Προς το περιεχόμενο

Fer9001

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    112
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.overclock.net/t/1600804/my-lian-li-pc-tu100-air-cooled

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Vatican City State

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.132 προβολές προφίλ

Fer9001's Achievements

  1. Fer9001

    electric unicycle

    Γεια σου! Τελικα βρικες ηλεκτρικο μονοτροχο? Αν ναι πιο πηρες?
  2. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι γιομίζουμε κάποιον που αγόρασε μηχανάκι στο παιδί του προτού να του επιτραπεί ηλικιακά και νομικά η χρήση του, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του ιδίου και των άλλων. Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες εκπαιδεύονται τα παιδιά στην κυκλοφορική αγωγή από το νηπιαγωγείο. Όταν φτάσουν στην ηλικία που μπορούνε να μετακινηθούνε χωρίς επίβλεψη ενήλικου έχουνε της απαραίτητες γνώσεις να κινούνται με ασφάλεια στην Πόλη πεζοί ή με κάποιο νόμιμο για την ηλικία τους μέσο μεταφοράς. Εδώ δεν υπάρχει καμία εκπαίδευση από την νεαρή ηλικία. Πως περιμένουμε να την έχουν τα παιδιά, έφηβοι και ενήλικες!!! Έτσι απλά κάποιοι νομοθέτες στην χώρα μας θα θεσπίσουνε νόμους γενικευμένους και στο πόδι, για να δυσχεράνουν την χρήση από τους λογικούς χρήστες του μέσου μεταφοράς. Επιδεικνύοντας στης λοιπές χώρες που χρησιμοποιούνε τα ίδια μεταφορικά μέσα επιτυχώς πόσο οπισθοδρομικοί είμαστε και ανεγκέφαλοι. Επικροτώ την λογική χρήση ηλεκτροκίνητων προσωπικών μέσων μετακινητής (χρησιμοποιώ προσωπικά ένα) για ενήλικες και σε ανήλικους με επίβλεψη του γονέα ο οποίος φέρει την ευθύνη για τον ανήλικο και για της ζημίες που θα μπορούσανε να προκληθούν.
  3. Μας αντιγράφουν. Από τα παλιά παντοπωλεια οπου μπένεις, περνεις και φευγοντας απλα γραυτα στον λογαριασμο.
  4. Καλή χρονιά σε όλους Πράγματι δεν είναι πετυχημένη η αλλαγή, κουράζει το λευκό και είναι δυσανάγνωστα μεγάλα όλα. Εγώ θέλω να προσθέσω ότι και ο νέος λογότυπος είναι χάλια σε αντίθεση με τον παλιό φίλο με της πιζάμες και θα ήθελα να επανέλθει σύντομα ξανά να μας συντροφεύει στης περιηγήσεις στο insomnia.gr
  5. Μετά από αγορα OCZ RevoDrive 3 X2 series PCI-E 960GB οταν εμφανιστικαν, 3 Rma και τελικα επιστροφη μερος των χριματων επιμενω στην ιδεα του πριμενε την δευτερη εκδοση για να δουλευει σωστα. Το οικονομικο σιγουρα Θα ειναι πανακριβος οπως ολα τα νεα πραγματα.
  6. Επιστροφή στα Τράμ στην υπόλοιπη Ελλάδα, μίας καί ήταν τα ηλεκτρικά μαζικής μεταφοράς που για τήν εξέλιξη τού λεωφορείο​υ εγκαταλείφθηκε! Πάμε πίσω για καλύτερα, όπως πάντα το παλιό ήταν καλύτερο. Έπειτα τεράστια διαφορά τιμής από το "model S" στο "model 3" το βασικό μοντέλο 90809€ στα 32542€ (τιμές επίσημης αντιπροσωπείας Γερμανίας https://www.tesla.com/de_DE/).Έτσι ο καθημερινός άνθρωπος θα πάρει ένα συμβατικό αυτοκίνητο με 9900€ ίσος και λιγότερα αν φυσικά έχει ακόμα την οικονομική δυνατότητα. Τα υπόλοιπα... ν'άχαμε να λέγανε!!
