Προς το περιεχόμενο

ekans

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    656
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ekans

  • Ημερομηνία γέννησης 19/01/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Mytilene

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.271 προβολές προφίλ

ekans's Achievements

  1. Καλησπέρα σας, Σας παραθέτω και εγώ τους 2 πρώτους λογαριασμούς από ΗΡΩΝ.. παρατηρείτε τίποτα ασυνήθιστο γιατι λιγο τσιμπημένος μου φαίνεται ο 2ος με πιστωτικό.. 1ος 2ος
  2. Μολις βγει θα ενημερωσω να δουμε τι θα δούμε.. η χειρότερη μηχανογράφηση σε εταιρεία μέχρι στιγμής απο "τουρισμό"..
  3. Αν είναι δυνατόν.. περιμένω να βγει αυτος και έφυγα ΔΕΗ.. τέλος ο τουρισμός.. 2ος είναι και ειμαι με πιστωτικό ακομα..
  4. Τι γίνεται ρε παιδιά ποτε έχει σκοπό ο Ήρων να βγαλει λογαριασμούς;
  5. Και μενα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας δεν μου δίνουν τα 100 απο ελπε οπότε μαλλον παμε σε Ήρων..
  6. Καλησπέρα παιδιά, με πήραν και μένα απο elpedison να μου τονίσουν οτι απο 1/1 θα σταματήσει το πρόγραμμα μου.. Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για το smart; γράφει ότι δεν εχει ρήτρα αναπροσαρμογής ισχύει; οι τιμές θα ειναι σταθερές στα 10 λεπτά/κιλοβατώρα; υπάρχει κάποια παγίδα;
  7. Καλησπέρα παιδιά, πήρα τον Inventor Eva Ion Pro EP3-WiFi20L. δεδομένου ότι απλώνω μέσα στο σπίτι σε τι Mode να τον βάλω για μόνιμα? χειροκίνητο στο 55?
  8. Και εγω που ρωτησα για αλλαγή απτο green economy στο value μου είπαν απο 1/10 στην elpedison..
  9. Πηρα και έκανα αίτηση να το γυρίσω.. το θέμα είναι οτι σε βαζουν σε μια διαδικασία να αλλάζεις προγράμματα καθε μήνα με κοσμο να την "πατάει" τουλάχιστον απαράδεκτοι..
  10. Καλησπέρα, κάποιος πού εχει elpedison economy, τι τιμή κιλοβατώρας ειχε για Ιούλιο; Εμενα μου χρέωσαν 0.172.
  11. τι shipping βάζουμε παιδια? βάζουμε και Shipping Insurance?
  12. Δεν επεκτείνεται η ram σωστα; Γνωμη για pc τηλεόρασης για all around χρηση;
  13. ekans

    mendley 150?

    Το έχω ενα χρόνο τώρα.. τα συμπεράσματα μου ειναι πλήρες θετικά.. είναι πολύ δυνατό για την πόλη με μεγάλους χώρους για ψώνια, κράνη κλπ.. έξω απο την πόλη σε μεγάλες διαδρομές ίσως να θες κι άλλη δύναμη, τελική ταχύτητα εχει παει μεχρι 124χλμ.. η οθόνη του είναι φοβερή με ολες τις ενδείξεις (την εβαλαν και στο νεο beverly). Το μονο αρνητικό απο μένα είναι ενας θόρυβος που ακούγετε στο ξεκίνημα κυρίως με 2 άτομα ο οποιος είναι απο την καμπάνα και τον κανουν ολα τα medley μετα απτα πρωτα 500-1000 χλμ.. κατανάλωση ένα γέμισμα καπου στα 10 ευρώ με την τωρινή τιμή βενζίνης βγάζει περίπου 170χλμ (δικαβαλο μεσα σε πολη).
  14. Καλησπέρα παιδιά! Αυτή είναι μια παρουσίαση της εφαρμογής μου "Υπολογισμός Εκπτώσεων".. Μια απλή εφαρμογή για γρήγορους υπολογισμούς. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μου πείτε εντυπώσεις! Επίσης μια θετική αξιολόγηση στην εφαρμογή θα μετρούσε, ευχαριστώ. Υπολογίστε εύκολα και γρήγορα τις εκπτώσεις των προϊόντων δίνοντας την αρχική τιμή και την έκπτωση σε ποσοστό (%). Η εφαρμογή σας επιστρέφει την τελική τιμή και το κέρδος. Για λήψη πατήστε στην φώτο: ή το Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wavegamez.ekptwseis
  15. Όλα έγιναν ακριβώς όπως προανέφερε ο @afm είχε ρύθμιση μέσα στο nova να αλλάξεις το κανάλι εκπομπής το οποίο ήταν προεπιλεγμένο στο CH 36. Δοκίμασα και τα 69 κανάλια και βρήκα ποιο καθαρό το 50.. Γυαλί δεν είναι αλλά είναι το πιο καθαρό και ικανοποιητικό από τα υπόλοιπα! Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! κατάλαβα ακριβώς πως λειτουργεί το όλο θέμα!
  • Δημιουργία νέου...