Προς το περιεχόμενο

Giannis1979GR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.503 προβολές προφίλ

Giannis1979GR's Achievements

  1. Giannis1979GR

    Xbix account με πολλά Games

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/02/2024 07:27 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Μερικά από αυτά: MW 3 MW2 Alan wake 2 Battlefield 2042 Assassins creed valhalla Cyberpunk 2077 Resident evil village Resident evil 4 remake + seperate ways +OG game 2005 Resident evil 2+3 remake Resident evil 7 Resident evil origins collection Resident evil 5+6 Υπάρχουν πάρα πολλα ακόμα παιχνίδια μπορείτε να τα δείτε στις φωτο.

    200 €

  2. Giannis1979GR

    Xbox series X ΑΡΙΣΤΟ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/02/2024 09:49 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Άψογο Xbox Series X Ελαχιστα δουλεμενο λόγω έλλειψης χρόνου (δεν έχει παίξει δισκάκι ποτέ εκτός από 2 ταινίες ,blu ray) με 2 Custom χειριστήρια και τα καλώδια του. Είναι εκτός εγγύησης και δεν υπάρχει κουτί . Τα πάντα είναι σαν καινούργια και εμφανισιακά και λειτουργικά. Χανιά Κρήτης , για αποστολές πανελλαδικά μονο κατόπιν κατάθεσης . Ευχαριστώ πολύ.

    300 €

  3. Giannis1979GR

    Sony XH90

    Όσοι έχετε την XH90 και θέλετε να παίζετε μόνιμα σε VRR mode όπως εγώ αλλά έχετε ξενερώσει με τα washed out χρώματα και τα γκρι μαύρα λόγω της απουσιας του local dimming δοκιμάστε τα παρακάτω Settings: Brightness :MAX Contrast :95 Gamma: 2 Black level: 50 Black adjust:off Adv contrast enhancer off Color:50 Hue:0 Color temperature: Expert 1 Live Color:off Sharpness:50 Reality creation:off Digital noise reduction: off Μοtionflow off Video signal :limited (στις τηλεοράσεις προσωπικά πάντα παίζω σε limited RGB γιατί δουλεύει πολύ πιο σωστά) Έχω βάλει 2 κονσόλες δίπλα δίπλα τη μια σε Enhanced mode με local dimming και την άλλη σε VRR mode και έχω φάει τη μέρα μου για να βρω τα κατάλληλα settings ώστε όσο γίνεται να τα κανω match σε visual fidelity κάνοντας direct συγκριτικά σε πολλά παιχνίδια (cod vanguard , cod black ops, Valhalla, Village). Με τα πιο πάνω settings τα εχω κάνει match σε ποσοστό άνω του 95% και μόνο σε πολύ σκοτεινά σημεία (πχ το entry του village στο dark forest) βλέπεις καλύτερο contrast στο Local dimming mode. Σε όλα τα αλλά σημεία ανεξάρτητου φωτεινότητας χώρου , σημείου του παιχνιδιού ειναι σχεδόν ολόιδια. Στην ουσία αλλάζουν 2 μόνο σημεία από τα calibration settings της τηλεόρασης , (που ομως απαιτούν το local dimming για να είναι accurate) το contrast από 90 σε 95 και το gamma από 0 σε 2. Τίποτα άλλο. Οποίος θέλει δοκιμάζει και νομίζω θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος σε σχέση με το washed out garbage που έβλεπε πριν . Επίσης να ξέρετε κατόπιν θέλει νέο calibration το HDR από την κονσόλα από τη στιγμή που βάλετε τα settings, και πιθανότατα πολλά παιχνίδια από τα μενού τους γιατί προφανώς και αλλάζουν πράγματα.
  4. Giannis1979GR

    Sony XH90

    Σαν τηλεόραση είναι από τις καλύτερες LED ειδικά στα μαύρα. Φοβερή εικόνα. Ουτε τα 120Hz όμως δουλεύουν σωστά (θολώνει τα textures έστω και ανεπαίσθητα) , ούτε το VRR. Όποτε από δω και πέρα εκτός του ποτε ξανά Sony δεν θα πάρω ποτε ξανά τηλεόραση με features που ΘΑ έρθουν. Θα επιλέγω από μοντέλα που τα έχουν ήδη.
  5. Giannis1979GR

