Προς το περιεχόμενο

petaw-se-oneiro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    248
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με petaw-se-oneiro

  • Ημερομηνία γέννησης 19 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.939 προβολές προφίλ

petaw-se-oneiro's Achievements

  1. petaw-se-oneiro

    Διαγραφή σε παπάκι c50

    οτι είπε και ο Von
  2. Θα σου έλεγα με κλειστά τα μάτια να πάρεις ενα pcx σαν πρώτη επιλογή ή το sh σαν δεύτερη.
  3. Ναι σωστό αυτό που λες αλλα η τηλεόραση είναι στον τοίχο διαδρόμου στην ουσία και δεν μπορούν να μπουν εκεί δίπλα τα ηχεία οπότε θα μπουν ακριβώς απέναντι απο την τηλεόραση. Bluetooth reciever και transmiter φαντάζομαι σίγουρα θα εχω μια αισθητή ενοχλητική καθυστέρηση.
  4. Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση μου με ηχεία 2.1. Ξέρω έχει προχωρήσει η τεχνολογία να παρω ηχομπαρα κλπ κλπ αλλα την είχα έτσι και πριν μετακομίσω και μου άρεσε. Τωρα όμως τα ηχεία πρέπει να μπουν πιο μακρυά και δεν θέλω να τραβήξω καλώδια μεσα στο σαλόνι. Τα ηχεία έχουν μόνο είσοδο aux και η τηλεόραση δεν έχει bluetooth για να έβαζα εναν απλό transmiter. Τωρα όμως δεν έχει οπότε πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο. Κάποια ιδεα;;
  5. Όποιος δεν παρήγγειλε ακόμα το βραδυνο του εναν κ θέλει εναν κωδικό box 1€ πμ
  6. petaw-se-oneiro

    Επιλογές για 1500km/μήνα

    Ναι γενικά έχω ακούσει ότι σε άλλες χώρες επειδή είναι πανάκριβα τα συνεργεία με το που λήξει η εγγύηση τα σπρώχνουν όσο όσο. Εν Ελλάδι αρχές του 2021 πηρα ενα corsa diesel του 2015 με 8.000 κ τωρα στα ιδια χμ/κατάσταση τα βλέπω γύρω στα 10 πουλιούνται. Το ίδιο παραδόξως και με μια octavia βενζίνη του 2007. 5.000 αγορά το 2021 τωρα τα βλέπω γύρω στα 6.500 στα ίδια χμ/κατάσταση.
  7. petaw-se-oneiro

    Επιλογές για 1500km/μήνα

    Μια γνώμη είναι αυτή. Μια άλλη γνώμη είναι αυτή Δεν παίρνω καμια θέση. Παραθέτω απόψεις.
  8. Έστω οτι κάποιος θέλει να ξεκινήσει μια ατομική επιχείρηση με παραπάνω απο μια δραστηριότητες (καδ). Που υπάρχουν τα απαιτούμενα ανάλογα με το κάθε καδ που θέλει να δραστηριοποιηθεί; Ας πούμε σε ένα συνεργείο είναι απαραίτητο να έχει κάποιος πτυχίο και κάποια εμπειρία για να πάρει άδεια. Σε μια επιχείρηση λιανικού εμπορίου δεν χρειάζεται τίποτα, σε μια μέρα την ξεκινάς. Υπάρχει κάποια σελίδα που να λέει αναλυτικά τι και πως; Στο taxheaven εχω βρει τα καδ.
  9. petaw-se-oneiro

    Επιλογές για 1500km/μήνα

    Βάλτο πάνω απο το αριστερό σου γόνατο δίπλα στον διακόπτη των φώτων
  • Δημιουργία νέου...