Προς το περιεχόμενο

Pasxalis gildarts

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    15
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

285 προβολές προφίλ

Pasxalis gildarts's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ωραία χαίρομαι γιατί βλέπω στις αγγελίες υπάρχουν ατομα που ζητάνε οθόνες με ίδια spec με την δικιά μου τουλάχιστον τώρα μπόρω να τους πω οτι έχω . Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα . Επειδή έχω ένα λαπτοπ το οποίο έχει θέμα με την μητρική του και προσπαθώ να πουλήσω τα μέρη του , ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μπει η οθόνη μου (ενος asus k53sd) σε κάποιο άλλο λάπτοπ άλλης εταιρίας που έχει τα ίδια specs (pins, inches, resolution κτλ).
  3. Υπαρχουν ελληνικα σαιτ οπου μπορω να τα πουλησω?
  4. Καλησπερα σας. Εχω ενα λαπτοπ asus k53sd το οποιο εχει θεμα με την μητρικη και δεν αξιζει το κοστος επισκευης και σκεφτομουν αν γινοταν να πουλησω τα μερη του .. τι απο οτι εχει μπορει να βγει και να πουληθει.
  5. Χμμ μάλιστα ... Αμα ζητήσω από εναν τεχνικό αυτήν την λύση θα μου την κάνει ή θα μείνει μόνο στον original τρόπο; Πάντως η μονή φορά που κουνιέται από την σταθερή θέση το λαπτοπ είναι όταν το μεταφέρω σε ταξίδια οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα από βραχυκυκλωμα .
  6. Εε στην τελική μάλλον αυτό θα γίνει . Για επισκευή στο πλαίσιο τι γνώμη έχετε;
  7. Εννοώ το σημείο του φορτιστή που κουμπώνει στο λαπτοπ μέσα στο βύσμα αυτό μου είχε λιώσει . Και εγώ για αυτήν την μπακάλικη λύση ψάχνω αλλά το θέμα είναι οτί εγώ δεν ξέρω να το κάνω αυτό και αν το πάω σε τεχνικό δεν νομίζω να κάνει αυτήν την προέκταση .
  8. Τι εννοείς αν σου έχει κάψει το πριζάκι; Μιας και ανέφερες κάψιμο μου είχε λιώσει το φις του φορτιστή και μου είπαν οτί επειδή ηταν χαλασμένο το βύσμα περνούσε παραπάνω ρεύμα από το κανονικό και για αυτό το έκαψε.
  9. Το λαπτοπ το έχω 4 χρόνια και έχει τελειώσει η εγγύηση του . Δυστυχώς δεν έχω τέτοιες γνώσεις . Είχα σκοπό να το δώσω σε εναν φίλο μου αυτή την φορά, που κατέχει από αυτά, αλλά φοβάμαι κάπως γιατί έχει καταπονηθεί το σημείο που είναι το βύςμα από τις συγκολήσεις και αποκολλήσεις .
  10. Λοιπόν το λαπτοπ είναι ένα asus Κ53SD . Αυτό που έχει το πρόβλημα είναι το εσωτερικό βύσμα που είναι κουμπωμένο στην μητρική . (Ο φορτιστης είναι ολοκαίνουριος ) Αυτό το έχω αλλάξει τρεις φορές με ένα καινούριο . Πριν την πρώτη φορά που το έπαθε αυτό το μετάκινουσα συνεχώς μαζί με τον φορτιστή και για αυτό ίσως το παθε την πρώτη φορά . Αλλά μετά από αυτό τον είχα πάντα σταθερό αλλά παλί μετά από λιγο καιρό το ξαναπάθαινε . Για αυτό και ψάχνω να βρώ αν γίνεται αντί για το εσωτερικό βύσμα να μπεί ένα εξωτερικό που είναι με μια προεκτασούλα με την ελπίδα ότι έτσι θα είναι πιο σταθερό .
  11. Συγνώμη για το παραπάνω μήνυμα είμαι νέος στο forum . Πρώτα από όλα καλησπέρα . Έχω ένα πρόβλημα με το βύσμα τροφοδοσίας . Είναι η τρίτη φορά που μου χαλάει και αυτή την φορά θέλω να ψάξω κάποια άλλη λυσή . Κάτι πήρε λοιπόν το μάτι μου για εξωτερικό βύσμα τροφοδοσίας . Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι αν γίνεται αντικατάσταση ενος εσωτερικού βύσματος τροφοδοσίας με ένα εξωτερικό .
  • Δημιουργία νέου...