-Gt

    Μπαταρια αυτοκινητου

    Φίλε μου βάλε Hankook και θα με θυμηθείς. Banner, Bosch, Varta πληρώνεις μάρκα να το ξέρεις.
  3. Alfistas-Gt

    Αγορά Hi-Fi

    Καλημέρα, Σε περίπτωση που πας σε αυτό που σου λέω η διαφορά σε σχέση με το Combact είναι χαοτική σε εντάσεις υψηλές στις χαμηλές και το Combact καλά παίζει. Τώρα όλα για να τα συνδέσεις με υπολογιστή θες ανταπτοράκι απο RCA to Mini Jack που σημαίνει θα χάσεις ποιότητα αλλά μην φανταστείς ότι θα την ακούσεις. Ο αυτόνομος ενισχυτής συνήθως έχει 3 εξόδους στην πλειοψειφία τους οπότε βάζεις υπολογιστή, τηλέοραση και ένα Mp3 Player για ράδιο χωρίς να χρειαστείς να αγοράσεις ξεχωριστό Deck ραδιόφωνο. Από τα παραπάνω δαγκωτό Pionner. Όσο για τη συμβατότητα το ΜΟΝΟ που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα ηχεία να είναι λίγα Watt RMS παραπάνω από τον ενισχυτή για να μην στα κάψει στο τερμα, τίποτα άλλο. Ελπίζω να σε βοήθησα. π.χ. αυτό παίζει πολύ πολύ καλά http://www.electroholic.gr/gr/eikona-ixos/ixos/hifi/acslgg00035/hifi-mini-lg-cm4350 Pioneer vs LG αυτό που σου έγραψα η Lg την έσβησε.
  4. Alfistas-Gt

    Αγορά Hi-Fi

    Σύνδεση με Pc μπορεί να γίνει αλλα για να σου πω αν αξίζει τα λεφτά καλό θα ήταν να μου πεις όλα τα χαρακτηριστικά. Επίσης τα Combact σαν αυτά που θες να αγοράσεις δεν είναι ότι καλύτερο με 160 ευρώ παίρνεις έναν αξιοπρεπεί ενισχυτή και ένα ζεύγος ηχεία με πολύ καλά αποτελέσματα σε σχεση με τα παραπάνω που προτείνεις. Φιλικά. Π.χ. ενισχυτής http://www.skroutz.gr/s/400900/Koda-AV-1300-V-2.html & ηχεία https://www.skroutz.gr/s/5378891/Koda-A4.html Ηχεία πολύ καλά για τα λεφτά τους https://www.skroutz.gr/s/341443/Koda-EX-686S.html
  5. Alfistas-Gt

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα στην ομάδα ψάχνομαι για ένα πλυστικό φορητό όχι κανένα τέρας με ενδιαφέρει η πίεση και όχι τόσο το ζεστό νερό. Καμία ιδέα κάποιος? Και μεταχειρισμένο δεν θα με πείραζε!!! Προτίμηση μάρκας αδιάφορο αρκεί να είναι λειτουργικό.
  6. Alfistas-Gt

    Meizu MX4

    Καλησπέρα έχω ένα Meizu MX4 και εχθές έκανε ΟΤΑ update στο flyme 4.5.5A και μου έχασε τα Ελληνικά πως μπορώ να τα βάλω πάλι γιατί πάω στις ρυθμίσεις και δεν μου έχει τη γλώσσα Ελληνικά ενώ κάποια εικονίδια έχουν μείναι στα Ελληνικά.Έχω πελαγώσει.....HELP!!
  • Δημιουργία νέου...