Προς το περιεχόμενο

quintus

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.154 προβολές προφίλ

quintus's Achievements

  1. Και πόθεν προκύπτει ότι το συγκεκριμένο δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους χρήση; Επαρκή ψύξη φαίνεται απο τις διάφορες τουλάχιστον παρουσιάσεις και αναφορές να έχει, τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά φαίνονται επαρκέστατα, τώρα μένει να αποδειχθεί στην πράξη, κοντός ψαλμός αλληλούϊα, αρκετοί φαίνεται το πήραν. Τώρα εάν στη διετία έχουμε αστοχία στον no-name σκληρό, μικρό το κακό, δίνει κανείς άλλα 120 ευρώ και παίρνει πάλι καλύτερο μηχανάκι από ό,τι θα έπαιρνε σήμερα με 240.
  2. Παλιά είχα ένα nuc δίπλα στην τιβι του υπνοδωματίου (πριν αρχίσουν οι smart). Ενα πισι πυργος, και mid και μινι κλπ, θα έδειχνε εκτρωματικος. Θέλει πολλές αισθητικές υποχωρήσεις (εως και παντελή έλλειψη αισθητικού κριτηριου) για να θέτει κανείς μια γκουμούτσα στην ίδια πλάστιγγα με τέτοια μηχανάκια, για σενάρια χρήσης όπως το παραπάνω. Εάν το έχει κανείς κρυμμρνο, πάσο. Όπως τα politically incorrect ανέκδοτα που έλεγαν παλιά για τις άσχημες και τη χαρτοσακουλα.
  3. Σαν πολυ απαιτητικοί να είμαστε για ένα πλήρες μηχάνημα των 120 ευρώ με 16ρα μνήμη και μισο τερα σκληρό.
  4. Κι ας έλεγε εκτιμώμενη παράδοση αρχές Μαΐου;
  5. Μήπως διαφέρουν στην αποθήκη αποστολής άρα και σε πιθανή επιβολή δασμών;
  6. Να υποθέσω ότι το κέλυφος είναι πλαστικό;
  7. quintus

    Kudu -25% καφεδες

    Το κακό με αυτές τις προσφορές είναι ότι τσιμπάς στην πρώτη, και αφού έχεις παραγγείλει λες, ας δοκιμάσω και την ακόμη ελκυστικότερη και καταλήγεις με 3 κιλά καφέ.
  8. quintus

    Kudu -25% καφεδες

    Πώς δουλεύει στο roosters το 1+1, μόνοι σου δίνουν το 2ο;
  9. quintus

    TCL TV γενική συζήτηση

    Έχω την 65ρα C635, μου κάνει εντύπωση που το απλό μοντέλο (P έναντι C που είναι QLED) βγαίνει ακριβότερο από όσο πήρα τη δική μου πριν μόλις 2 εβδομάδες. Σε κανονική περίοδο ούτε καν black friday κλπ. οι 10 ίντσες όπως και να το κάνουμε μετράνε. Τα 100 hz δεν μου έχουν λήψει, η εικόνα (επαναλαμβάνω, μιλώ για C όχι P) είναι πολύ καλή, το μεγαλύτερο παράπονο είναι η συμπεριφορά και τα μικροκολλήματα λχ σε kodi. Δεν νομίζω σε αυτό να έχει διαφορά η 735, παρόμοιο hardware έχει. Σίγουρα δεν φαίνεται για δαίμονας ταχύτητας. Βέβαια στη χειρότερη παίρνουμε ένα εξωτερικό box.
  10. Κοίτα σύμπτωση... Μόλις παρέλαβα. Προφανώς εχουνκαι πολύ δουλειά τα ταχυδρομεία λόγω των ημερών
  11. Αυτή τη φορά σαν να άργησαν πολύ... Ήδη πέραν του εύρους που δίνουν, παρότι έφυγε κατευθείαν. Κοντεύει μήνας. Θα περιμένω την απώτατη ημερομηνία παράδοσης και θα δηλώσω ότι δρν παρέλαβα.
  • Δημιουργία νέου...