Προς το περιεχόμενο

Sttathiss

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    94
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

421 προβολές προφίλ

Sttathiss's Achievements

  1. Καλησπέρα. Επικοινώνησα με την τράπεζα και την εταιρία. Η τράπεζα δεν μπορεί να κάνει τίποτα όπως σωστά έγραψες και εσύ διότι η εντολή εκτελέστηκε. Έπειτα με κάλεσε η ίδια η εταιρία και με είπε ότι θα με επιστρέψει τα χρήματα αφού στείλω σε email ταυτότητα, απόδειξη πληρωμής και ΙΒΑΝ. Δεν με ζήτησε να κάνω αίτηση. Εγώ έστειλα το mail πριν λίγο και νομίζω ότι δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο από το να περιμένω να επιστραφεί το ποσό. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  2. Καλημέρα. Προσφατα εκανα και εγω ενα τραγικο λαθος ηλεκτρονικης μεσο ebanking για να πληρωσω λογαριασμο στο Φυσικο Αεριο(ΕΕΕ). Αντι για 160ε πατησα...1600. Που πρεπει να παω να αναφερω το λαθος; Θα με επιστραφει το ποσο; Γνωριζει κανεις;
  3. Ευχαριστω πολυ. Να σαι καλα. Την δουλεια του την κανει μια χαρα.
  4. Ευχαριστω πολυ Ντιναρα. Αν και δεν εδωσα ιδιαιτερη εμφαση στο καδραρισμα καθως ηταν δοκιμαστικες και αρκετα βιαστικες ληψεις.
  5. Δεν μπορω να ανεβασω. Δεν ξερω γιατι. Δοκιμαστικες φωτο με τον 16-85mm Ολες οι φωτο ειναι με iso100 με ελαφρια επεξεργασια και χωρις προσθηκη οξυτητας. Στον τιτλο καθε φωτογραφιας ανεφερεται η εστιακη αποσταση.
  6. Μετα απο πολλες σκεψεις κατεληξα στον 16-85mm Νikon. Το πηρα στα χερια μου σημερα και εκανα τις πρωτες μου ληψεις. Το παραγγειλα απο Γερμανια μεσο ebay και μου κοστισε μολις 480ε. Μενω απολυτα ικανοποιημενος. Η οξυτητα και η ευκρινεια αυτου του φακου ειναι εξαιρετικη. Ακομα και στα 85mm βγαζει ματι. Συμπληρωνει επαξια τον Tokina 11-16mm. Ομολογω οτι δεν περιμενα τετοια ποιοτητα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
  7. Σημερα πηγα στο καταστημα που αγοραζω φωτ. ειδη και με ειπαν οτι ο 16-85 nikon ειναι μακραν καλυτερος φακος απο τους αλλους που προταθηκαν. Στο φωτομαρκετ τον εχουν με 570 ευρω. 200 ευρω κατω απο την τιμη του δηλαδη αλλα ειμαι επιφυλακτικος.
  8. Ευχαριστω και παλι για τον κοπο σου. Πολυ ενδιαφεροντα links. Βλεπω πολυ θετικα σχολια για τον 16-85mm αλλα η τιμη του ειναι τσουχτερη. Ποιο πολυ συγκλινω πλεον στον 18-70 αλλα δεν θα βιαστω να αγορασω φακο. Τον sigma τον αποριπτω λογο 50mm που ειναι λιγο.
  9. Αυτο ηθελα να γραψω και με προλαβες. Εχω τον Tokina 11-16mm. Αρα ο επομενος φακος πρεπει οποσδηποτε να ξεκιναει το πολυ απο τα 18mm. Οποτε θεωρω οτι ο 18-70 nikon που με προτεινες ειναι ο ποιο καταληλος και σε καλη τιμη. Αρκει βεβαια να ειναι εστω και λιγο καλυτερος απο τον κιτ φακο. Στα 18mm δεν με πειραζει αν ειναι ιδιας ποιοτητας με τον κιτ. Αλλα απο εκει και περα εχω καποιες απαιτησεις. πχ να ειναι λιγο καλυτερος μεχρι τα 55mm
  10. 18-200mm και 18-105mm τα εχω απορηψει. Πλεον ειμαι αναμεσα στον 16-85 που ειναι πανακριβος ομως και στον 18-70mm σε ποιο προσιτη τιμη. Σαφως και με νοιαζει το ευρος και θελω να ειναι πανω απο 55mm.
  11. Αν ειναι καλυτερος ποιοτικα απο τα 18mm εως τα 55mm που εχει ο κιτ φακος ε τοτε συμφερει. Και αργοτερα παιρνω τον 70-300mm nikon και ειμαι ενταξει
  12. Επειδη ειναι αδυνατον να βρω ολα τα πλεονεκτηματα σε ενα φακο και στην τιμη που θελω θα καταληξω στον 16-85 nikon που απο τι καταλαβαινω ειναι καλυτερος απο ολους τους φακους που εχουν προταθει.
  13. Οκ μεχρι εδω. Μερικες ερωτησεις ακομα. Ο Sigma 17-70 ειναι καλυτερος ποιοτικα απο τους φακους που με προταθηκαν; Δηλαδη απο τον 18-105 Nikon, 18-200 Nikon, και απο τον 16-85 nikon που ηθελα εγω; Και απο τι βλεπω αναφερεται ως macro φακος. Εγω με macro δεν ασχολουμαι. Για τοπια δεν ειναι καταλληλος; πχ να κανω ζοομ σε βουνοκορφη, σε φιορδ κλπ; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.
  14. Με ενδιαφερει και το ευρος και η ποιοτητα. Θελω κατι καλυτερο απο τον 18-55 σε ποιοτητα. Οπως ανεφερα εχω τον 11-16 tokina ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος. Θελω λοιπον και εναν ζοομ φακο αναλογης ποιοτητας με τον τοκινα. Αρχικα ειχα στον νου μου τον 16-85 nikon διοτι θεωρουσα οτι ειναι αρκετα οξυς φακος και περιπου ιδιας ποιοτητας με τον τοκινα.
  • Δημιουργία νέου...