Προς το περιεχόμενο

Amanat22

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

8 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Amanat22

  • Ημερομηνία γέννησης 23/10/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.961 προβολές προφίλ

Amanat22's Achievements

  1. 1) Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα http://postimage.org/?lang=greek ανεβάζουμε την φωτογραφία που θέλουμε. 2) Αντιγράφουμε το σύνδεσμο που χρειαζόμαστε από τα link. παράδειγμα. Όταν έχουμε αντιγράψει το link επιστρέφουμε στο site insomnia. (Εγώ επιλέγω Άμεσος σύνδεσμος το αντιγράφω και λειτουργοί μια χαρά). 3) Πάμε στην συζήτηση και επιλέγουμε στη μπάρα το εικονίδιο με τη φωτογραφεία όπως δείχνω παρακάτω. μετα θα εμφανιστή η καρτέλα όπως σας δείχνω παρακάτω και εδώ στο URL το κενό κάνουμε επικόλληση το link που αντιγράψαμε από το http://postimage.org/. τέλος.....
  2. Amanat22

    κάηκε το pc

    καλησπέρα, δοκίμασε να το βάλεις μπρος χωρίς καρτα γραφικών. Το ότι ανοίγουν τα fan δεν σημαίνουν ότι λειτουργεί σωστά. Αν εχεις μπιπερ και κάνει μπιπ με διάφορους τόνους τότε κάποια συσκευή δεν λειτουργεί σωστά η δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.
  3. Amanat22

    Παγωμα pc

    Κοιτα το ιστορικο των ενημερωσεων και δες αν υπήρχε καποια αναβαθμιστει στη καρτα γραφικων η καρτα ήχου, και να ξερεις ενα πραγμα οτι μονο δοκιμάζοντας θα το βρείς το πρόβλημα. Συμφωνα με αυτο που λες το προβλημα ειναι στα Drivers. Τώρα αν απλα κράσαρε σε αυτη τι φάση πιος ξέρη, κίταξε και της θερμοκρασίες σου.
  4. κοιτα να δεις σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο (Το θέμα είναι ότι οι καιροί είναι χαλεποί για αυτό και το ποσό συνολικά για το PC "ακούγεται" υψηλό ακόμα και με τόση μείωση.) Απλος παντα ειναι πιο δυσκολα να παρεις τα χρηματα που θελεις οταν εχεις ενα συνολο PC, για να παρεις πιο πολλα λεφτα πρεπει να τα πουλησεις ολα χώρια, που θελει πολυ υπομονη και χρονο.
  5. Αυτο ειναι normal και σε πολυ καλλή τιμή.
  6. Μηπως σου επεσε νερο πανω στο πληκτρολόγιο, για θέμα software δες το ιστορικο ενημερωσεων τον windows αν εγινε καποια ενημερωση της συσκευης.
  7. Κανε έρευνα πόσο λεφτα κανούν καινούρια σήμερον ημέρα βάλε μείον 30% με 40% σε αυτά που εχεις της αποδειξεις για εγγυηση περίπου ανάλογα πόσο γρήγορα θες να τις δόσεις. και σε όλα τα αλλα ότι βρίς στο διαδικτυο από αγγελίες άλλον και αν δεν βρίσκεις τα ιδια ανταλλακτικα τοτε κοιτα στο περίπου ίδιον προδιαγραφών και βαλε μια αντιστοιχη τιμή. Γιατι μάλλον μια τιμη normal δεν θα έχεις. κάπως έτσι δουλευουν ολοι με εγγυηση απο 15% εως 40% και μεταχειρισμένα από 30% εως 60% και όπως είπα περίπου ανάλογα πόσο γρήγορα θες να τα δόσεις. Αλλιως βαζεις όσα σου λειπουν η Θέλεις να πάρεις και μη σπάς το κεφαλι σου. νομίζω ότι είναι μια γενική απάντηση για όλους που θελουν μια τιμη για διάφορα ανταλλακτικά.
  8. Amanat22

    Ψυχτρα για cpu

    Αν πιάνεις 80-90 οταν παίζεις έπρεπε να την ειχες αλλάξει απ την αρχή.
  9. Amanat22

    Παγωμα pc

    Δοκίμασε να κατάργησης τα drivers της καρτας γραφικων και μετα από επανεκκινηση συστηματος εγκατασταση απο ofisial site της amd καινούρια drivers. αν δεν στρώση κανε το ιδιο με τη καρτα ήχου realtek.
  10. Amanat22

    Ψυχτρα για cpu

    Αν δεν έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας ποιος ο λόγος να πάρεις άλλη.
  11. τι εννοείς τωρα δεν κάνει καθόλου μπιπ. έκανες αυτό που σου ειπα πιο πανω. κανε τα εξής βήματα βγαλε τα παντα απ'τη μητρικη και αφησε μονο τον επεξεργαστή με το fan του. και δες αν θα επανέλθουν τα μπιπ αν δεν επανέλθουν τοτε η μητρικη δεν ξεκιναει, ισως εχει καπιο θεμα η μητρικη η το τροφοδοτικο. παντός πρώτα το τροφοδοτικο δοκίμασε μετα για μητρικη.
  12. καλησπέρα φίλε για να μην κουραζεσαι πολύ και ψάχνεις για αλλο pc κανε τα εξής βήματα : βγαλε τις ram και την καρτα γραφικων και αναψε το pc και άκου τα μπιπ προσεκτικα το ρυθμο τον μπιπ, μετα σβηνει το pc και κουμπωσε τι 1 ram τώρα αναψε το pc και ακου τα μπιπ το ρυθμο προσεκτικα αν κανη το ιδιο ρυθμο τοτε βαλε τη ram σε άλλη slot η δοκιμασε άλλη ram αν συνεχισει ο ιδιος θορυβο (ρυθμος) τον μπιπ τοτε εχει πρόβλημα η ram η slot.αν αλλάξει ο ρυθμος τον μπιπ τοτε κουμπωσε και την καρτα γραφικων και δες αν θα κανει τον ιδιο θορυβο (ρυθμος) τον μπιπ αν παραμεινει ο ιδιος τοτε εχει προβλημα η καρτα γραφικων η slot.Kαι πολύ βασικο ειναι όταν βγαζεις η βαζεις ανταλακτικα στο pc να το βγαλεις απο τη πριζα και πατα μια φορα το power button να αδειαζει απο ρευμα το τροφοδοτικο και η μητρικη.
  13. Amanat22

    Κολλημα pc

    καλησπέρα φιλε, η μητρικη που εχεις εχει και καρτα γραφικων αν ναι τοτε δοκίμασε να βαλεις μια άλλη καρτα γραφικων και αν δε στρωση αλλαξε την παστα στον επεξεργαστη και στι μητρικη North british και south bridge. και κοίταξε και τους πυκνωτες στη μητρικη.
  14. Προσπαθησε να καθαρίσεις το συστημα ψυξης και να αλλαξεις τη παστα μηπως εχεις προβλημα θερμοκρασίας (υπερθέρμανσης). Διώτη στο safe mode δεν ξεκιναει καρτα γραφικων και πολλες διεργασίες συστηματος και για αυτό να μην σβήνει το Laptop. Και αν μετα το καθαρισμα δεν στρωση τοτε μαλλον εχει προβλημα η καρτα γραφικων.
  15. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να εχει προβλημα και το inverter με αυτό που ειπες (για να επανέλθει πάλι πρέπει να το βάλω σε sleep mode) διοτι όταν σβηνεις την οθόνη να κρυώνει λιγο to inverter και η οθόνη να επανέρχεται.
  • Δημιουργία νέου...