Προς το περιεχόμενο

randomcat

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.731
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    4

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.370 προβολές προφίλ

randomcat's Achievements

  1. New York Times, CNN και Washington Post διώχτα όλα τα σκουπίδια μεγάλε!
  2. Φυσικά μιας και μιλάς για "φασιστόμουτρα", όπως ο κάθε πειραγμένος που αραδιάζει τις λέξεις "ρατσιστής" και "φασίστας" σαν να μην υπάρχει αύριο, χρησιμοποιείς τα έτοιμα επιχειρήματα που σου δίνουν τα μίντια επειδή πιο πέρα δεν μπορείς να δεις ο ίδιος. Ούτε εβραίος ο ίδιος δηλαδή να ήσουν που οι "αρνητές ολοκαυτώματος" είναι το πρώτο ενοχλητικό ή φασιστικό πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Με τους αρνητές γενοκτονίας Αρμενίων, Ποντίων, Ελλήνων κ.λπ. είμαστε μια χαρά; Εάν έπρεπε να τους βάλεις όλους αυτούς τους αρνητές μαζικών εγκλημάτων σε σειρά προτεραιότητας, τι θα έβαζες πρώτα - ναι τους "αρνητές ολοκαυτώματος" θα έβαζες, το ξέρουμε. Κοινώς εσύ και άλλοι θα μας τα κάνετε τσουρέκια ανάλογα με το πως πηγαίνει η μόδα. Χόμπυ σας είναι, όχι πραγματική ευαισθησία. Ελπίζω ο Μασκ να αφήσει τον ό,τι να 'ναι να γράφει οτινανιές στο Twitter. Δεν τον πηγαίνω τον τύπο. Απλά πηγαίνω πολύ λιγότερο εκείνους που εκνευρίζει.
  3. Δεν μου αρέσει αυτή η κλίμακα, επειδή έχει λίγα levels και κοιτάζει μόνο τη σχέση μας με την ενέργεια. Προτιμώ αυτήν: https://halo.fandom.com/wiki/Technological_Achievement_Tiers Tier 7: Pre-Industrial Tier 6: Industrial Age Tier 5: Atomic Age Tier 4: Space Age Tier 3: Space-Faring Tier 2: Interstellar Tier 1: World Builders Tier 0: Transsentient
  4. Εντάξει, δεν σου έστειλε και προειδοποίηση για τον Florida Man...
  5. Μια χαρά library είναι το jQuery. Απλά πλέον τα περισσότερα που προσφέρει τα κάνεις εύκολα με σκέτη JavaScript και έχει μειωθεί σημαντικά η χρησιμότητά του. Παρακαλώ να μην γράφονται τέτοιες απίστευτες πίπες σε τεχνολογικό forum.
  6. Ακριβώς. Οι συγκεκριμένοι δεν δίνουν δεκάρα ως κατάστημα για να κρατήσουν ικανοποιημένο τον πελάτη ή αν γίνεται εμφανής η κοροϊδία τους. Το μόνο που κάνουν είναι να έχουν βασικομισθίτες υπαλλήλους να σε κυνηγάνε να σε εξυπηρετήσουν, κάτι που δεν τους κοστίζει επιπλέον. Στην πρώτη αναποδιά όμως, π.χ. αν σου δώσουν κάτι ελαττωματικό, σου κάνουν τη ζωή δύσκολη και ακόμα και αρνούνται να σου επιστρέψουν χρήματα - προτιμούν να σε χάσουν τελείως από πελάτη από το να καλύψουν μια πώληση που στράβωσε.
  7. Σου έχουν δώσει στο Πλαίσιο την εντύπωση ότι τους νοιάζει πραγματικά πως νιώθει ο πελάτης? Το ίδιο ακριβώς που κάνουν και οι εταιρείες Κινητής τηλεφωνίας. Το πουλάνε σε διαφημιστικές κ.α. εταιρείες.
  8. Ακριβώς. Μου έχουν ζητήσει το email μου με τον ισχυρισμό ότι "δεν γίνεται να βγει αλλιώς η απόδειξη", και απλά είπα -όπως πάντα- ότι πάρε τα χρήματα, φέρε το προϊόν και την απόδειξη και μην λες πολλά... και η δικαιολογία έτοιμη "εντάξει, για οικολογικούς λόγους σας το λέμε".
  9. Μου έχει τύχει σε γνωστή σκουπιδοαλυσίδα και μετά από το πρώτο μα μου απλά είπα ότι πάρε τα χρήματα φέρε μου το προϊόν και μην λες πολλά.
  10. Λάθος, ισχύει. Δεν είναι καθαρά θέμα SEO. Υπάρχει bias, και ο αλγόριθμος χαντακώνει σελίδες για πολιτικούς, "hate speech", big business/corporate κ.α. λόγους.
  11. Ισχύει. Γι' αυτό κάνω αναζήτηση και με άλλες μηχανές. Μου έχει τύχει συχνά να παίρνω τα αποτελέσματα που θέλω σε Duck και σε Google να είναι ό,τι να 'ναι.
  • Δημιουργία νέου...