Προς το περιεχόμενο

Qscope

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.860 προβολές προφίλ

Qscope's Achievements

  1. Άρα δεν είναι σίγουρα θέμα driver? Με ενημέρωσε η cosmote ότι έχω το πιο πρόσφατο router τους και δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Θα βοηθούσε επαναφορά των drivers και μετά να τους ξανακατεβασω ? Να κάνω σε όλους τους drivers η μόνο του network?
  2. Συνεπώς αγοράζω adapter δικτυου? Το ρουτερ δεν εχει ενσωματωμενο wifi?
  3. Προσπαθούσα να συνδεθώ στο Hotspot τoυ κινητού μου και συνειδητοποίησα ότι ο υπολογιστής μου δεν εμφανίζει τίποτα σχετικό με WIFI και άλλα δίκτυα πέρα απο το δικό μου. Εχω windows 10 , έλεγξα για τυχόν ενημερώσεις αλλά τίποτα. Υπογραμμίζω πως δεν πρόκειται για το εικονίδιο του WIFI (αυτο ξερω να το εμφανίζω) αλλά γενικότερα στις ρυθμίσεις του δικτύου ΔΕΝ υπάρχει καρτέλα WIFI όπως θα δείτε και στην εικόνα που επισυνάπτω. Μου λείπει κάποιο hardware υλικό ίσως ( κεραία δικτύου)?? Επίσης στους drivers δικτύου που κοίταξα για το LAN έχω αυτόν ''realtek pcie gbe family controller''.
  4. Τέλεια νομίζω πως θα το καταφέρω είμαι αρκετά αρχάριος αλλα η απάντηση με κάλυψε . Ευχαριστω !
  5. Καλησπέρα, ήρθε επιτέλους η μέρα που έφτιαξα τον πρώτο μου build (ψιλο budget) και για να γλιτωσω χρηματα σκέφτηκα να κρατησω τον παλιό μου hdd και απλα να τον μεταφερω στο νεο pc. Τι βήματα θα χρειαστει να κάνω για τη μεταφορά αυτη? Θα χρειαστει καποιο "καθάρισμα" , φορματ κτλπ? Διαθετω αρχεία (εικονες, Εργασίες κτλπ) που θέλω να κρατήσω αλλα νομίζω υπάρχει τρομερή σαβουρα απο χιλια δυο πράγματα που εχω εγκαταστήσει τα τελευταια 7 χρόνια. Επίσης νομιζω πως και τα windows 7 ειναι εγκατεστημένα στον δισκο (εχω βαλει ηδη σε usb τα 10).
  • Δημιουργία νέου...