Προς το περιεχόμενο

rgb1989

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με rgb1989

  • Ημερομηνία γέννησης 15/04/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

rgb1989's Achievements

  1. rgb1989

    Vodafone H300s

    'Οταν το είπα οτι είμαι με 4g εννοούσα οτι προτιμώ να είμαι με τα δεδομένα του κινητού παρά να συνδέομαι στο wifi. Το κατάλαβα οτι μιλούσαμε για 5Ghz wifi και όχι για 5G δίκτυο.
  2. rgb1989

    Vodafone H300s

    Τι να σου πώ εγώ προτιμώ να είμαι με 4g στο σπίτι, μου φένεται οτι είναι καλύτερα.
  3. rgb1989

    Vodafone H300s

    Εγω το παρατηρώ και στα δύο δίκτυα.
  4. rgb1989

    Vodafone H300s

    Εδώ και μερικούς μήνες έχω βάλει και εγώ 50 VDSL και μου έχουν δώσει το εν λόγω ρούτερ. Το battery drain που προκαλεί στην σχετικά μεγάλη μπαταρία του κινητού μου είναι απίστευτο. Ψάχνοντας στο συγκεκριμένο ποστ είδα οτι κάποιοι προτείνετε το Tenda AC6 για να αναλάβει το wifi. Η ερώτηση μου είναι αν λύνει τελικά το πρόβλημα με την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας και αν βοηθάει στην σταθερότητα της μετάδωσης. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω νέο κίνητο και κοιτάω κάποια της xiaomi. Πρώτη ερώτηση που έχω έιναι γιατί στους επίσημους μεταπωλητές xiaomi δεν παίζει πουθενά το redmi 8 4GB/64GB ενώ στο skroutz υπάρχει παντού? Επίσης επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ κινητό xiaomi τι ακριβώς παίζει με την εγγύηση? Ότι δεν είναι απο τα επίσημα καταστήματα (you,κοτσώβολος κ.τ.λ.) δεν έχει εγγύηση απο Ελλάδα και πρέπει να σταλεί Κίνα αν είνα χαλασμένο? Υπάρχει περίπτωση κάποιο μαγαζί να έχει αγοράσει απο infoquest χονδρική και να τα πουλάει μετά αυτό λιανική και αν ναι πώς μπορεί ο καταναλλωτής να το ξέρει πριν το αγοράσει? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά είμαι λίγο άσχετος με την αγορά των smartphones. Ευχαριστώ.
  6. Σας ευχαριστώ και τους δύο θα το έχω υπόψη αυτό με την βάνα και θα αποφασίσω τι θα κάνω.
  7. Εγώ μιλάω όμως για την ύπαρξη θερμοσίφωνα, ηλιακού και λέβητα ΦΑ μαζί στο ίδιο σύστημα. Και εγώ τώρα με την παρούσα εγκατάσταση βάνα έχω που την γυρίζω απο ηλιακό σε θερμοσίφωνα και το αντίστροφο.
  8. Έχω ξεκινήσει διαδικασίες για εγκατάσταση ΦΑ και εγώ και έχω κάποιες απορίες. 1. Διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες ότι δεν χρειάζεται να πάρεις την συγκατάθεση των υπόλοιπων ένοικων για να βάλεις ΦΑ ενώ πρίν μερικές μέρες που ήρθε ο μηχανικός της ΕΔΑ ΘΕΣΣ να δεί το χώρο μας έδωσε δύο χαρτιά να συμπληρώσουμε, ένα αυτό της πολυκατοικίας με το 51% και ένα που πρέπει να υπογράψει ένας μηχανικός για την μελέτη που θα κάνει στο σπίτι. Τι παίζει ακριβώς? Να αναφέρω οτι στην πολυκατοικία υπάρχει ένας καυστήρας πετρελαίου αλλά ο καθένας έχει δικό του θερμοστάτη. 2. Για λέβητα μου πρότειναν απο το συνεργείο που θα κάνει την εγκατάσταση για έναν της immergas 20 ή 24 ΚW (το σπίτι είναι περίπου 60 τ.μ.). Τι γνώμη έχετε για αυτούς? Υπάρχει κανείς που να έχει να μας πεί μια γνώμη. 3. Στο σπίτι έχουμε ηλιακό και μποιλέρ/θερμοσύφωνα. Απο το συνεργείο που είπαν να καταργήσουμε το μποιλερ/θερμοσυφωνα εφόσον δεν χρειάζεται. Εγώ απο την άλλη δεν θέλω να πετάξω κάτι που το αλλάξαμε σχετικά πρόσφατα (~3 χρόνια πριν). Ανυσηχώ για την περίπτωση που το αέριο θα αργήσει πολύ να συνδεθεί ή μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στον λέβητα ΦΑ και μείνουμε χωρίς ζεστό νερό. Ποιά είναι η άποψη σας? 4. Υπάρχει κάποιος εκτιμώμενος χρόνος απο την στιγμή που θα γίνουν όλες οι εγκαταστάσεις μέχρι ο πάροχος να φέρει το ΦΑ στο σπίτι? Είμαι Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι για Elpedison. Ευχαριστώ.
  9. Χαίρετε, θέλω να αγοράασω ένα laptop και θα ήθελα την γνώμη σας. Από κάτω παραθέτω πληροφορίες για το τι ψάχνω. 1. Οθόνη 17.3 FHD 2. Επεξεργαστή i7(ή i9 δεν ξέρω τι παίζει τώρα) τελευταίας γενιάς ( ή κάποια απο τις τελυταίες ή από AMD το αντίστοιχο προϊόν αν είναι αξιόλογο) 3. RAM 16GB 4. Αποθηκευτικό μέσο SSD (256GB ή 512GB) 5. Λειτουργικό σύστημα Windows 10 6. ΟΧΙ LENOVO 7. Oχι touch screen 8. Budget εώς 1200 Απο αυτά που είδα κατάλαβα οτι η αγορά στο συγκεκριμένο budget πάει προς gaming αλλά εμένα δεν με ψήνει καθόλου να έχω μία dedicated gpu που θα κάνει σαν ανεμιστήρας δωματίου όταν το laptop ζεστένεται. Υπάρχει κάτι αξιόλογο χωρίς αυτήν? Ευχαριστώ.
  10. rgb1989

