Προς το περιεχόμενο

sikla

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    153
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.404 προβολές προφίλ

sikla's Achievements

  1. sikla

    iPhone 11 Pro 64GB Γκρι

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/02/2024 11:11 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πολύ καλή κατάσταση, κάποιες γρατζουνιές περιμετρικά και 1-2 στην οθόνη. Με τον φορτιστή του. Στο 82% η μπαταρία του , δεν έχει αλλαχθεί. Το τζαμάκι μιας κάμερας έχει μια μικρή ρωγμή η οποία δεν ενοχλεί σε τίποτα στις φωτό. Είχε σπάσει το πίσω μέρος γενικά και έχει αλλαχθεί πρόσφατα στη συσκευή. κανενα θέμα λειτουργικό σε κανένα κομμάτι. 200ε

    200 €

  2. sikla

    Πού μπορώ να βρω eSim?

    Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της Cosmote όλα γίνονται... Παντως Αθήνα δεν θεωρώ πως θα έχει θέμα με esim.
  3. sikla

    Esim στο smart watch

    Καλησπέρα friends. Επειδή το support της COSMOTE δεν έχει ιδέα... τουλάχιστον σε όσους έπεσα πήρα μηδέν βοήθεια... έχω iPhone 11 Pro Max με δυο κάρτες, μια esim και μια φυσική. Έχω και ένα Apple Watch 5. Ξέρει κανείς αν γίνεται να μεταφέρω όποτε θέλω (πχ σε προπόνηση) την esim στο watch , και όταν πχ επιστρέψω να την ενεργοποιώ στο κινητό;
  4. sikla

    Πού μπορώ να βρω eSim?

