Προς το περιεχόμενο

gamerz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    189
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.682 προβολές προφίλ

gamerz's Achievements

  1. gamerz

    Gaming περιφερειακά

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/03/2024 09:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα πωλούνται τα παρακάτω περιφερειακά πακέτο όλα μαζί με τα μεταφορικά δωρεάν μετά από κατάθεση. Όποιος θέλει φωτογραφίες για την κατάσταση τους μπορώ να σας στείλω. Είναι τα παρακάτω Motospeed CK108 gaming keyboard στα οποία έχω αλλάξει τα πλήκτρα με τα HyperX Pudding Keycaps Full Key Set US Layout Black , Hama Reaper 900 wireless gaming mouse και τέλος το Motospeed H18 Pro το συγκεκριμένο είναι καινούργιο.

    70 €

  2. gamerz

    Assassin’s Creed Valhalla [PC]

    Καλησπέρα με ενδιαφέρει να αγοράσω την ultimate έκδοση αυτή την στιγμή την βρίσκω στο ubisoft store στα 119 ευρώ υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή αν περιμένω ή αν θα βγει προσφορά από κάποιο κατάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα;
  3. Μπορεί να συνδεθεί και σε υπολογιστή;
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας καλή χρονιά σε όλους.
  5. Τα παιχνίδια που παίζω είναι games third person το τελευταίο που έπαιξα είναι το star wars.
  6. OK μπορείς να μου στείλεις προτάσεις ή συνδέσμους για να το ψάξω.
  7. Έχω ανοίξει θέμα στην ενότητα αναβαθμίσεις και επίσης στην ενότητα hardware γενικά για την πώληση των παρτς.
  8. Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους να έχουμε. Σκοπεύω μετά από πέντε χρόνια να πάω σε νέο σύστημα με οθόνη. Συνολικό ποσό για την αγορά είναι στα 4000 ευρώ. Σκοπός μόνο για gaming για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να μου πείτε προτάσεις για έναν πύργο και οθόνη. Θα περιμένω τις γνώμες σας σας ευχαριστώ και πάλι καλή χρονιά σε όλους
  9. Καλησπέρα στην ομάδα επειδή σκοπεύω μετά από 5 χρόνια να πάω σε καινούργιο σύστημα ήθελα να ρωτήσω σε τι τιμή μπορώ να δώσω τα κομμάτια ή όλα μαζί αν είναι καλύτερα ή ξεχωριστά. Το υπάρχων σύστημα αποτελείται από cpu i7 5930k mb Asus rampage v extreme αγορασμένη τον Σεπτέμβριο του 2018 με εγγύηση ram corsair vengeance 16gb 3200mhz m2 sad adata gaminx pro 512gb hdd wd blue 1tb υδροψυξη corsair gtx h110i σε puss pull case corsair 780t black με έξτρα ανεμιστήρες συν καλύπτρα για το τροφοδοτικό και τους δίσκους με λογότυπο της Asus rog τροφοδοτικό corsair ax1200i με εγγύηση το οποίο μπορεί να κρατήσω. Έξτρα έχω και ένα front panel της Asus συν το sli brigh από τις δύο κάρτες γραφικών που έδωσα. Οθόνη έχω την ROG SWIFT PG278Q την οποία την έχω με πρόβλημα στο πάνελ η οποία δουλεύει μεν αλλά έχει μια κάθετη κόκκινη γραμμή και επίσης χρειάζεται αλλαγή τροφοδοτικου θα δώσω και κάποια ηχεία που έχω και πληκτρολόγιο και ποντίκι. Γενικά το σύστημα ειναι παλιό γιαυτό ρωτάω σε τι τιμή μπορώ να δώσω αν γίνεται όλα μαζί για να ξεμπερδέψω ώστε να πάω σε νέο ευχαριστώ πολύ και θα περιμένω τις προτάσεις σας καλή χρονιά σε όλους.
  10. Οκ ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα ανοίξω καινούριο θέμα και θα ρωτήσω στην ενότητα για τα παρτς που έχω.
  11. Ωραία μπορώ να συνεχίσω εδώ ή να ανοίξω καινούργιο θέμα για build? Υπάρχει ενότητα να ρωτήσω σε τι τιμή μπορώ να δώσω τα κομμάτια από το υπάρχων σύστημα; ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω επειδή έχω σκοπό να πάω σε καινούργια κάρτα μετά από 5 χρόνια με δύο Asus gtx 980 matrix σε sli μπορώ να διαθέσω ένα μεγάλο ποσό ώστε να κρατήσει για αρκετά χρόνια το ποσό για το οποίο μιλάμε είναι 1200. Αν αξίζει η τιμή βάση απόδοσης για ότι έχετε να μου προτείνεται για ανάλυση 1440p ευχαριστώ.
  13. εχω τις δυο καρτες σε sli και σημερα αλλαξα δισκο συγκεκριμενα αυτον ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 512GB αλλα μολις τον περασα και εβαλα τα windows δεν μου αναγνωριζε την μια απο τις δυο καρτες. ξερετε γιατι μπορει να το κανει αυτο?
  • Δημιουργία νέου...