    Sony XH90

    Τσούζει ρε φιλε. 1300 την πλήρωσα στις 65 ίντσες . Απλα από δω και πέρα δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητες να αγοράσω ξανά τηλεόραση Sony.
  6. Giannis1979GR

    Sony XH90

    Έχει δεν έχει VRR το PS5 θα κλάψεις γιατί όπως θα έλεγε και ο Άγιος Παΐσιος θα είναι σαν να έχεις VRR , θα γράφει VRR, αλλά δεν θα είναι VRR. Η τηλεόραση είναι απάτη that’s it. ΥΓ: και εγώ αυτήν έχω.
  7. Giannis1979GR

    Xbox Series X Topic v2

    To xbox επέστρεψε και επίσημα σήμερα στο προσκήνιο του gaming. Η παρουσίαση ήταν ολοκληρωτική και το πιο σημαντικό για ΟΛΑ τα γούστα. Ότι θες υπήρχε μέσα. Και σχεδόν όλα Game pass.
  8. Giannis1979GR

    PlayStation 5 Topic v2

    Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπεις τίποτα παράνομο όταν δηλώνεις ψευδή στοιχεία όπως ΤΚ, Χώρα, τηλέφωνο και διεύθυνση. Επίσης δεν είναι δυνατόν να μη βλέπεις τίποτα παράνομο όταν αγοράζεις από την Ελλάδα με στοιχεία Αμερικής. Έχεις κάνει κουρελοχαρτο όλο το code of conduct της Sony φιλαράκι και λες δε βλέπεις τίποτα παράτυπο η παράνομο? Στη διακριτική της ευχέρεια είναι να σε κάνει μόνιμο ban. Και κάθεσαι και το διαφημίζεις κ ολας.
  9. Giannis1979GR

    Καλό ταξίδι Fotis13

    Μεγάλο κρίμα ρε γαμωτο. Δεν το ήξερα το παιδί αλλά τον έβλεπα χρόνια και εδώ και αλλού να γράφει. Δεν υπάρχουν λόγια να είναι ελαφρύ το χώμα , δυστυχώς είμαστε ένα τίποτα.
  10. Giannis1979GR

    Xbox Series X Topic v2

    Ούτε εμένα , αλλά δύο άτομα που ρώτησα μου είπαν είναι. Δεν ξέρω.
  11. Giannis1979GR

    Xbox Series X Topic v2

    Το pc είναι αυτονόητο. Ότι συζήτηση μπορεί να γίνει νομίζω αφορά μόνο το playstation. Πιθανότατα δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν.
  12. Giannis1979GR

    Xbox Series X Topic v2

    Πολυ ενδιαφέρον poll. Προσωπικά μια ζωή λέω να παίζουν όλα παντού. Ουτοπικό ? Ναι.
  13. Giannis1979GR

    PlayStation 5 Topic v2

    Παίζει αυτό σε ps5 η series x ? Γενικά σε κονσόλα . Δεν έχω ψάξει καθόλου. Για pc δεν είναι νομίζω;
  14. Giannis1979GR

    PlayStation 5 Topic v2

    Σε αυτή τη γενιά θα με ενδιέφερε πολύ το VR θα είναι πολύ πιο smooth εμπειρία σε σχέση με το παλιό . Αν έχει και VRR support που θα έρθει στην κονσόλα μελλοντικά θα είναι φανταστικό.
  15. Giannis1979GR

    PlayStation 5 Topic v2

    Δεν θυμάμαι ρε γμτ αν υπήρχε κάτι ανάλογο σε VFM στην ασύρματη κατηγορία. Επειδή για ακουστικά έψαχνα επί μέρες όλη μέρα όταν πάω σπίτι θα τσεκαρω τον υπολογιστή και αν δω να έχω ξεχωρίσει κατι σε ασύρματο θα στο προτείνω. Από την άλλη και εγώ ήθελα να μπορώ να βλέπω ταινίες με τα ακουστικά αλλά το κάνω μέσω της κονσόλας . Κατέβασα netflix (Άσχετα ότι το έχει προεγκατεστημένο και η XH90 που έχω) youtube , spotify και γενικά οτιδήποτε μου χρειάζεται και βλέπω και ακούω άψογα μέσω κονσόλας με τα ακουστικά κουμπωμενα στο χειριστήριο.
  • Δημιουργία νέου...