    Εγώ έχω δυο κάρτες στο 11 pro max. Μια esim και μια φυσική. Ωστόσο είναι συμβόλαιο η esim και μου έστειλαν κανονικά την σιμ. Δεν ξέρω αν έχει προτεραιότητα κάποιος με συμβόλαιο... μου φαίνεται απίθανο να μην έχουν esim.
  5. Οπουδήποτε μπορείς να πας, αρκεί να πουλήσεις τον εαυτό σου σωστά. Ειδικά στον τομέα της πληροφορικής αρκετός κόσμος δεν έχει τα πτυχία... και φυσικά όπως είπε ο φίλος παραπάνω, αν ξέρεις να γράφεις κώδικα.. εννοείται όπου θες μπορείς να πας.
  6. Παιδιά δεν χρειάζεται να μαλώνουμε για το θέμα. Είναι αρκετά πιο πολύπλοκο από το ποιος είναι ο βασικός και τα πτυχία που έχεις. Πολλές εταιρίες έχουν συλλογικές συμβάσεις με κατώτατο δικό τους και όχι τα 550. Συνήθως δίνουν και άλλο μισθό στον κάθε υπάλληλο μέσω διαπραγμάτευσης (κ όμως). Ειδικά αν έχει μεσολαβήσει κάποιος Talent hunter. Πλεον πρέπει να ξέρεις να πουλάς τον εαυτό σου, τα πτυχία σου είτε και τα 2. Ναι υπάρχουν εταιρίες που σε ξεκινάνε με 550 και σου λένε αν θέλεις. Ωστόσο αυτές οι εταιρίες συνήθως έχουν πολύ δυσαρεστημένο προσωπικό και σπάνια μένουν.. αναλώσιμοι. Οι σοβαρές εταιρίες (Kaizen, intralot, Nestle, Microsoft, P&G, Pwc, Skroutz, Google etc.) σε πληρώνουν, και σε πληρώνουν καλά γιατί θέλουν να αποδίδεις καλά και να είσαι happy. Εκεί ξεκινάς με 700-800 και εύκολα μπορείς να πας 1100-1200 σε mid level position. Ωστόσο, στις περισσότερες (όχι πάντα) το master είναι επιθυμητό... κυρίως για να φιλτράρουν τους ενδιαφερόμενους και όχι γιατί θα γνωρίζεις περισσότερα. Επίσης, πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν διαφορα rules (keywords etc.) για να διαλέξουν βιογραφικά. Είναι πολύ πιο απλό όταν για μια θέση έχει 1000 ενδιαφερόμενους, να διαλέξει όλους πχ όσους έχουν Master. Γενικα όμως θα πω από πλευράς μου πως όταν δεν είσαι ευχαριστημένος πρέπει συνεχώς να ψάχνεσαι για κάτι άλλο, να μαθαίνεις πράγματα και να εξελίσσεσαι. Εγώ δούλευα για 550ε στην αρχή (18χρονων), μετά έγιναν 400 στην κρίση, μετά άλλαξα τομέα ξεκίνησα με 200 για να μάθω... έμαθα... μετά πήγα έκανα μάστερ για να μάθω κάτι άλλο... δούλευα 10 χρόνια βράδυ 2 δουλειές για να το πληρώσω.. έφτασα σιγά σιγά όμως βρήκα κάτι που μου αρέσει παρά πολύ και καλύπτει μισθολογικά αυτό που θέλω. Ναι το μάστερ δεν έκανε διαφορα μεν αλλά με αυτό έφτασε το βιογραφικό στα μάτια του σωστού ανθρώπου. Εν ολίγοις.... είναι πολλές μεταβλητές που μπορεί να επηρεάσουν έναν μισθό.... σίγουρα όπως είπε ένας φίλος.. αν είσαι στην επιχείρηση της Κυρα Μαρίας λογικά θα είσαι σε αυτά τα επίπεδα...
  7. Χάνει σε βασικά χαρακτηριστικά , ωστόσο δεν τα έχουμε όλα, αλλά ακόμα και τα αυτά που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα είναι πολύ υψηλά το κόστος , και φυσικά όταν τα περισσότερα high end τηλέφωνα κοστίζουν από 900-1200 τα οποία κ αυτά στοχεύουν σε High income (είπα high και very high). Το ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα βάζουμε 48 δοσεις για ένα iPhone .. αυτό είναι άλλη κουβέντα , το basic target όμως είναι high income γιατί μιλάμε για τα πιο ακριβά τηλέφωνα της κατηγορίας. Ξανά λέω, η τιμή μόνο λόγω της τεχνολογίας δικαιολογείται... τα χαρακτηριστικά του είναι χαρακτηριστικά ενός mid - end android και όταν μιλάμε για Android τα νούμερα μετράνε δυστυχώς. ωστοσο ξανά λέω... μου αρέσει πολύ και θα ήθελα πολύ να το δουλέψω. την γνώμη μου λέω καθαρά φυσικά.
