Προς το περιεχόμενο

BoullyBoy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    295
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.145 προβολές προφίλ

BoullyBoy's Achievements

  1. Δηλαδή με χαράτσι 10% επί του καθαρού τζίρου. Στα 150 ευρώ είναι 15 ευρώ κέρδος. Όπως και μετά στα 100 ευρώ αλλά 10 ευρώ. 25 ευρώ σύνολο κέρδος για το σκρουτζ με το φπα. Με λίγα λόγια της μαγκιές του σκρουτζ τα χρεώνεται ο κατάστηματαρχης που δουλεύει για μερικά λεπτά του ευρώ ανά παραγγελία
  2. Καλησπέρα στην ομάδα, έχω κάνει παραγγελία την C745 και είναι έτοιμη για παραλαβή απο το κατάστημα. Τώρα που βάλατε την 805 κόλλησα και δεν ξέρω τη να κάνω. τα 100 παραπάνω για εμένα που θα δω καμία ταινία την εβδομάδα και τίποτα άλλο τα αξίζει; γενικά με ενδιαφέρει πιο πολύ το καλύτερο μαύρο και βλέπω σε Qled είναι καλύτερο.
  3. Βεβαίως δεν θα είναι κλειστό κουτί. Θα γίνουν 2 κουτιά αδιαφροχα όπως επίσης θα εξναι σε υπόστεγο. Και τα 2 κουτιά θα είναι με εξαερισμό και 2 ανεμιστήρες για εισαγωγή και 1 για εξαγωγή αέρα. Κάτι καλύτερο δεν μπορεί να γίνει.
  4. Για το ups θα μπει ένα μεγάλο αδιάβροχο ντουλάπι.. Όπως επίσης χώρια θα υπάρχει και για το switch.
  5. ευχαριστώ @CMOS_Z για την απάντηση, η δική σου είναι μια καλή λύση απλά δεν βρίσκω τίποτα σε καινούριο. Μόνο Refurbished. Απο χονδρέμπορο της Tescom μου προτείνανε το μοντέλο 1103ST στα 3000VA μαζί με κάρτα Ethernet μέσα όπου θα έχει αυτήν την δυνατότητα να ενημερώνει και στα κινητά, ξέρουμε για την αξιοπιστία της εταιρίας τίποτα;
  6. Αυτήν την στιγμή έχω ένα πρόχειρο TESCOM UPS LEO 650A πανω Σε 3 κεραίες 2 ρουτερ και ένα switch όπου μετά από διακοπή άντεξε 40 περίπου λεπτά, και πιστεύω δεν είναι είναι και ότι αξιόπιστο σε ups. Η απόσταση που θα μπει το κέντρο θα είναι 15 λεπτά από εμένα απλά θα ήθελα να έχω λίγο παραπάνω χρόνο για κάθε περίπτωση. Τα 130w περίπου που αναφέρω είναι σε πλήρες απόδοση πρακτικά θα είναι 70 το πολύ. Σχετικά με την ενημέρωση για την διακοπή είχα βρει κάποτε μια εταιρία στην Αμερική. Που ενημερώνει με μαιλ η στο πρόγραμμα του θα κοιτάξω να τκ ξανά βρω.
  7. Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά απο μερικές ημέρες πρόκειται να κάνω εγκατάσταση μια κεραία που θα περιλαμβάνει στο σύνολο 7 κεραίες Ubiquiti αλλά και ένα Switch σε μέρος εκτός πόλης. Η συνολική κατανάλωση στο σύνολο θα είναι περίπου στα 100-130Watt. Με ενδιαφέρει αν υπάρχει ένα δυνατό UPS όπου θα αντέχει τουλάχιστον 2 ώρες τα 130W (αμα έχει και 4-5 ώρες καλύτερα) αλλα και να στέλνει ενημέρωση με μαιλ ή κάποιο πρόγραμμα στο κινητό οτι το ρευμα έχει κοπεί. Μια 2η επιλογή είναι να μπει ένα UPS χωρίς να έχει αυτήν την δυνατότητα και πριν απο το UPS να μπεί μια συσκευή όπου να κάνει το κομμάτι με την ενημέρωση. Κάποιος γνώστης πάνω σε αυτό το κομμάτι για ένα καλό προϊόν θα εκτιμούσα πολύ την άποψή του.
  8. Εστω και σαν παράδειγμα δεν μπορώ να βρω τίποτα πουθενά. Ακόμα και με την ΑΔΑΕ που μίλησα και εξυπηρετούν πολύ καλά δεν μου είπαν τη σόι κείμενο χρειάζονται. ''Ενα κείμενο για την πολιτική Ασφαλείας βάση ΦΕΚ'' μόνο αυτό μου λένε τίποτα άλλο.
  9. Καλά νταξ με κραξατε ασο δεν παει με την ορθογραφία. Λογικά πραγματα μέσα σε ένα φορουμ. Μετά απο 12 ώρες δουλειας και πριν τον ύπνο να γραψεις κειμενο δεν είναι ευκολο όταν το να γράφεις καθε μέρα δεν είναι στην ζωή σου. Σχετικα με το ιντερνετ υπαρχει εδω και αρκετα χρονια οπως και το 2010 και πριν υπηρχε το ασυρματο δικτυο twmn και awmn οπου μοιραζομασταν αρχεια με dc++ και ιντερνετ κλπ. Μετα απο αρκετη ερευνα μιας και υπαρχουν εταιριες του επαγγελματος ξεκινησα και εγω το δικο μου δικτυο με με γνωστους για δοκιμαστικους σκοπους και μετα απο ενα χρονο λειτουργιας το προχωραω πανω σε επαγγελματικο επιπεδο, απλα η διαδικασια με αιτησεις και εγγραφα ειναι αρκετα δυσκολη ιδικα σε μικρη πολη που δεν ξερει κανενας τιποτα σχετικα. Μου εχει μεινει το εν λογο κειμενο που θα πρεπει να ετοιμασω και να στειλω στην ΑΔΑΕ απλα δεν ξερω πως θα το ξεκινησω και το τη ακριβως θελουν να γραψω μεσα. Σχετικα με το εργο που ρωταει ο φιλος @csontheline δεν υπαρχει κατι κρυφο ειναι κεραιες 5GHz της Ubiquiti, ρουτερ Mikrotik αλλα και μερικες κεραιες Mimosa που κανουν την δουλεια και με σωστο στησιμο μπορεις να στειλεις σε αποσταση και 10χμ εαν εχεις οπτικη επαφη.