    Πρόβλημα με οθόνη Dell???

    Και εμένα δεν μου φαίνεται φυσιολογικό και είναι και λίγο πιο κίτρινο το χρώμα του φωτός. Θα πάρω ενα τηλέφωνο να δω τι θα μου πούνε και αυτοί.
  11. Καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα μία οθόνη Dell την E2318HN. Παρατήρησα ότι όταν η οθόνη δείχνει πολύ μαύρο σε κάποιες άκρες υπάρχουν κάποια πολύ φωτεινά σημεία. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλιώς, έχω βγάλει μία φωτογραφία με κλειστά φώτα, κατεβασμένο στόρι. Δεν έχω εμπειρία από οθόνες οπότε δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα ή όλες οι οθόνες το κάνουν αυτό. Ευχαριστώ
  12. Το ξέρω οτι δεν χρειάζεται δευτερος υπολογιστής απλά εγώ ήθελα να το κάνω έτσι. Ευχαριστώ πάντως.
  13. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πιο απλό που δοκίμασα και έπιασε ήταν να βάλω την ip του pc στον browser στο laptop. Θα δοκιμάσω και την δική σου εκδοχή για πιο secure επικοινωνία.
  14. Δεν έχει να κάνει με arch αλλα το λειτουργεικό στο οποίο θα γίνουν οι απαρέτητες ενέργειες είναι arch οπότε νομίζω σωστά έπραξα και το ανέβασα εδώ. Με ενδιαφέρει να συνδέομαι τοπικά μόνο. Θέλω να πειραματιστώ γενικά και ύστερα ίσως βάλω και wordpress στο όλο σκηνικό. Ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα σε όλους, Νέος στο arch. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να κάνω τον δεύτερο pc μου που τρέχει arch να είναι ένας web server και να μπορώ να μπένω απο το laptop στην σελίδα που θα τρέχει στον web server. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός ετσι όπως το είπα . Κάτι σε φάση όπως μπένω στο interface του router βαζοντας στον browser στην ip του router. Μέχρι στιγμής αυτά που έχω κάνει είναι τα εξής : Το λειτουργικό τρέχει χωρις κανένα πρόβλημα χωρίς desktop manager, χωρίς window manager. Έχω εγκαταστήσει επίσης apache μαζι με κάποιες ρυθμίσεις στο αρχείο httpd.conf που βρίκα σε έναν οδηγό, mysql , php. Απο το browser του pc μπορώ να δώ το test.html και το info.php που δημιούργησα για λόγους ελέγχου πληκτρολογώντας localhost. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...