Προς το περιεχόμενο

Peteoklis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    75
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.538 προβολές προφίλ

Peteoklis's Achievements

  1. Peteoklis

    Assassin's Creed collector's editions & figures

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/04/2024 10:59 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Όλα σε εξαιρετική κατάσταση βιτρίνας όλες. Assassin's Creed 1 limited edition - 180€ Assassin's Creed 3 Connor the hunter - 180€ Assassin's Creed 3 The last breath - 170€ Assassin's Creed Syndicate Charing Cross Edition - 160€ Assassin's Creed Origins God's edition - 170€ Assassin's Creed Valhalla collectors edition - 230€ Assassin's Creed Mirage Collectors case - 130€

    130 €

  2. Peteoklis

    Assassin's Creed 1 Limited edition

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/03/2024 10:49 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε εξαιρετική κατάσταση και η φιγούρα και τα δυο κουτια τα πάντα !

    200 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/03/2024 03:15 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Far cry 5, 20 (steelbook με soundtrack) ή 40 και με το game. The division, 50 πλήρες. Horizon zero dawn, 60 πλήρες. Shadow of the Tomb raider, 60 πλήρες. Mortal Kombat 11 premium edition, 70 πλήρης. Batman Arkham collection, 100 πλήρες (περιλαμβάνει 2 δισκάκια). Uncharted black collection, 150 πλήρες (περιλαμβάνει και τα 4 παιχνίδια σε 2 δισκάκια).

    20 €

  4. Για 8κ νομίζω πως μόνο πάνω απο 100 ίντσες έχει κάποιο νόημα !
  5. Εγώ από αυτά που βλέπω έχω πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από τα πρόσφατα. Πιστεύω πως θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι με πολύ δυνατό immersion. Μένει να δούμε ....
  6. Peteoklis

    Horizon: Zero Dawn [PS4]

    Τι έπος ήταν αυτό ? Τερματισμός και πλατίνα σε 70 ώρες φοβερού gameplay.
  7. Peteoklis

    Need for Speed (2015) [PS4][Xbox One]

    Α) Δεν έχει κάμερα μέσα από το αυτοκίνητο Β) Δεν γίνεται να παίξεις το παιχνίδι αν δεν έχεις σύνδεση internet και ps+ (φυσικά ούτε όταν κάνουν server update) Γ) Δεν γίνεται να παίξεις διπλό Δ) Δεν μπορείς να κάνεις παύση στο παιχνίδι no matter what E) Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για όλα τα παραπάνω ΑΝ !!! Μέτριο προς καλό παιχνιδάκι για arcade racing αλλά δυστυχώς του λείπουν πράγματα και έχει άλλα που δεν θα έπρεπε! Ωραίο περιβάλλον για να παίζεις για λίγο και να φτιάξεις κάνα αυτοκινητάκι. Εξαρτάται το πόσων ετών είναι ο παίκτης ώστε να το δει με διαφορετική οπτική. Εννοείται ότι στους μικρότερους θα αρέσει περισσότερο.
  8. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Βοηθήστε με όσο μπορείτε γιατί είναι δύσκολο να μαζευτούν οι απαντήσεις. Ευχαριστώ και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι.
  9. Ευχαριστώ πολύ. Είναι πραγματικά πολύτιμη βοήθεια για εμένα.
  10. Συνφορουμίτες καλησπέρα σας, Το παρόν ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί στα πλαίσια εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής μου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σκοπός της έρευνας είναι η μελέτη της συμπεριφοράς των τουριστών (Ελλήνων και Ξένων) και το αν αυτοί ικανοποιούνται και σε ποιο βαθμό από την παροχή ή μη αθλητικών υπηρεσιών κατά την διάρκεια των ταξιδιών τους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Επίσης, σκοπός της έρευνας είναι να διερευνηθεί αν και σε ποιο βαθμό συμβάλει ο αθλητισμός και κατ' επέκταση ο αθλητικός τουρισμός στην βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας. Η συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο μέσω google docs είναι ανώνυμη. Οι απαντήσεις σας θα κρατηθούν απολύτως εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστικούς σκοπούς και μόνο στα πλαίσια ακαδημαϊκής έρευνας. Στο τέλος του μηνύματος παρατίθεται ένας σύνδεσμος που σας οδηγεί στο ερωτηματολόγιο το οποίο απλώς συμπληρώνετε και υποβάλετε κάνοντας κλικ στο πλήκτρο "υποβολή". Εάν έχετε την δυνατότητα, σας παρακαλώ πολύ προωθήστε το και σε γνωστούς σας προκειμένου να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός απαντήσεων για την έρευνα μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος Για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: To fill it out, visit: https://docs.google.com/forms/d/1kGtz34HhxkT4A376SiMHRbctDV_VE9Bnp4NA_X1FLE8/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link ΥΓ: Η φόρμα θα δέχεται απαντήσεις μέχρι περίπου 15 - 20 Σεπτέμβρη οπότε σας παρακαλώ μέχρι τότε βοηθήστε με αν μπορείτε να λάβω όσο περισσότερες απαντήσεις γίνεται προωθώντας το και εσείς αν έχετε την δυνατότητα. Ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ2: Παρακαλώ εαν θα μπορούσε να γίνει pinned για έναν μήνα.
  11. Και για τα 2 είναι και κονσόλες και pc. Όντως μας ξενέρωσε το delay. Αλλά σίγουρα θα είναι τίτλος για να ασχοληθείς χρόνια !!!
  • Δημιουργία νέου...