Προς το περιεχόμενο

jimmymaister

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

838 προβολές προφίλ

jimmymaister's Achievements

  1. jimmymaister

    Canon EOS 250D

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/03/2024 12:46 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Canon DSLR Φωτογραφική Μηχανή EOS 250D Crop Frame Kit (EF-S 18-55mm F4-5.6 IS STM) Silver Πωλείται η CANON EOS 250D DSLR KIT SILVER COLOR ( ΦΑΚΟΣ EF-S 18-55mm F4-5.6 IS STM ) . Συνοδεύεται απο έξτρα τον 1) ΦΑΚΟ CANON EF 50mm f/1.8 STM το 2) Hoya Cir-pl Ux Φίλτρo PL Διαμέτρου 58mm ( για τον kit φακό ) το 3) Canon EW-63C Σκίαστρο Φακού (για τον kit φακό) τα κουτιά με όλα τα παρελκόμενα ( φορτιστή μπαταρίας, λουράκι λαιμού , οδηγίες, αποδείξεις αγοράς ) Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα με προσεκτική χρήση . Ιδανική για αρχάριο που θέλει να μπει στον χώρο της dslr φωτογραφίας . Δημήτρης - Αττική Περιστέρι , χέρι με χέρι . Quick Specs Megapixel: 24,1 MP Κάμερα τύπου: Σώμα φωτογραφικής μηχανής SLR Τύπος αισθητήρα: CMOS Οθόνη: 3" Μέγιστη ανάλυση εικόνας: 6000 x 4000 pixels Εγγραφή βίντεο: ✅ Μέγιστη ανάλυση βίντεο: 3840 x 2160 pixels

    650 €

  2. jimmymaister

    Tucano urbano Termoscud

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/02/2024 03:58 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η Termoscud της Tucano urbano . Έχει φορεθεί ένα χειμώνα . Σαν καινούργια . Συμβατή με scooter : Sym GTS 125 από το 2012 και μετά Sym GTS 250 από το 2012 και μετά Sym GTS 300 από το 2012 και μετά Δίνεται λόγω αλλαγής δικύκλου συνοδεύεται μαζί με την θήκη της χερι με χέρι περιοχή Περιστερι Δημήτρης

    40 €

  3. jimmymaister

    Huawei Mate 20 Pro Review

    Εννοείται πως το τηλέφωνο είναι φοβερό .. Τις 5 μέρες που το είχα το τέσταρα αρκετά !! φοβερές κάμερες ( και σέλφι απίστευτη στα δικά μου μάτια τουλάχιστον ) , μπαταρία με σιγουράκι την 1μιση περίπου ημέρα , γρήγορο σαν αστραπή.. Αλλά ναι .. το είχα όντως 5 μέρες γιατί το πήγα πίσω . Γιατί η πρασινάδα της οθόνης είχε πλέον φτάσει να φαίνεται ανεξάρτητα του χρώματος του θέματος που έδειχνε η οθόνη! Και αναρωτιέμαι πως όλοι αυτοί οι reviewers γιατί κάνουν το review? .. μιας και είναι προβληματικό ( παρόλο την μεγαλειότητα του στα υπόλοιπα) Εντάξει δεν είναι σαν το Note που έκανε μπαμ .. αλλά και αυτό δεν το λες και μικρό πρόβλημα , να σου πρασινίζει η οθόνη.
  4. όντως off topic και πολύ φοβάμαι οτι μας κράξουν αλλά με την καινούργια έκδοση του corsair link δεν έβγαζα άκρη μέχρι και registry πείραξα για να δείχνει αλλά τζίφος . Δοκίμασε με πιο παλιές εκδόσεις μπας και βγάλεις άκρη!
  5. Για το corsair link δεινοπάθησα μέχρι να λύσω το πρόβλημα με την συμβατότητα. Τελικά μέσα απο δω και απο άλλο θέμα ( να ναι καλά τα παιδιά που με βοήθησαν ) βρήκα λύση και μια χαρά κομπλέ. Τις ίδιες θερμοκρασίες δείχνει και το utility της asus που έχω εγκαταστήσει. Απλά έκανα την ερώτηση μήπως και χρειαζόταν να προσθέσω κανένα φαν η να αλλάξω τίποτα ώστε να έχω καλύτερο airflow. Ευχαριστώ! Δοκίμασε την 2.6.5214 έκδοση του corsair link σε μένα δούλεψε.
  6. Οτι ζεσταίνονται αρκετά οι ψύκτρες γύρω απο το CPU παίζει ρόλο ; εννοώ οτι εντάξει λογικό να ζεσταίνονται απλά αν ζεσταίνονται αρκετά ; και ακόμη μια ερώτηση.. ίσως θα ήταν ήταν σχετική αν είχαμε τίτλο push pull.. Τα φανάκια στην corsair τα έχω να βγάζουν αέρα ( όπως δείχνω και με τα βελάκια ) αυτό είναι το σωστό ; η το σωστό είναι να τραβάνε αέρα; ευχαριστώ και πάλι!
  7. Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν ερωτήσεις .. Πρώτον, το airflow που έχει το κουτί μου πως σας φαίνεται; Πρέπει να προσθέσω κάποιο fan η να αλλάξω την κατεύθυνση των fan ; ανεβάζω και μια με τις θερμοκρασίες που δίνει το corsair link με φουλ λειτουργία των fan. Ευχαριστώ πολύ.
  8. jimmymaister

