Προς το περιεχόμενο

aldakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    95
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΠΑΤΡΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.887 προβολές προφίλ

aldakos's Achievements

  1. Λιγο χιουμορ καλο κανει! 😅
  2. aldakos

    Freedom 24

    Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ Trade Republic για τα ETFs, που προσφέρει και εγγύηση καταθέσεων μεχρι 100.000 μέσω ΕΕ.
  3. Καλησπέρα παιδιά!Υπάρχουν 6 κενές θέσεις για όποιον ενδιαφέρεται σε νέα ετήσια συνδρομή η οποία ξεκίνησε σήμερα. Στείλτε ΠΜ.
  4. Ενδιαφέρομαι εγώ και ένα ακόμα φιλαράκι! Υπάρχει κόσμος που να ψήνεται?
  5. Καλησπέρα παιδιά!Ενδιαφέρομαι για αγορά ψυγείου μέχρι 200 ευρώ. Μένω μόνος οπότε η χωρητικότητα δεν με πολυενδιαφέρει, απλώς θέλω να έχει ξεχωριστή κατάψυξη, οπότε τα μικρά τύπου mini bar αποκλείονται. Κάποια γνώμη?? Ευχαριστω!
  6. Εγω κατάφερα να ολοκληρώσω παραγγελία απο Κοτσωβολο το bundle με το fifa19.Βεβαια μου ηρθε μυνημα για αποστολη στις 04/01.
  7. Το δοκιμασα,τιποτα!! Απο μαγαζια που να ασχολουνται με αυτα τα προβληματα ξερουμε κατι?
  8. Εχω της εξης μητρική: MSI Z87m Μετα απο ολοκληρωμενο bios update,ενω το συστημα ξεκιναει,δεν postαρει εικονα!Δοκιμασα τα εξης: 1)Αποσυνδεσα ολους τους δισκους και να bootαρω μονο με το bios 2)Και με την καρτα γραφικων και με τα onboard graphics 3)Τα εβγαλα απο το κουτι και εκανα test build 4)Εβγαλα και τα cmos 5)Δοκιμασα την ram σε ολες τις θεσεις Υποθετω η μητρικη εχει μπρικαρει! Τι κανω απο εδω και περα παιδια!!Δεκτες ολες οι προτασεις!(Σημειωση: Η εγγύηση εχει ληξει)
  9. Καλησπερα παιδια,ενδιαφερομαι να αγορασω ενα νεο πληκτρολογιο(μηχανικο κατα προτιμηση)!Θελω να ειναι ασυρματο κυριως ωστε να μπορω να το εναλλασω μεταξυ του laptop και του σταθερου,χωρις να ταλαιπωρουμαι!!Επισης με ενδιαφερει να ειναι compact!Εχω βρει το παραπακατω και μου φανηκε καλη επιλογη!Εχεις κανει εμπειρια με το συγκεκριμενο? Link: http://www.banggood.com/APP-Control-Anne-PRO-Blue-Red-Switch-RGB-Bluetooth-Mechanical-Gaming-Keyboard-p-1064055.html
  10. Η διαφορα στην τιμη 470 και 480 ειναι πολυ μικρη!Να μην προτιμησει την 480 αν ειναι να παει σε amd?
  11. Παιδες για φιλο μου ειναι η ερωτηση!Θελει να κανει αναβαθμιση στην καρτα γραφικων του!Το συστημα του ειναι το εξης: CPU:i5-4440 ,MOBO:Msi 8746 ,RAM:8gb(αλλα θα παει στα 16) ,PSU: Turbo-x 550W, Οθονη 1:Samsung s24d300 ,Oθονη 2: HP w2207h και Strorage: 1 ssd + 2 hdd. Budget 200-235 Ασχολειται με photoshop,και παιζει κανα skyrim,fallout 4,gta,lol!Ποια καρτα προτεινεται??
  12. Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις!!Ερωτηση παιδια,διοτι καποιοι στο σπιτι πινουν capuccino,προτεινετε να παρω το aeroccino της nespresso η καποιο αλλο,για το αφρογαλα?
  13. Σας ευχαριστω παιδια ολους για τις απαντησεις!Εαν επαιρνα την Krups Ιnissia,τι καψουλες θα προτεινατε?Αυθεντικες της nespresso η υπαρχουν και απο αλλες εταιρειες?
  14. Καλησπερα παιδια,ισως να μην πρεπει να κανω εδω την ερωτηση,εαν υπαρχει καποιο αλλο σημειο του φορουμ θα εκτιμουσα την υποδειξη!Θελω να αγορασω μια εσπρεσιερα για το σπιτι,με budget στα 50-70 ευρω,οποτε λογικα σε καψουλες θα παω!Εχετε να μου προτεινετε καποια συγκεκριμενη ωστε να αγοραζω σχετικα φθηνες-συμβατες καψουλες? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  • Δημιουργία νέου...