Προς το περιεχόμενο

Bluedive

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    381
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.423 προβολές προφίλ

Bluedive's Achievements

Rising Star

Rising Star (8/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

633

Φήμη

  1. To λεω και το ξαναλεω. Με πολιτκη πωλησης 500 Ευρω, καμια εταιρεια δεν μπορει να προσφερει εστω λιγο future proof hardware. Οσο δεν το δεχονται αυτο, θα βλεπουμε κουφιες υποσχεσεις οπως συνεβη με αυτη την γενια κονσολων. Οσον αφορα το XBox ας ειχαν ενα Series X σαν βασικο μηχανημα στα 400-500 Ευρω και ας εδιναν μια ενισχυμενη εκδοση στα 800-900 για οσους ηθελαν την παραπανω αποδοση. Βγαινουν στην MS και λενε οτι δουλευουν πανω στην ισχυροτερη κονσολα που εφτιαξαν ποτε και οτι θα ειναι μεγαλο αλμα. Μεχρι να κανουν ομως το αλμα οι υπολοιποι θα εχουν περασει τρεχοντας διπλα τους. Και η Sony και η MS θα βγαλουν κονσολες που θα τρεχουν τα τωρινα βαρια παιχνιδια με 60fps και θα ξανακανουμε αυτη την συζητηση οταν ερθουν τα επομενα παιχνιδια με νεες μηχανες γραφικων και να γονατισουν τις νεες κονσολες οποτε και το γαιτανακι των 30fps θα εμφανιστει ξανα. Αν δεν βαλουν στο παιχνιδι υπολογιστικη ισχυ απο cloud η/και δεν ανεβασουν τιμες στο hw, προκοπη δεν θα δουν οι κονσολες.
  2. Στον Σφακιανακη παντως ειπαν οτι το Seagull αναμενεται Ευρωπη και στην Ελλαδα εντος του 2024 και σαν τιμη ενδεικτικα 15-20Κ. Θα δειξει.
  3. Εχθες στην BYD μου ειπαν για 15-20Κ. Αν ερθει σε αυτα τα λεφτα με 300χλμ αυτονομιας και υπερπληρη εξοπλισμο οπως τα υπολοιπα της φιρμας, θα χασουν πολλοι τον υπνο τους.
  4. Local content εβλεπα μεσα απο την Smart TV αλλα οτι και αν εκανα μου εβγαζε μηνυμα να αλλαξω λογαριασμο/καρτα χρεωσης και μαλιστα απο τον Τουρκικο λογαριασμο διεγραψαν τον τροπο πληρωμης (Ελληνικη τραπεζικη καρτα) που χρησιμοποιουσα 4 χρονια και με παρεπεμψαν στο Ελληνικο site για δημιουργια λογαριασμου.
  5. Εγω ειμαι οκ με την τοπικη συνδρομη. Για να μην μιλαμε offtopic ομως. θα με ενδιεφερε αν μπορεις να μου στειλεις σε pm τι/πως παιζει με τις καρτες διοτι μια πενιχρη συνταξη των γονιων μου κανει την κανονικη συνδρομη στο Ελληνικο Netflix, πολυτελεια.
  6. Ειχα συνδρομη μεσω Τουρκιας εδω και σχεδον 4 χρονια χωρις προβλημα και τον λογαριασμο χρησιμοποιουσαν και αλλα 2 ξεχωριστα σπιτια (αδελφος/γονεις). Προσφατα σταματησε να τραβαει χρηματα απο την καρτα και με προετρεψε να δημιουργησω λογαριασμο στην χωρα που βρισκομαι ενω μολις το εκανα εριξε πορτα σε οποιαδηποτε συσκευη ειναι εξω απο το WiFi μου και επιπλεον δεν υποστηριζεται ακομα η δυνατοτητα προσθετου χρηστη με χρεωση. Αυτο αντιμετωπισα, αυτο κατεθεσα.
  7. Για Netflix, dεν ισχυουν πλεον τα κολπα μεσω αλλης χωρας εκτος και αν βλέπεις μονιμα μεσα απο VPN. Πλεον ξυπνησε το Netflix και εχει αρχισει να κλεινει πορτες. Επισης εχει εφαρμοσει την πολιτικη του νοικοκυριου και εχει αρχισει και κοβει και την κοινη χρηση κωδικων εκτος σπιτιου. Αναγκαστηκα να ακυρωσω φτηνη συνδρομη απο την γειτονα χωρα και να μεταβω σε τοπικη προσφατα επειδη θελω να βλεπω μεσα απο την Smart TV μου και δεν θελω να ειμαι συνεχως με VPN που στα καλα η συνδρομη κοστιζει οσο η διαφορα του να εχεις τοπικο λογαριασμο. Συντομα λεγεται οτι θα ακολουθησει και το Disney+.
  8. Οριστε μας, αρχισαν να την καταπιεζουν κιολας την ερημη την ΑΙ. Ε , ρε Skynet που μας χρειαζεται...
