Προς το περιεχόμενο

MikeKol

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.472 προβολές προφίλ

MikeKol's Achievements

  1. MikeKol

    Galaxy S22 Snapdragon

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  2. MikeKol

    Galaxy S22 Snapdragon

    Καλησπέρα στο forum, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Galaxy S22 με Snapdragon επεξεργαστή, με ενδιαφέρει να γνωρίζω αν έχει προεγκατεστημένη εφαρμογή FM ραδιόφωνο. Ευχαριστώ.
  3. MikeKol

    Samsung Galaxy S10e

    paris_chav ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γνωρίζω για την εγγύηση ότι δεν την καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία απλά θέλω να σιγουρευτώ για την ότι θα είναι full λειτουργικό στην Ελλάδα.
  4. MikeKol

    Samsung Galaxy S10e

    Καλημέρα στο forum, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς στην Ελλάδα κινητό Galaxy S10e αμερικάνικο. Θέλω να αγοράσω ένα unlocked από Αμερική το οποίο έχει FM ραδιόφωνο αλλά δεν γνωρίζω αν δουλεύει εδώ. Αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνωρίζει ας γράψει σχετικά. Ευχαριστώ.
  5. MikeKol

    Αντάπτορας

    Ψάχνω να βρω αυτόν τον αντάπτορα : IEC C13 Female to C20 Male PDU Server 10A Power Adaptor Plug / Socket C20 to C13 Αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να τον βρω στην Αθήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. MikeKol

    Android downgrade

    ...ευχαριστώ για τις απαντήσεις
  7. MikeKol

    Android downgrade

    ...έχεις δίκιο, θα το δώ, αλλά μια ερώτηση ακόμα η "επιστροφή" στο android 5 θα επηρεάσει την εγγύηση της συσκευής ? ή δεν παίζει ρόλο...
  8. MikeKol

    Android downgrade

    Ευχαριστώ tsilitheo1, Panos- τρέχει μια χαρά απλά δεν μου αρέσει το layout στο ραδιόφωνο...προτιμώ του android 5
  9. MikeKol

    Android downgrade

    Καλησπέρα στο forum, Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει downgrade από λογισμικό android 6 σε android 5 στο Samsung Galaxy A3 (2016)...έκανα πρόσφατα αναβάθμιση σε android 6 αλλα θέλω να επιστρέψω σε αυτό που είχε όταν το αγόρασα, android 5. Ευχαριστώ.
  10. MikeKol

    Θήκη για Samsung A3 (2016) ?

    Ευχαριστώ panos- για την υπόδειξη, την έχω υπόψιν μου...
  11. MikeKol

    Θήκη για Samsung A3 (2016) ?

    Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να αγοράσω μια θήκη για το Galaxy A3 (2016) που αγόρασα πρόσφατα. Με ενδιαφέρει η μέγιστη προστασία και ο μικρός όγκος, αλλά να μην είναι τύπου wallet. Αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια που να έχει χρησιμοποιήσει θα με διευκόλυνε στην επιλογή. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...