Προς το περιεχόμενο

Star-Lord

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    152
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.129 προβολές προφίλ

Star-Lord's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/04/2024 05:19 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ηλέκτρα τεύχος 1 - Βρίσκεται σε αρκετή καλή κατάσταση λόγω της ηλικίας αλλά δε λείπει καμία εσωτερική σελίδα - 5 ευρώ. Η Μάσκα τεύχη 1+3 - Και τα δύο βρίσκονται σε καλή κατάσταση - 10 ευρώ. The X-Filies Σειρά Α' Ο τόμος #2 περιλαμβάνει τα τρία διπλά τεύχη #6 #8 και #9. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση - 15 ευρώ. The X-Filies Σειρά Β' Όλα βρίσκονται σε άψογη κατάσταση. Είναι κόμικς άλμπουμ - 20 ευρώ. Οι Εχθροί του Batman - Poison Ivy. Βρίσκεται σε οκ κατάσταση και δεν λείπει καμία εσωτερική σελίδα - 5 ευρώ. Sabrina τεύχος #2. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση - 5 ευρώ. Εναντιον - Στο τεύχος #7 το εξώφυλλο είναι λίγο τσαλακωμένο και στο οπισθόφυλλο είναι κομμένο το κάτω μέρος στο κουπόνι διαγωνισμού. Λόγω της ηλικίας βρίσκεται σε αρκετή καλή κατάσταση αλλά είναι πολύ συλλεκτική σειρά - 25 ευρώ Κόναν Ο Βάρβαρος - Τα τεύχη είναι #3 και #4. Και τα δύο βρίσκονται σε καλή κατάσταση - 10 ευρώ. X-Men Adventures τεύχος #5 . Βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η ράχη του τεύχους έχει υποστεί λίγη φθορά αλλά κρατεί καλά. - 5 ευρώ. Δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο των άλλων τίτλων λόγω του ορίου. Αλλά μπορώ να τις δείξω στη συνομιλία. Συνάντηση στο σταθμό μετρό από Δημοτικό Θέατρο μέχρι τη Αιγάλεω και σε οποιαδήποτε σταθμό στη Αθήνα.

    1 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/04/2024 05:18 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ο Θάνατος του Γουλβεριν - Βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. Έχει εξαντληθεί η έκδοση - 10 ευρώ The Amazing Spider-man: Spider-Verse Μάχη Επιβίωσης Α' Έκδοση - Βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. Είναι εξαντλημένο της Α' έκδοσης - 10 ευρώ Συνάντηση στο σταθμό μετρό από Δημοτικό Θέατρο μέχρι τη Αιγάλεω και σε οποιαδήποτε σταθμό μετρό στην Αθήνα.

    1 €

  3. Star-Lord

    Κομιξ Τερζοπουλου

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 04:21 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Το πακέτο πουλιέται στα 18€. Το τεύχος 21 έχει υποστεί μεγάλη φθορά από υγρασία αλλά δεν λείπει καμία σελίδα από το περιεχόμενο. Το τεύχος 23 έχει δυο μικρούς λεκέδες στο κάτω μέρος του και ένα μικρο σκίσιμο στο δεξί μέρος του εξώφυλλου. Και πάλι το περιεχόμενο είναι μια χαρά. Το τεύχος 155 είναι σε άψογη κατάσταση. Συνάντηση στο σταθμό μετρό από Δημοτικό Θέατρο μέχρι το Αιγάλεω αλλά και σε οποιαδήποτε σταθμό στη Αθήνα. Μπορώ να στέλνω και με box now !

    18 €

  4. Star-Lord

    Lara Croft Tomb Raider The Angel of Darkness PS2

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 04:21 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, Η θήκη,το μανουαλ και τα δυο φυλλάδια σε άψογη κατάσταση. Ο δίσκος έχει γρατσουνιές αλλά λειτουργεί άψογα. Συνάντηση στο σταθμό μετρό από Δημοτικό Θέατρο μέχρι Αιγάλεω αλλά και σε οποιαδήποτε σταθμό στη Αττική. Μπορώ να στέλνω και με box now !

    20 €

  5. Χαχαχαχα.🤣 Θέλεις να πεις ότι σε βολεύει να κατεβάσεις ''πειρατικά'' τα παιχνίδια χωρίς να ξοδεύεις ούτε ένα ευρώ (αυτό το κάνουν αρκετοί φίλοι μου και ο περισσότερος κόσμος)? Γι αυτό χρησιμοποίησες αυτό το πειστικό επιχείρημα? Άκου, είμαι κάτοχος της Sony εδώ και 22 χρόνια λόγω πολύ δυνατών αποκλειστικών. Αλλά δε γίνεται να τα έχουμε όλα! Για παράδειγμα δεν μπορώ να πάρω τη σειρά Gears of War γιατί δεν έχω X-BOX. Δεν μπορώ να πάρω το Zelda ή το Luigis Mansion γιατί δεν έχω Nintendo. Όπως είπες συμφωνώ μαζί σου δεν αξίζει να σκάσεις ένα σωρό λεφτά σε μια κονσολα για μονο μια-δυο αποκλειστικά. Ναι με ενοχλούσε αυτό το πράγμα αλλά έτσι ήταν ο ανταγωνισμός εταιριών. Ο καθένας διαλέγει μια κονσόλα ή το πισι για τα δικά του γούστα. Τώρα που όλα τα αποκλειστικα της Sony θα πάνε στο πισι (αργά ή γρήγορα) δεν υπάρχει νόημα για μένα να πάρω το ps5. Για να είμαι ειλικρινής χόρτασα πια όλα αυτά. Αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο. Να είμαστε καλά και ευτυχισμένοι με ο,τι έχουμε. Καλή σας συνεχεια. 😉
  6. Ναι θυμάμαι πολύ καλά. Πριν λίγα χρόνια συνεχεία έλεγε ότι εκτός από το Horizon τα υπόλοιπα δεν θα βγουν πότε στο PC ούτε σε άλλη ανταγωνιστική κονσόλα. Ξαφνικά χωρίς λόγο τώρα τα θέλει παντού για να βγάλει εύκολο κέρδος. Μεγάλη απληστία. Τελείωσαν οι μέρες για τα αποκλειστικά. Γι αυτό δεν έχω πάρει το ps5 και πάω στη Nintendo.
  7. Αυτό μου θυμίσει κάπου σε ένα επεισόδιο του The Big Bang Theory, ότι κάποιοι χαρακτήρες παράγγειλαν φιγούρες με... διαστρεβλωμένο πρόσωπο αντι για το δικο τους.
  8. Γιατί να σταματήσουν να τα μεταφράζουν? Υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν καλά ή σπαστικά αγγλικά. Και πιστεύεις πως στη Ελλάδα η τιμή ενός κόμικ θα ήταν στα 2-3 δολάρια? Ζούμε στη Ελλάδα, στη Χωρά της Ακρίβειας. Θα μπορούσε να είναι 5-6 ευρώ ένα απλό τεύχος.
  9. Γι αυτό δεν αγοράζω ps5 σαν βλάκας αφού όλα τα αποκλειστικά θα πάνε στο PC σε λίγα χρόνια. Κι εμείς οι Sonyfan σαν κοροϊδία την πατήσαμε.
  10. Star-Lord

    Huawei P Smart Review

    θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. με κερδισε ενα πανεμορφο κινητο ονοματι P Smart αλλα βρισκομαι σε διλημμα. ειμαι μεταξυ P Smart , Mate 10 Lite και Honor 9. επειδη το τωρινο μου κινητο ''αργοπεθαινει'',πρεπει να παρω αλλο.
  • Δημιουργία νέου...