Προς το περιεχόμενο

Arct1c

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Arct1c

  • Ημερομηνία γέννησης 07/05/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.335 προβολές προφίλ

Arct1c's Achievements

  1. Arct1c

    Αγορα καθρεφτη

    Καλησπερα , δεν ξερω ακριβως πως να το θεσω και πως να το ψαξω Ψαχνω καθρεφτη που να καθρεπτιζει οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα γινεται Οι περισσοτεροι ειτε τα δειχνουν ειτε ολα λεπτοτερα και μικροτερα ειτε χοντροτερα και μεγαλυτερα. Εχετε υποψιν σας καποιον?
  2. ξερω για το concealer απλα νομιζω ειναι αρκετα εντονο και θα γινετε αντιλιπτο οτι το φορας. δεν με βοηθαει δυστυχως ο υπνος ,ειναι γενετικο θεμα .
  3. Καλησπερα παιδια εχει κανεις υποψιν καποια κρεμα η καποιον τροπο εστω για να μειωθουν αυτοι οι ατιμοι οι μαυροι κυκλοι? Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο τις γνωστες προσεγγισεις αλλα χωρις αποτελεσμα..
  4. σε καινουργιο αμαξι θα τους πω να μου τη βαλουν!! το αμαξι θα εχει οθονη αφης και ολο την σχετικη υποδομη που θα χρειαζεται η καμερα.. Πιστευεις θα παρουν πανω απο 300αρι? αν ναι ας παει στο καλο αν και ειναι ιδιαιτερα χρησιμη
  5. οταν λες χρυσοπληρωσω? εχεισ καποια ιδεα για τι τιμες λεμε???
  6. Καλησπερα , ειμαι για αγορα ενος πολο καινουργιου και επειδη ειμαι σχετικα νεος οδηγος θα ηθελα την βοηθεια απο την καμερα στα παρκαρισματα. Ξερετε κανεις ποσο παει η τιμη απο την αντιπροσωπεια ωστε να το παρω ετοιμο κατευθειαν? Σε περιπτωση που δεν την βαλω κατευθειαν απο εκει αργοτερα τι παιζει? Μπορω να τη βαλω? Ποσο παει ? Ευχαριστω
  7. Απλα διαβαζω διαφορες ιστοριες εδω μεσα με ατομα που ειχαν θεματα με την διαδικασια.
  8. Αρα υπογραφω και περιμενω τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ?
  9. Καλημερα ,ειχα συμβολαιο με Οτε για σταθερο-ιντερνετ που τελειωσε τον προηγουμενο μηνα. Εκανα τηλεφωνικος αιτηση στ Cyta και μου ειπαν οτι θα σταλθει αυριο μ courier το συμβολαιο να το υπογραψω, Ισχυει για 14 μερες μετα την υπογραφη το δικαιωμα υπαναχωρησης?Σε περιπτωση ικανοποιητικης αντιπροσφορας του ΟΤΕ?
  10. Arct1c

    Ανδρική κολώνια

    Πήρα την l"homme Prada .. έχω πάθει πλάκα λίγο που την φόρεσα στο καρπό...
  11. Arct1c

    Das Fitness Thread #1

    Δεν ξερω για αυτους που κλαιγονται οτι φαγαν πολυ και θα χαλασει το προγραμμα , γουρουνιες κτλ Θα πω μια φραση που κυκλοφορει σχετικα... ''Μια-δυο μερες κρεπαλης δεν θα σου χαλασουν το προγραμμα οπως μια-δυο μερες γυμναστηριο δεν θα σε κανουν τουμπανο'' Xαλαρωστε... δεν ειμαστε μηχανες... ανθρωποι ειμαστε χρειαζομαστε και το χαλαρωμα μας....ολη την χρονια την εχετε να χτυπιεστε .... η μια βδομαδα που θα φατε λιγο παραπανω σας πειραξε?
  12. Arct1c

    Das Fitness Thread #1

    Οπως εσας σας φαινεται αηδια η τριχα ,εμενα μου φερνει αηδια το καλογυαλισμενο στηθος,ποδι ,χερακι σε εναν αντρα.. Δεν μου αρεσει μηκος περισσοτερο απο 1-2 εκατοστα ομως....αν τις τριμαρεις σε εκεινο το μηκος για μενα ειναι ιδανικο. Αυτη η αισθηση που βλεπεις αντρα να ειναι καλυτερα ξυρισμενος απο την γκομενα διπλα του σκετη ξενερα. Ειδικα κατι σαμιαμιδια ...αντε εσεις ειστε τουμπανα και θελετε να το μοστραρρετε...(σεβαστο) εκεινος γιατι? Αν ειναι θεμα υγεινης που λετε το μουσι εξερειται? εκει δεν υπαρχουν ολα αυτα που λετε?
  13. Arct1c

    Das Fitness Thread #1

    Eδωσες μια γροθια στο κατεστημενο του ικεα τωρα.... Πολλοι θα το ξανασκεφτουν να πανε να φανε hotdog μετα το παγερο βλεμμα σ
  14. Arct1c

    Das Fitness Thread #1

    @Fotis13 Ενταξει γενικα ισχυουν αυτα που λες. Αλλα υπαρχουν ανθρωποι (κι γω μεσα ) που δεν θαυμαζουν τους κοιλιακους οπτικα..τι να κανουμε υπαρχουμε και μεις. Θελω να πω οτι οταν βλεπω ενα αντρικο σωμα το πρωτο που θα ''θαυμασω'' ειναι ο ογκος στ πλατη , οι ωμοι και τα χερια το τελευταιο που θα δω θα ηταν οι κοιλιακοι Ολα αυτα δεν σημαινουν οτι δεν δινω απειρο ρισπεκτ σε ατομα που ξεσκιστηκαν για να το πετυχουν...
  15. Ειμαι ν παω το απογευμα να τσεκαρω αρωματα Για ριξτε καμια προταση για δοκιμη
  • Δημιουργία νέου...