Προς το περιεχόμενο

igna1993

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

664 προβολές προφίλ

igna1993's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. ευχαριστω. δεν ειναι απο cpu αλλα απο gpu. την παστα πανω απο την γραφικων την καθαρισα αλλα το προβλημα ειναι με την ψυκτρα εχει παρα πολλυ και δεν βγαινει.
  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως αφαιρούμε την παλιά πάστα γιατί προσπαθώ να την αφαιρέσω με μαλακό πανάκι και οινόπνευμα και δεν φεύγει είναι πολύ σκληρή.
  3. Όχι μέσα στο Καραϊσκάκη δεν χρειάζεται να έχεις άδεια ότι είσαι security. Σε παίρνουν και σε βάζουν κάτω στην πύλη είτε πάνω να προσέχεις τις κάμερες.
  4. ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. δεν υπέγραψα τίποτα. όσο για τον μισθό δεν μπορώ να τον πάρω γιατί απειλησαν γνωστό μου που είναι μέσα πως αν συνεχίσω να παίρνω τηλέφωνο θα τον απολύσουν. όσο για το που ήταν η δουλειά όσοι είναι ολυμπιακοί ίσως θεωρήσουν πως λέω βλακείες η πως είμαι κάνα βαζελακι. ήταν μέσα στο Καραΐσκάκη η δουλειά ως φύλακας. Γενικά δεν είναι να μπλεκεις με αυτούς γιαυτό και δεν το συνέχισα.
  5. όχι φίλος δεν συζητήσαμε τίποτα. μου είπαν μόνο ώρα που θα πάω. από γνωστό που είναι μέσα εκεί μου είπε ότι θα πληρωθώ αυτές τις μέρες. το θέμα είναι ότι έχασα τον ύπνο μου και γαμήθηκα στα 8ωρα για το τζάμπα? να το καταγγείλω να τους γράψω και να πάω παρακάτω?
  6. Καλησπέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο για να πάω για δουλειά με εκπαίδευση δηλαδή θα με πάρουν να δουν αν τα καταφέρνω. Αφού πήγα 4 μέρες και εκανα 4 8ωρα (και μάλιστα τα 3 κυλιόμενα και βράδυ δηλαδή 11 με 6) με παίρνουν και μου λένε ότι δεν τους κάνω, και τους λέω να μου δώσουν τον μισθό που δικαιουμε , και αφού με έχουν στο περίμενε 3 μέρες με παίρνουν και μου λένε ότι δεν δικαιουμε για τι ημουν σε εκπαίδευση και πάει λέγοντας. Λοιπόν επειδή είμαι πρωτάρης στην αγορά εργασίας, δικαιουμε να πάρω κάποια χρήματα και αν δικαιουμε που να απευθυνθώ?
  7. οκ θα το κοιτάξω. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα παλιό psu Premier 435 watt και θέλω να το αλλάξω.
  8. Λοιπόν ορίστε η υγεία των δίσκων και η θερμοκρασία. Ναι skfn το είδα και γω τώρα που το πες. Δηλαδή μου λες ότι είναι η γραφικών γιατί δεν την έχω ούτε χρόνο.Θα μπορούσε να φταίει το τροφοδοτικό για αυτή τη θερμοκρασία?
  9. Από σκόνη είναι εντάξει τον έχω καθαρίσει είδη.
  10. Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό αυτό το πρόβλημα που θα αναφέρω. Καθώς λοιπόν έχω ανοιχτό κάποιο παιχνίδι στην προκειμένη περίπτωση το football manager 14 και ακούω μουσική ή βλέπω βίντεο ξαφνικά παγώνει ο υπολογιστής καλά ακούγονται Παράσιτα στο ηχο. Επίσης μου βγάζει και Bluescreen και αυτό παρατηρώ κυρίως το καλοκαίρι. Ο υπολογιστής μου είναι turbox με επεξεργαστή AMD phenom II X6 κάρτα γραφικών nvidia geforce gt 630 4 μνήμες 2 gb η κάθε μία σκληρό δίσκο 1 tera και σκληρό 250 gb. Η γραφικών είναι καινούργια. Εκεί που πάει το μυαλό μου είναι στο τροφοδοτικό γιατί είναι παλιό και μικρό περίπου στα 450 watt. Πείτε μου τι γνώμη σας.
  11. Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό αυτό το πρόβλημα που θα αναφέρω. Καθώς λοιπόν έχω ανοιχτό κάποιο παιχνίδι στην προκειμένη περίπτωση το football manager 14 και ακούω μουσική ή βλέπω βίντεο ξαφνικά παγώνει ο υπολογιστής καλά ακούγονται Παράσιτα στο ηχο. Επίσης μου βγάζει και Bluescreen και αυτό παρατηρώ κυρίως το καλοκαίρι. Ο υπολογιστής μου είναι turbox με επεξεργαστή AMD phenom II X6 κάρτα γραφικών nvidia geforce gt 630 4 μνήμες 2 gb η κάθε μία σκληρό δίσκο 1 tera και σκληρό 250 gb. Η γραφικών είναι καινούργια. Εκεί που πάει το μυαλό μου είναι στο τροφοδοτικό γιατί είναι παλιό και μικρό περίπου στα 450 watt. Πείτε μου τι γνώμη σας.
  • Δημιουργία νέου...