  7. Δεν μαμις που δεν μαμις, πάρε Fiera να σωθείς!!! Μετά σε προλαβαίνει άλλος, θα βρεθείς κερατάς γιατί ήθελες να σε περιμένει έτοιμη και τεμπέλιασες να κάνεις εξολοκλήρου το καθήκον σου!
  8. Δεν μας Χέζει και ο ΟΤΕ με ψέματα που μας πουλάει. Στην Θρακη έχει τοποθετηθεί οπτική ίνα στης απομακρυσμένες περιοχές από το 2015 με ευρωπαϊκά κονδύλια συγχρηματοδότησης!!! Μας έχουν ακόμα με τον χαλκό με πληρωμή μίας 24αρας και μας παρέχουν 7Mbs ενώ όλα είναι τοποθετημένα καθώς ο ανταγωνισμός σφυρίζει κλέφτικα. Εις υγείαν των κορόιδων!!!!
  9. Πωπω...!!! Θα μπορώ να κουρευω με ακρίβεια της τελευταίες τρίχες που θα μου έχουνε απομείνει μετά της τόσες μπούρδες σε αυτόν τον μάταιο κόσμο!!
  10. Μάρκετινγκ παίδες.... Είναι κολλημένη ή πραγματική εξέλιξη στούς επεξεργαστές από τους πρώτους σειράς i3,i5,i7. Μας κοροϊδεύουν με μικρό βελτιώσεις (κατανάλωση, θερμοκρασία) που τής πλασάρουν για μεγάλο άλμα επιδόσεων. Όσοι έχετε από τέταρτη γενεά στα 3,2Ghz τουλάχιστον, υπερκαλύπτουν της ανάγκες τους.
  11. Ναι οι M.2 σήμερα έχουν boot όλοι κανονικά από το τζιπ σετ z87 και μετά. Οι κάτοχοι Asus έχουνε το Pci-e combo που δεχετε τους m.2 Pci-e και έχουνε την μέγιστη τρέχουσα ταχύτητα pci-e 3.0 x4. Για όσους δεν έχουνε Μ.2 υπάρχει Pci-e καρτουλα για να έχετε και εσείς http://www.delock.com/produkte/F_1218_M-2-NGFF_89370/merkmale.html Όσο και να ζεσταθεί θα είναι παντα ταχύτερος από οποιονδήποτε SATA3. Μπορούνε ακόμα και σε διάταξη Raid να χρησιμοποιηθούν έτσι οι τρέχουσες Mobo διαθέτουν και 2 θύρες (αναφορικά υπάρχει από την Gigabytehttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5498#sp) Λόγοι αγοράς ενός m.2 Pci-e SSD 1.Ταχύτερος από συμβατικούς SSD κατά το τετραπλάσια και ανώ. 2.Ποιο καλαίσθητο χωρίς το μπλέξιμο από τα καλώδια. 3.Καταλαμβανει λιγότερο χώρο με αποτέλεσμα την καλύτερη ροή του αέρα στο case. 4. Και ο σημαντικότερος θέλετε να κάνετε μούρη στους άλλους, σας περισσεύουν φράγκα μίας και το κόστος είναι κατά πολύ υψηλότερη από τον συμβατικό SSD.
  12. Έτσι μπράβο γιατί δεν έχουμε ούτε για άλλους επεξεργαστές πόσο μάλλον για νέο λειτουργικό που ώς γνωστόν απο το παρελθόν θέλει πάντα βελτιωμένες εκδόσεις για να λειτουργήσουν σωστά (Win98-Win98se, Win8-Win8.1)
  13. Και η επαρχία μόνο από ΟΤΕ παρέχεται ίντερνετ όπου πληρώνονται 24αρες συνδέσεις με τελική ταχύτητα κάτω από 7. Ο ανταγωνισμός σφυρίζει κλέφτικα!!! Ποιά οπτική και πράσινα άλογα....
  14. Τέλος οι λεκάνες! Θα κατουρας το τοίχο. Θα ακουμπάς και θα φορτίζεις τα wearable έξυπνα κινητά, έξυπνα ρολόγια, έξυπνα γυαλιά, έξυπνα παπούτσια και ότι άλλο φορτίζεις τέλος πάντων. Αμ το άλλο!! ζωντανά τούβλα θα θέλουνε και κτηνίατρο αμα αρρωσταίνουν.....
  15. Εδώ και πληροφορίες για το Ampera https://el.m.wikipedia.org/wiki/Opel_Ampera https://www.youtube.com/watch?v=ZlgBmD0BfpQ
  • Δημιουργία νέου...