Προς το περιεχόμενο

thorious

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

941 προβολές προφίλ

thorious's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. thorious

    Qashqai 1st gen

    Γειά σου φίλε μου. Κάτοχος της 1,6 έκδοσης από Αύγουστο 2009 1.ανετότατο στον δρόμο, αν και λίγο θορυβώδες πάνω από τις 3500 στροφές. ορατότητα καλή, κυρίως χάρη στους πλάγιους καθρέφτες, οι οποίοι είναι μεγάλοι 2. 115 άλογα και βάρος περίπου 1500 κιλά. μην περιμένεις καμιά τρομερή σπιρτάδα 3. αλλαγή βάσης μηχανής κάθε 4-5 χρόνια 280 ευρώ. Αισθητήρας αερόσακου τιμονιού κάθε 2 χρόνια 250 ευρώ (τον άλλαξα δύο φορές και μετά σταμάτησα γιατί ξέρω ότι δεν θα κρατήσει) 4. τα πλαστικά από τον πρώτο χρόνο και μετά, άρχισαν να τρίζουν. μετά τον τρίτο χρόνο έσκασε το χρώμα σε ότι ήταν νικελωμένο. Τώρα πλέον, στην 10ετία έχουν χαλαρώσει τα κουμπώματα των πλαστικών στις πίσω πόρτες και τα ακούω μερικές φορές να χτυπάνε στις λακκούβες ελπίζω να βοήθησα
  2. Καλημέρα παιδιά, αναβάθμισα εχθές στην 5.1.9 έκδοση το op6 μου και μόλις το έκλεισα πέθανε η μπαταρία. Το πρωί που το άνοιξα ήταν στο 1%, ενώ όταν το έκλεισα το βράδι ήταν στο 82%!! όταν ήταν στην 5.1.8 δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. προσοχή λοιπόν, όσοι δεν έχετε αναβαθμίσει ακόμα, ίσως είναι καλύτερα να επιμένετε την επόμενη έκδοση!!!!
  3. Καλησπέρα πάιδες, προσπάθησα σήμερα να χτυπήσω το oneplus 6 από το επίσημο site, επιλέγοντας ελλάδα βέβαια. όλλα καλά μέχρι το σημείο της πληρωμής.... αφού ήθελα να πληρώσω με πιστωτική κάρτα. Μπήκα λοιπόν paypal, έκανα καινούργιο λογαριασμό, έβαλα την πιστωτική κάρτα και πήγα να κάνω χρέωση της. Όσες φορές και αν προσπάθησα, μου έδινε συνέχεια μήνυμα, ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συνναλαγή, δοκιμάστε αργότερα, χώρίς κάποια άλλη επεξήγηση. έψαξα λοιπόν στα φορουμ τους για κάποια εξήγηση και το μόνο που βρήκα, ήταν ότι πρέπει να κάνω validate την κάρτα μου, δηλαδή να μου κάνουν μια χρεωπίστωση με μικρό ποσό και αιτιολογία έναν κωδικό, τον οποίο θα τον δηλώσω μετά στο paypall για να μπορέσω να κάνω την συναλλαγή. τι λέτε? συνάντησε κάποιος το ίδιο θέμα?
  • Δημιουργία νέου...