Προς το περιεχόμενο

Sharkoon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

611 προβολές προφίλ

Sharkoon's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Μακάρι να το πάρεις στην τιμή αυτή
  2. Φίλε μου απλά σου είπα να αποδείξεις τα λεγόμενά σου μέσω φωτογραφίας της απόδειξης που θα πάρεις. Τι πιο εύκολο; Δεν σε μπλέκει κανείς.. Αν στην τελική ο πωλητής σου είπε τις θεωρίες του μίλα στον υπεύθυνό του απαιτώντας την προσφορά που ανέφερε δείχνοντας την ακυρωμένη απόδειξη της διαδικασίας πληρωμής. Και αν έχεις δίκιο να πάνε και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να πάρουν.
  3. Δεν υπάρχει η περίπτωση που αναφέρεις μιας και κανένα κατάστημα δεν δρα αυθαίρετα ούτε μπορεί να ισχύει σε κάποια καταστήματα και σε άλλα όχι.. Αλλά αφού το παρήγγειλες άρα θα το πάρεις με την προσφορά που σου είπαν δηλαδή με την αφαίρεση της δωροεπιταγής. Άρα ανέβασε μια φωτογραφία της απόδειξης απο το μαγαζί.
  4. Δηλαδή υπάρχει κατάστημα που λειτουργεί αυθαίρετα από τα υπόλοιπα καταστήματα του Ομίλου Cosmote-Γερμανός?
  5. Επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει θέμα στις συσκευές και αυτό που ανέφερα ήταν απλά δικιά μου ερμηνεία της επιμήκυνσης της προσφοράς καθώς και της μη υιοθέτησής της από την ίδια την Cosmote στα καταστήματά της. Αν και εφόσον μια συσκευή ή μια παραγωγή είναι προβληματική φαίνεται συνήθως μετά από ένα χρονικό διάστημα κάποιων μηνών
  6. Πράγματι υπήρξε νέα παραλαβή λόγω μεγάλης ζήτησης εξ'ού και η επιμήκυνση της προσφοράς..αυτό είναι θετικό για όσους αναζητούν το πακέτο από τον Γερμανό..είναι παράξενο όμως το γεγονός που ο Γερμανός κρατάει την προσφορά αυτή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αν σκεφτεί κανείς ότι η Cosmote δεν έχει τέτοια προσφορά και δίνει το lumia 930 στα 499 ευρώ σκέτο, ενώ μαγαζιά παραεισαγωγής κυμαίνονται στα 340-380 ευρώ οι χαμηλότερες τιμές..και οι δυό εταιρείες Cosmote και Γερμανός έχουν ίδιους προμηθευτές μιας και είναι η ίδια εταιρεία..η Cosmote έχει εξαγοράσει τον Γερμανό από το 2006.. Ως εκ τούτου ελπίζω η ποιότητα των συσκευών να είναι η ίδια και να μην γίνεται το γνωστό ξεπούλημα προβληματικής παραγωγής μέσω προσφορών κάτι το οποίο στον χώρο του Μάρκετινγκ είναι πολύ συνηθισμένο..
  7. Πρώτον φίλε μου δείχνεις 2 δαφορετικά κινητά.. Δεύτερον αν πληκτρολογήσεις στην αναζήτηση μόνο ''930'' βλέπεις μόνο 1 αποτέλεσμα για κινητό οπότε δεν κρύβεται κάτω από το όνομα της Microsoft.. Tρίτον το μαγαζί που το έχει τώρα στα 371,6 ευρώ το είχε στα 335 ευρώ πριν.. Δεν μπορείς να αναφέρεις ότι χτυπάει κάποιος τις τιμές των κινητών στον Θεό αν δεν κοιτάξεις τις τιμές τους και σε άλλες χώρες της ΕΕ (και όχι μόνο)..
  8. Κανονικά απαγορεύεται να σου δώσουν άλλο πακέτο εκτός από το σκέτο xbox one, παρότι έχουν ίδιο κωδικό (με τα bundle που περιλαμβάνουν είτε fifa 2015, είτε assasins creed, είτε ένα άλλο με αυτοκίνητα που δεν θυμάμαι)..για να μπορέσουν να σου δώσουν κάτι διαφορετικό θα πρέπει να μην έχουν το xbox one το απλό, αλλά κάποιο άλλο bundle, στο μαγαζί.. Πάντως δεν έχουν μείνει πολλά κομμάτια της προσφοράς, λιγότερα από 20.. Οπότε όσοι το θέλετε μάλλον θα πρέπει να βιαστείτε.. Είδη τα μαγαζιά στο skroutz το γνωρίζουν αυτό και αύξησαν την τιμή του lumia 930, όπως προέβλεψα 2 βδομάδες πριν.. (μακάρι να έπιανα και το Στοίχημα έτσι)..πλέον από 335 ευρώ κοστίζει 371 ευρώ και είναι πιθανό να ανέβει και λίγο ακόμα, μετά το τέλος της προσφοράς..
  9. Επίσης να προσθέσω ότι είχατε δίκιο μιας και σε κανονικές συνδέσεις δεν γίνεται
  10. Είναι εταιρική και έχει πολλές γραμμές..επειδή όμως εδώ δεν είναι μέρος για αγγελίες, οτιδήποτε θέλετε pm..
  11. Έχεις δίκιο φίλε μου καθυστέρησα γιατί άργησε η όλη διαδικασία.. Τελικά το πήρα και θα το παραλάβω αύριο
  12. Εχω εταιρική επιδότηση αρκετών συνδέσεων.. Συμφωνώ φίλε μου και μπορεί να ήταν λάθος η ανακοίνωση, οπότε ζητώ συγγνώμη από τα μέλη του forum, απλά ήθελα να δω εαν υπάρχει ενδιαφέρον για τις συσκευές αυτές.. Περιοχή δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος διότι ταξιδεύω συχνά..κυρίως Κρήτη και Αθήνα είναι οι ''βάσεις''.. Αύριο το πρωί θα υπάρξει νέο ποστ όπου θα αναφέρω την εξέλιξη.. Ευχαριστώ πολύ.
  13. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Θα το κοιτάξω αύριο αυτοπροσώπως. Πάντως στους όρους δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο, οπότε αν δεν την αποδεκτούν θα γίνει ''σφαγή''. Δίνουν που δίνουν μικρές επιδοτήσεις σε σχέση με το πρόγραμμα που είσαι, έχουν και πανάκριβες γενικά συσκευές οπότε το να βρεις ενα vfm είναι δύσκολο εως αδύνατο.
  14. Καλησπέρα σε όλους τους συμ-forum-ήτες, Έχω επιδότηση από Cosmote για να αγοράσω κινητό,tablet 3G/4G κλπ. και σκέφτομαι να πάρω το πακέτο lumia 930 και xbox one..τώρα αν θέλει κάποιος ένα από τα δύο μπορεί να στείλει pm..
  • Δημιουργία νέου...