  10. Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο αρκετούς μήνες δουλειάς και έρευνας κατάφερα και μπόρεσα να πάρω άδεια για πώληση ίντερνετ αλλα και να στήσω μια κεραία ΕΚΧΧΟ στην πόλη με σκοπό για την μεταπώληση ίντερνετ. Σε τελευταίο στάδιο μου έχει μείνει να συντάξω ένα κείμενο όπως αναφέρουν περί Διασφάλιση του Απορρήτου όπου δεν έχω καταλάβει το πώς θα πρέπει να το γράψω. Μετά απο επικοινωνία με δικηγόρους όπως φαντάστηκα στην πόλη μου δεν ήθελε κανένας να ασχοληθεί λόγου του ότι δεν παίρνουν τέτοιες ευθύνες και για την Θεσσαλονίκη ένα γραφείο μου ζήτησε 3000+φπα (απο εκεί θα αρχίσουμε μου είπε κιόλας), Μετά απο επικοινωνία με την ΑΔΑΕ μου είπαν πως το κείμενο δεν χρειάζεται καμια υπογραφή απο κανένα γραφείο αλλα θα πρέπει να το συντάξω μόνος μου. Να διαβάσω της παραγράφους μια μια και να γράψω ένα κείμενο. Δεν απαιτείτε ο τρόπος λειτουργίας ούτε ο εξοπλισμός, και απορώ τη απαιτείτε; Μιας και εγω εδώ και μήνα δεν μπορώ να καταλάβω το πώς και το τή θα πρέπει να γράψω μπορεί κάποιος να ξέρει ή να είναι ξεφτέρι σε κείμενα θα χρειαζόμουν την βοήθειά του να με καθοδηγήσει σε αυτό το κομμάτι. Παρακάτω είναι το λινκ για το ΦΕΚ και είναι και σε αρχείο. http://www.adae.gr/nomothetiko-plaisio/leptomereies/article/kanonismos-gia-ti-diasfalisi-toy-aporritoy-ton-ilektr/ KANONISMOS_165.2011.pdf
  11. Καλησπέρα. Μόλις έκλεισα και εγω τέτοια προσφορά και περιμένω να δω τη γίνεται με το πρόστιμο
  12. Γενικά του ενημέρωσα για το πρόστιμο και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απλά μου έκαναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ πρόταση. Internet εως 200mbps μαζί με 10 ευρώ σε 2 κάρτες εμένα και την σύζυγο και 1000 λεπτά προς όλους κάθε μήνα για τα 2 χρόνια. Μετά σε ακόμα 3 νούμερα επιλογής μου 2 GB ίντερνετ κάθε μήνα για την πρώτη εβδομάδα και απεριόριστη ομιλία μεταξύ τα 5 νούμερα. Ολα αυτά με 32,90 ευρώ. Απλά οι λόγοι που φεύγω απο την NOVA είναι επειδή δεν έχουν 200mbps και δεν μου δίνουν τους κωδικούς VOIP γιατί έχω FritzBox.
  13. Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω στο σπίτι έχω κάνει λογαριασμό στην NOVA πριν απο 5 χρόνια, πέρσι με πήρανε τηλέφωνο πως λήγει το πρόγραμμα μου και αν θέλω να κάνω ανανέωση με μια καλύτερη προσφορά. τους είπα ναι και μετά απο επιβεβαίωση κλείσαμε. Τώρα πλέον λόγου του ότι η NOVA δεν μου δίνει 200mbps που χρειάζομαι η Cosmote μου έδωσε μια καλή προσφορά που θέλω να πάω. Στο κατάστημα της NOVA που ρώτησα μου είπαν πως και χωρίς να έχω υπογράψει συμβόλαιο ακόμα και με επιβεβαίωση στο τηλέφωνο μετράνε τα 2 χρόνια και πως θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα περίπου 120 ευρώ. Παλιά ήξερα πως με τηλεφωνική επιβεβαίωση μπορώ να αποχωρίσω όποτε θέλω αλλα πλέον δεν ξέρω τη γίνεται μετά απο τα COVID και της ανανεώσεις.
  14. Αυτό που θέλω να πώ είναι να περιορίσω το bandwith σε κάθε γραμμή στα 50mbps και να έχουν ο καθένας το δικό του dhcp.
  15. Καλησπέρα στην ομάδα. Το δίκτυο στην πολυκατοικία έχει μπεί απλα είναι με απλό switch και θέλουμε να βάλουμε ένα managed, απο υποδοχές ένα 8port μας αρκεί και αν μπορείτε να μας βοηθήσετε με κάποια αξιόπιστη εταιρία για να πάρει ο καθένας ξεχωριστό ip
  • Δημιουργία νέου...