    Corsair H100i drivers

    Έκανα unistall τα πάντα, οτι υπήρχε και δεν υπήρχε σε σχέση με την H100i, έκανα εγκατάσταση την Corsair-Link-Installer-RC-v2_6_5214 έκδοση και δούλεψε!!! Επιτέλους.. Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας
  9. jimmymaister

    Corsair H100i drivers

    Δοκίμασα αυτό με το usb τίποτα το ίδιο πράγμα.. Θα κάνω και ένα downgrade στην βερσιόν που μου αναφέρεις και θα δω γιατί εξακολουθεί να μου τα βγάζει κόκκινα τα φανακια. Ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω ότι έγινε σωστά το unistall αλλά θα ξανακάνω μια προσπάθεια. Επίσης θα δοκιμάσω να κάνω το downgrade στην βερσιόν που αναφέρει ο φίλος παραπάνω μπας και βγάλω άκρη μ αυτό. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάντως!!
  10. Αν και λίγο αργοπορημένα, το πρόβλημα λύθηκε. Είχε γίνει δικιά μου βλακεία. Στραβωμένα πινάκια της CPU. Αυτό τα λέει όλα για την λύση του προβλήματος. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον σας
  11. jimmymaister

    Corsair H100i drivers

    Πολύ ψάξιμο και πάλι τίποτα.. καλά όχι οτι παίζει και πολύ ρόλο αλλά γιατί να μην δείχνει στο link το τι παίζει..; Ενώ στο εικονίδιο δείχνει κανονικά στο Link πάλι κόκκινο... Μήπως ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό ; Ευχαριστώ πολύ! (Επισυνάπτω για να δείτε τι παίζει)
  12. Ναι το έχω στα υπόψιν μου και για επεξεργαστή αλλα έχω σε προτεραιότητα την καρτα γραφικων γιατί αυτη που έχω σέρνεται.. Ευχαριστώ πολύ να σαι καλα!
  13. Καλησπέρα παιδιά.. Τα φώτα σας παρακαλώ για μια MSI GEFORCE GTX970 GAMING 4G 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL. Το σύστημα μου: * Case : Corsair Obsidian Series 750D full tower * PSU : Corsair CX600M 600w * Motherboard : ASUS M5A99FX PRO R2.0 RETAIL * CPU : AMD FX6300 3.50GHz * RAM : Team Dark 8Gb DDR3 1600 * GPU : (Υπάρχουσα) Nvidia GeForce GT 730 * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung T24D390 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 8.1 64bit Ήθελα να μάθω αν είναι συμβατή η παραπάνω επιθυμητή κάρτα με την motherboard επειδή η μια δίνει μόνο pci 2.0 και η άλλη θέλει pci 3.0 Επίσης αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει μέχρι 450 € κάποια καλύτερη απο αυτή που θέλω.. Ευχαριστώ πολύ.
  14. jimmymaister

    Corsair H100i drivers

    Άργησα λίγο να απαντήσω.. Μια asus εχω έχει και άλλα usb πανω στην mobo κςι τρέχει Windows 8.1.. Εκανα ενα πείραγμα στην registry και λύθηκε το πρόβλημα.. Δεν αναγνωριζε με τίποτα την Corsair.. Βασικά σαν πρόγραμμα (Corsair link) δεν αναγνωριζε ττίποτα.. Ουτε τα φανακια του κουτιου ουτε θερμοκρασία της cpu ουτε τίποτα. Με το πείραμα στην registry βρήκε το led της Corsair καθώς και τα φανακια της και τα ρυθμιζω απ το link. Αλλα εξακολουθεί να μην βρίσκει τα υπόλοιπα (θερμοκρασία cpu κλπ κλπ)..
  • Δημιουργία νέου...