  9. Στο νεο Model 3 και στο επερχομενο νεο Model Y εκαναν τα φλας με κουμπακια πανω στο τιμονι και τα drive/οπισθεν με slide swipe στο πλαι της οθονης αφης...
  10. Πεφτω απο το ροζ συννεφακι μου οπου κατοικω μαζι με μονοκερους. Πρωτη φορα το ξανακουω αυτο για πολυεθνικη.
  11. Ασχετα με το τι συμβαινει πραγματικα και σε ποιον βαθμο, εγω ξερω οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι. Παρακολουθουν ολο τον πλανητη απο ακρη σε ακρη. Καποιος να το πει στις ΗΠΑ αλλα θελει πολιτικα καρυδια που δεν υπαρχουν.
  12. Δεν τους βλεπω να μακροημερευουν τους Τσενγκ/Χσου. Καποιο μπλοκ μπετον, εχει το ονομα τους.
  13. Οχι, το "προβλημα" δεν ειναι οι πρωταγωνιστες, ειναι για εμενα, η απροθυμια της Nintendo να αναπτυξει νεα IP. Ελιωσα ολα τα Mario του Switch, επαιξα τα Zelda κτλ αλλα ειναι αμαρτια να γινεται συνεχως ανακυκλωση ιδεων και πλαισιων. Η Nintendo λοιπον οπως λες και εσυ, εχει αυτη την απηχηση οπου ο κοσμος εμπιστευεται τα βασικα IP της. Ειναι ομως προσωπικη μου αποψη οτι το να παιζω τα ιδια και τα ιδια IP οταν υπαρχει τοσο δημιουργικο ταλεντο, ειναι κριμα και χαμενη ευκαιρια. Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο το κοινο της οσο αυτο του μηλου. Οταν η Ninty κανει ανοησιες, την ψεγουν. Ωστοσο οπως προειπα καμια αλλη εταιρεια δεν θα στηριζοταν σε 4-5 IP και δεν θα την εστηναν στον τοιχο, τυπος και κοινοτητα. Ειναι η αποψη μου και τιποτα παραπανω. Ισως με το νεο ισχυροτερο Switch 2 δωσει στους gamers την δυνατοτητα να το εχουν ως κυρια κονσολα και οχι ως κονσολα μονο για τα IP της.
  14. Απαντησα με το παραδειγα της Sega. Νομιζω ωστοσο οτι καπου το κουρασαμε. Το Wii U και το Switch ειναι ριζικα διαφορετικες κονσολες σε ολα τους. Η βαση υπαρχει και τιμωρησε το Wii U αλλα δεν βουλιαξε την Nintendo. Αν η MS/Sony η οποισδηποτε αλλος. εκαναν την ιδια αφαιμαξη στα IP τους, θα ειχε πεσει ολη η βιομηχανια να τους φαει. Στην συζητηση για σοβαρη κονσολα το Wii U περασε και απλα δεν ακουμπησε. Οι πωλησεις στο Switch ειναι επειδη καποιοι τιτλοι του Wii U αξιζαν και εγιναν port. Ακομα και εκει ομως δεν ηρθε κατι νεο, απλα μια λουστραρισμενη εκδοχη οπως στο Mario U η του Party All Stars που ειδικα το 2o ειναι ανακυκλωμενη εκδοση του Wii. Ακομα και στο Switch που το εχω μονο σαν κονσολα για ταξιδια και γενικα φορητο παιχνιδι, τα πραγματικα διαμαντια για τα δικα μου γουστα ειναι λιγα. Απο εκει και περα ο καθενας εχει την αποψη του οπως ειπα.
  15. Αυτο που λες απλα επιβεβαιωνει τα γραφομενα μου. Λατρεμενοι ο Mario, ο Link, η Samus κτλ. αλλα οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εκανε τετοια διαχειριση και αφαιμαξη στα IP της θα την εστηναν στον τοιχο. Εγω προσωπικα θεωρω οτι η Nintendo εχει επαναπαυτει στις δαφνες της και ειδικα του Switch. Οι εσωτερικοι devs της εχουν τεραστιο ταλεντο και ευκολα θα μπορουσαν να δημιουργησουν νεα ποιοτικα IP αλλα δεν το κανουν. Η ιδια βαση κρατησε το τραγικο Wii U απο το να βουλιαξει την Nintendo. Η Sega με πολυ καλυτερες κονσολες απο αυτο, πεταχτηκε εξω απο την αγορα οικιακου hardware καποια χρονια νωριτερα. Το Switch μου το αγαπω γιαυτο που ειναι και λογικα θα παρω και το 2 αλλα οποιοδηποτε μη Nintendo παιχνιδι το παιζω σε αλλες πλατφορμες. Ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες.
  • Δημιουργία νέου...