  8. Σορρυ, αλλα το μονο που μου εχει δειξει τα τελευταια χρονια κατα την γνωμη μου... ειναι πως οδευει προς το "τυχαια"... Το οτι στοχευει ενα target group συγκεκριμενο....δεν λεει και πολλα, γιατι απο τα λιγα που βλεπω, στοχευει ενα group: high income - very high income, να μην τους νοιαζουν τα specs, να τους ενδιαφερει το ιδιαιτερο και διαφορετικο gadget, ισως Nostalgia Lovers or freaks,? One handed δεν ειναι για κανεναν λογο γιατι θα το ανοιξεις να το δουλεψεις, και οτιδηποτε πανω απο τις 4.3' θελει 2 χερια συνηθως. Και συνηθως οι niche αγορες - τεχνικες προωθησης δεν βγαινουν σε καλο.. τουλαχιστον σε αυτον τον χωρο. Κατι αλλο δεν βρισκω και δεν ξερω αν και η Μοτορολα θα το βρει αυτο το group με τετοιο ανταγωνισμο. Ωστοσο θα ξαναπω ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο, αλλα χανει σε πολυ βασικα στοιχεια και η τιμη δεν βοηθαει καθολου νομιζω.
  9. Flash δεν βλεπω και ανησυχω😂 Ωστοσο αν η τιμη ήταν 700-800 ίσως... σε αυτα τα χρήματα δεν δικαιολογείται η τιμή, ουτε απο πλευρας branding ουτε απο πλευρας υλικών κατασκευής. Ο λόγος υποθετω ειναι το μεγαλο κοστος σε research & development για την τεχνολογια της αναδιπλούμενης οθόνης. Ειναι πολλα δυστυχως, κατα τ αλλα ειναι πολυ καλη σκεψη η επιστροφη του V3 στο 2019 και πολυ εξυπνο και πολυ ομορφο.
  10. Το G3 ειναι η αρχη της αποτυχιας. Μετα το G2 θες να πεις... Ωστοσο η σειρά V ειναι αρκετα καλη οφειλω να ομολογησω.
  11. Nostalgia is a file that removes the rough edges from the good old days... "Doug Larson"
  12. Οχι φιλε μου κανεις λαθος εδω. Το πόσο καλη παρουσία εχει στα digital media μια εταιρια και ποσο "ανερχόμενο αστέρι" ειναι (στα Digital media και παλι) δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το κοστος του προιοντος. Η apple βρίσκεται γυρω στην 40η θεση στη λιστα φαντάσου. Μου παραθέτεις αποτελέσματα τελειως άσχετα με το θεμα της τιμής ενός προιόντος. Το brand value ομως παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην τιμή και η ΧΙΑΟΜΙ εχει value μερικα εκκατομυρια, απο την αλλη η Samsung εχει 53.5 δις. Ολο αυτο αποτυπωνεται στην τιμη φυσικα. Εχεις την εντύπωση οτι όσο ανεβαινει το brand value της ΧΙΑΟΜΙ οι τιμες θα μενουν χαμηλά? Με τιποτα. Δεν υπάρχει κ λογική κ ολας, το οτι μπορει να κρατήσει μερικά φθηνά τηλεφωνα στη γκαμα της ισως, αλλα το high end τηλεφωνο της καθε χρονο θα ανεβαινει οσο ανεβαινει και η αξια της εταιριας. Να το ξερεις.
  13. Τι τηλεφωναρα ηταν αυτο το G2 ρε φιλε... ακομα εχω ενα στο συρταρι ετσι να υπαρχει για ωρα αναγκης.
  14. Θα τραβας φωτο με 100ΜΡ (80-100ΜΒ space) καμερα για να την κανεις μετα upload στο insta και στο FB και να στην κανει 500ΚΒ έπικ 😛. Μονο αυτο το σχόλιο μπορω να κάνω δυστυχώς απο κάμερες δεν υπάρχουν γνώσεις, αλλα μπορώ να πω πως ειναι κατι αρκετά εντυπωσιακό σαν feature, αν όντως εχει τοση διαφορα στην ληψη στο σκοτάδι που υπαρχει μεγάλο θεμα γενικα εκεί.. τοτε αξίζει.
  15. Το οτι συγκρινουμε ακομα τιμες και specs ΧΙΑΟΜΙ vs Samsung με ξεπερναει. Επειδη συχνα το κανουμε και με αμαξια λοιπον.... ειναι σαν να συγκρινεις Porche Cayenne που εχει 100.000 με την κινεζια Zotye SR9 που εχει 20.000... Νταξει εχει καλα χαρακτηριστικα το Zotye, εχει δερματινο σαλονακι, εχει wifi και αλλα smart features και 200 αλογα, αλλα δεν παυει να ειναι Zotye και οχι Porche. 😎 Βρηκε τον επομενο CMO η Samsung νομιζω... ps: Τοσο καλο, που εαν επειθε το finance να ριξει τις τιμες στο 50% ξαφνικα θα εχανε κατι billions το brand σε μια νυχτα, αλλα ολα κουλ...
  • Δημιουργία νέου...