Προς το περιεχόμενο

markosf

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    109
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με markosf

  • Ημερομηνία γέννησης 15/12/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ATHENS

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.766 προβολές προφίλ

markosf's Achievements

  1. markosf

    Ηχοσύστημα Sony

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2024 09:47 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείτε το παραπάνω ηχοσύστημα . Χρειάζεται service για να λειτουργούν όλα σωστα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανταλλακτικά . Είναι 3 ξεχωριστά κομμάτια (πικ απ , ενισχυτής/ραδιοφωνο , κασετόφωνο/σιντιερα 5δισκη) . Η τιμή είναι ενδεικτική και συζητήσιμη . Οποίος ενδιαφέρεται έρχεται και το παίρνει (εντός Αττικής).

    50 €

  2. Γιατί δεν είχε πολλές πωλήσεις. Και αλλά χρώματα που υπάρχουν στο εξωτερικό δεν υπάρχουν εδώ…όπως και το αντίθετο.
  3. Μάλλον είχε δίκιο. Αφού το αναφέρεις....τον θυμήθηκες 😉
  4. Καλημέρα. Προς τους κατόχους iluma...σας έχει τύχει να ενεργοποιείτε το holder και να ξεκινάει η θέρμανση πριν βάλετε την ράβδο μέσα , δηλαδή με το που το βγάζετε από τον φορτιστή; Αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;
  5. markosf

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Αφού σου λέει ότι είναι υποχρεωτικό...είναι υποχρεωτικό.
  6. Και θα πάθει ο άλλος έμφραγμα ή θα σπάσει το πόδι του και θα πρέπει να ανέβει το ΕΚΑΒ επάνω στο σπίτι του και θα ψάχνεται κωδικούς και κάρτες... Μετά θα το σκέφτεσαι συνέχεια ότι κλειδώσατε το ασανσέρ;;; Μόνο μέσω συνεχών πιέσεων...έστω και με απειλές για δικηγόρους ή στην ανάγκη και φωνές από όλους όσους πληρώνουν.
  7. Το λάθος ήταν που προχωρησες σε εξόφληση και αναβάθμιση χωρίς να έχεις μαζέψει τα χρηματα. Τρόποι πάντα θα υπάρχουν να το λειτουργήσει ο οποιοσδήποτε. Δεν σε νομιμοποιεί το καταστατικό. Ένας άλλος προσωρινός τρόπος , αλλά μιλάμε για οροφοδιαμερισματα , είναι να απομονώσει ο συντηρητής την πόρτα του ορόφου και να μην ανοίγει. Το οποίο θα δηλωθεί ως βλάβη και για να γίνει αποκατάσταση θα πρέπει να πληρωθεί. Εκεί είσαι πιο πολύ καλυμμένος. Αλλά μόνο αν οι κακοπληρωτες είναι σε δικό τους όροφο για να μην ταλαιπωρούνται και αυτοί που πληρώνουν.
  8. markosf

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Καλησπέρα. Ξέρετε που είναι το 3ο ΤΥΛ στο Μενίδι; Γιατί με έχει μπερδέψει λίγο η τοποθεσία. Κάποιο το δείχνει στους πρόποδες της Πάρνηθας και κάποιο άλλο σάιτ μέσα στο Μενίδι στην Χαραυγή..
  9. markosf

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    ΤΟ ίδιο στρατόπεδο με τους από πάνω... Καλά είναι... Αν είσαι "τεχνικό" έχεις πιο πολλές πιθανότητες να μεταφερθείς πιο κοντά στην Αλεξανδρούπολη.
  10. markosf

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Μια χαρά είναι. Παρουσιάστηκε ο γιος μου με την προηγούμενη ΕΣΣΟ. Είναι κάνα 20λεπτο από Αλεξανδρούπολη και λίγο μετά τις Φερρες. Ίσως όμως να μην μείνεις εκεί όταν παρουσιαστεις και να μεταφερθείς σε άλλο στρατόπεδο. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα για να μεταφερθείς κοντά στον τόπο κατοικίας σου δήλωσε 9μηνο και κάτσε εκεί. Για ΥΕΑ ,ναι πρέπει να έχεις το αντίγραφο απολυτηρίου, αν θες να πας. Λίγες μέρες πριν παρουσιαστεις θα σου στείλουν email που θα πρέπει να συμπληρώσεις. Ότι χαρτιά έχεις καν'τα pdf να τους τα στείλεις.
  11. markosf

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Για το 2...εσύ δεν δηλώνεις κάτι από αυτά που γράφεις. Το επιλέγουν αυτοί ανάλογα την ειδικότητα που θα σου δώσουν και τις ανάγκες που υπάρχουν . Για το 3...ότι εκπαίδευση και χαρτιά έχεις τα δηλώνεις σε μια φόρμα που σου στέλνουν πριν την κατάταξη σου , μήπως είσαι τυχερός και πάρεις ειδικότητα κοντινή σε αυτό που έχεις τελειώσει...και έχεις μαζί σου αντίγραφα την μέρα που θα παρουσιαστεις γιατί πάλι θα πρέπει να δηλώσεις τις γραμματικές σου γνώσεις και τα πτυχία σου. Αν είσαι την πρώτη φορά που θα τα δηλώσεις άτυχος...ίσως είσαι τυχερός την δεύτερη φορά στο στρατόπεδο που θα παρουσιαστεις.
  12. markosf

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Ελληνικός στρατός....Όλα παίζουν. Εντάξει το 9μηνο αν το δηλώσεις τηρείτε. Ξεκινάς παραμεθόριο και βλέπεις. Ειδικές δυνάμεις είναι θέμα κριτηρίων και επιλογής. Και ο γιος μου δήλωσε 9μηνο , Ειδικές δυνάμεις ή Κύπρο και τον στείλανε Έβρο ως τεχνικό σε Μηχανοκίνητη μονάδα. Τελείως άσχετη ειδικότητα από αυτή που είχε δηλώσει ότι έχει τελειώσει. Βέβαια ,πάλι μπορεί να τα δηλωσει αυτά όταν παρουσιαστεί . Αν δεν γίνουν αυτά που θέλει , έχει το δικαίωμα μετά το 5μηνο να ζητήσει μετάθεση κοντά στον τόπο κατοικίας του αλλά χάνει το 9μηνο γιατί είμαστε Αθήνα.
  13. markosf

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Για να μπεις Ιανουάριο πρέπει να κόψεις την αναβολή μέχρι 31 Οκτωβρίου. Μπορείς μέσω του gov.gr να το κάνεις για να μην τρέχεις στην στρατολογία ή στα ΚΕΠ. Τα υπόλοιπα τα δηλώνεις αργότερα στην φόρμα που θα σου στείλουν πριν έρθει το χαρτί καταταξης. Τα ίδια θα δηλώσεις και την μέρα που θα παρουσιαστεις. Τώρα αν γίνουν όλα αυτά που θες είναι άλλο θέμα.
  14. markosf

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Καλημέρα. Παρουσιάζετε κανείς την Δευτέρα στο 572 ΜΤ στο Καβησο Ευρου; Έχετε καμία εικόνα του στρατοπέδου;
  • Δημιουργία νέου...