Προς το περιεχόμενο

xristos8866

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

xristos8866's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Και όμως κανει update από μόνο του..σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι πολλοί στείλανε email στο viber το οποίο έλεγε πως δεν γνώριζε το πρόβλημα..στα καπάκια έβγαλαν το viber έκδοση 5.4..πολλοί έκαναν την αναβάθμιση όπως και εγώ και εδώ και δύο μέρες δεν έχω πρόβλημα..άρα πιθανόν το θεματακι να έχει λυθεί οριστικά!
  2. Απλά μετά πρέπει να απενεργοποιησεις τις αυτόματες ενημερώσεις γιατί θα σου περάσει ξανά την πιο νέα έκδοση..
  3. Βάλτε παλιά έκδοση του viber να σωθείτε..Τώρα είναι η 5.3 βάλτε παλιά 5.0 5.2 και τέλος το πρόβλημα!Το έκανα εδώ και μια εβδομάδα και τέλος το mm qcamera daemon!
  4. Τελικά και μένα το viber μου έκανε την ζημιά..φυσικά και δεν είναι λύση να το σβήσεις είναι πολύ χρήσιμο..Οπότε χρησιμοποιώ το greenify για να αδρανοποιω το viber και δεν εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα..αυτο σημαίνει παπαλα ειδοποιησεις μιας και η εφαρμογή δεν τρέχει ούτε στο παρασκήνιο αλλά το προτιμώ από το να κάνω 15 επανεκκινησεις στην συσκευή κάθε μέρα..
  5. Αντε ντε..επίσημα δεν έχει απαντήσει κανείς..σφυρίζουν αδιάφορα..
  6. Ρε παιδιά εγώ πιστεύω δεν φταίει η συσκευή..και καινούρια να σας δώσουν πάλι μπορεί να έχει το πρόβλημα..Αν ψάξετε λίγο θα δείτε ότι δεν συμβαίνει μόνο σταsamsung αλλά και στα nexus που σημαίνει ότι είναι θέμα της Android γενικότερα..Επίσης είναι παγκόσμιο το φαινόμενο δεν παίζει ρόλο η χώρα που προορίζεται κλπ..Μπορεί να πάρετε καινούρια συσκευή και να σας το κάνει πάλι.. Επίσης καλό είναι όποιος αντικατεστησε την συσκευή του και του εμφάνισε ξανά πρόβλημα να το γράψει εδώ..Μην τρέχουμε όλοι να αλλάξουμε συσκευή αν δεν φταίει αυτό..Η Google νομίζω ασχολείτε με το θέμα και ίσως δώσει λύση για τις συσκευές τις μέσω κάποιας αναβάθμισης..δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για την Samsung..αλλά επιμένω συμβαίνει στο 95% των κινητών..ε δεν μπορεί όλοι να έχουμε προβληματικες συσκευές..εμένα το bug είναι από πέρυσι και υπάρχουν άνθρωποι που αγόρασαν το κινητό μέσα στο 2015 και έχουν το ίδιο πρόβλημα..Αν ήταν θέμα συσκευής θα το είχαν φτιάξει..
  7. Ενδεχομένως ναι να φταίει το λογισμικό..κάποια εφαρμογή που ενδεχομένως χρησιμοποιεί την κάμερα την μπλοκάρει..και όχι μόνο αυτό χεστει το κινητό και τωρινή την μπαταρία δραματικά..αν έχεις παρατηρήσει την στιγμή που στο κάνει αυτό στην κατανάλωση μπαταρίας τρέχει κάτι που ονομάζεται mm qcamera daemon..το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα galaxy αλλά σε όλα σχεδόν τα Android..Πάντως με lollipop 5.0 δεν έχει φτιάξει..αν έχετε κανένα νέο λέτε!
  8. http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/h-samsung-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-r6555
  9. Λοιπόν Καλησπέρα και από μένα..Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα αυτό υπάρχει από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας..τίποτα από όλα αυτά δεν θα σε βοηθήσει..Ούτε επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ούτε άλλη εφαρμογή..το πρόβλημα είναι στην κάμερα που σε κάποια μοντέλα είναι ελαττωματική και δεν υπάρχει κάποια λύση ούτε από την Samsung..Μάλιστα η ίδια η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση και παραδέχτηκε το πρόβλημα και η συμβουλή της ήταν να πας να σου αντικαταστησουν την συσκευή..το κλασικό πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα κοιμούνται όρθιοι..Έχω και εγώ το ίδιο θεματακι και δεν πήγα ακόμα στο σέρβις γιατί ήξερα ότι θα τραβήξω ταλαιπωρία όπως εσύ. Οι άνθρωποι είναι στον κόσμο τους. Είναι τραγικό να λένε ότι δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα όταν η ίδια η samsung το αναγνωρίζει και λέει ελάτε να σας αλλάξουμε την συσκευή..ειλικρινά και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω..
  • Δημιουργία νέου...