Προς το περιεχόμενο

BeleTheGreat

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

BeleTheGreat's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Πρόσφατα έφτιαξα το δικό μου Gaming σύστημα και τώρα είμαι έτοιμος να κάνω μια αναβάθμιση στο θέμα της οθόνης.Η κάρτα γραφικών μου είναι Gtx 960 το budget γύρω στα 200 ευρώ και προτιμώ η οθόνη να είναι γύρω στις 27 ιντσες.Προς το παρόν έχω καταλήξει σε αυτή(Asus VX279H). Θα ήθελα την γνώμη σας για την συγκεκριμένη και αν υπάρχει καλύτερο σε αυτό budget που θα έπρεπε να προτιμήσω. (Ναι το ξέρω πως η κάρτα θα 'χαραμίζεται' πάνω σε μια οθόνη τέτοιου budget και το πως δεν πρόκειται να είναι μια αξιοπρεπής gaming οθόνη αλλά μέχρι τόσα χρήματα μπορώ να διαθέσω)
  2. Θέλω να μου προτείνετε ένα τροφοδοτικό για το παρακάτω σύστημα γύρω στο 100αρικο. Cpu: Intel core i5 4690k Mobo: Asus z97 pro gamer Gpu: 2x Gigabyte GeForce 960 G1 Gaming Ram: 2x 4Gb Kingstone HyperX Fury SSD: HDSSD 2,5 120GB Kingston V300 HHD: Western Digital Caviar Blue 1TB Fans: 3x120mm 2x140mm Στο σύστημα θα γίνει Sli και overclock. Προς το παρόν έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 τροφοδοτικά αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Corsair CS Series 650W Modular 80 PLUS Gold Corsair Builder Series CX750M 80Plus Bronze
  3. Έχεις δλδ κάτι να μου προτείνεις στο θέμα της οθόνης για να ξέρω που περίπου να κοιτάω.
  4. Ψύξη σκέφτομαι να βάλω πιο μετά μία Nepton 240M ή για πιο οικονομικά μπορεί να πάω σε αερόψυξη και συγκεκριμένα σε 212 evo.Όσο αναφορά την οθόνη δεν έχω ψαχτεί ακόμα πολύ, ενδεικτικά έβαλα την Samsung πάντως εκεί γύρω στο 150αρι σκέφτομαι να διαθέσω.Είμαι ερασιτέχνης pc gamer και το σύστημά μου θέλω να τα παίζει όλα πάνω κάτω από GTA μέχρι LoL.
  5. SSD τον θέλω καθαρά και μόνο για τα windows καθώς έχω hhd 1tb από προηγούμενο σύστημα τρ για οθόνη προς το παρών θα κρατήσω την παλιά μου και πιο μετά σκέφτομαι για κάτι τέτοιο.Οσο αναφορά το τροφοδοτικό πείστηκα πως πρέπει να πάω σε κάτι ανώτερο.
  6. Ναι όντως στο θέμα του τροφοδοτικού μάλλον έχεις δίκιο.
  7. Αυτό είναι το gaming σύστημα που ετοιμάζομαι να παραγγείλω σε μερικές μέρες.Είναι αποκλειστικά για gaming και στο μέλλον θα μπει υδρόψυξη για να γίνει overclock. Case:NZXT H440 black(Το έχω) CPU: Intel Core i5 4690k Mobo: Gigabyte Z97X-Gaming 3 GPU: MSI Radeon R9 380 4GB Gaming RAM: Kingston HyperX Fury Red 8GB SSD: Sandisk 64GB SSD PSU: Thermaltake Smart SE 630W Σύνολο περίπου 850 ευρώ(Χωρίς το κουτί) Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για αυτό το σύστημα και συγκεκριμένα για την επιλογή του τροφοδοτικού και κατα πόσο θα μπορέσει θα αντέξει στο μέλλον διάταξη crossfire. Επίσης πιστεύεται πως η r9 380 είναι καλύτερη επιλογή έναντι μιας 960 G1 Gaming;
  8. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις θα τις λάβω υπόψιν μου.
  9. Η αλήθεια είναι είχα αποκλείσει την 970 ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτώ.
  10. Ναι ίσως έχεις δίκιο όσο αναφορά το τροφοδοτικό τα 650w μπορεί να είναι overkill.
  11. Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1100 ευρώ Χρήση υπολογιστή :Κυρίως gaming Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.: Δεν χρειάζομαι οθόνη στην σύνθεση. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: Όχι Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Σκρουτζομάγαζα και γενικώς όπου τα βρω ποιο οικονομικά. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?:Θα το συναρμολογήσω μόνος μου. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Όχι λειτουργικό στην σύνθεση. Μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει στα παρακάτω κομμάτια.: Case: NZXT H440 Mobo: Asus z97-Pro Gamer CPU: Intel core i5 4690k GPU: Gigabyte Geforce GTX960 G1 Gaming RAM: Kingston HyperX Fury Red 8GB PSU: Corsair CS Series 650W Modular 80 PLUS Gold SSD: Kingstone SSDNow 240GB Σύνολο: 1053,3 Σχετικά με αυτά τα parts έχετε καμία ένσταση; Υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας που δεν γνωρίζω; Το σύστημα θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες απαιτητικών παιχνιδιών; Τα 650w είναι αρκετά; Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Και όσο αναφορά την εμφάνιση (επειδή έχω και μια δόση καγκουριάς) Η κόκκινη-μαύρη έκδοση του κουτιού κοστίζει 15 ευρώ επιπλέον,να την προτιμήσω ή να παραμείνω στην άσπρη με κόκκινα όμως parts.Μπορώ βέβαια να πάω σε MSI Krait αλλά νομίζω πως η asus που θα χρησιμοποιήσω είναι ανώτερη.Εσείς τη πιστεύεται; Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι μια μεγάλη κατά τη γνώμη μου επένδυσή και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως. ΥΓ: OC θα γίνει αφού προβώ στο μέλλον σε αγορά υδρόψυξης.
  12. Να σε καλά φίλε πολύ ωραία σύνθεση θα την λάβω υπόψη μου να ξέρεις.Ευχαριστώ πραγματικά για τον χρόνο σου.Τώρα σχετικά με την μητρική και τον επεξεργαστή είναι αλήθεια πως έχω αρχίσει να το ξανασκέφτομαι.Έχεις μήπως να προτείνεις κάτι πιο εντός budget.
  13. Ναι ίσως στο μέλλον ασχοληθώ.
  14. Καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Μετά από πολύ σκέψη (και οικονομίες) αποφάσισα να χτίσω το δικό μου gaming PC και γι'αυτό θα ήθελα να πάρω πολλές γνώμες πριν προβώ σε μια τέτοια επένδυση. Ποσό που διαθέτουμε : 850-900 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Κυρίως Gaming Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?: Προς το παρόν θα βολευτώ με αυτήν που έχω. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, δε χρειάζομαι κάτι από αυτά. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). : Αρκαδία Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? : 'Οπου βρω τις ποιο συμφέρουσες τιμές. Θα προτιμούσα το σύστημα να είναι intel και από μια μικρή έρευνα που έκανα όσο αναφορά MOBO και CPU κατέληξα σε αυτά: Motherboard: Gigabyte Z97 MX Gaming 5 CPU: Intel Core i5 4690k Δεν είμαι απόλυτος όμως ως προς αυτά,θα δεχτώ και άλλες προτάσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...