Προς το περιεχόμενο

Hi I Am Yogurt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.516 προβολές προφίλ

Hi I Am Yogurt's Achievements

  1. Αυτο δεν το γνωριζα, ισχυει πραγματι και ειναι σημαντικο! Στην δικη μου περιπτωση πληρουνται ολες οι προυποθεσεις του φιλικου διακονονισμου. Ελπιζω να τεθει σε εφαρμογη και να ξεμπλεξω το συντομοτερο... Εισαι σιγουρος γι αυτο; Η τρεχουσα εμπορικη πως καθοριζεται; Ως μεση τιμη των τιμων αυτοκινητων με αντιστοιχα χαρακτηριστικα (μοντελο, κατασταση, χιλιομετρα κλπ) στο car.gr? Το ασφαλιστικο συμβολαιο μου αναγραφει: "Νομικα εξοδα: Ασφαλισμενο κεφαλαιο μεχρι το ποσο των 3000 ευρω". Αυτο καλυπτει τα νομικα εξοδα σε περιπτωση που κινηθω νομικα εναντια σε αλλη ασφαλιστικη;
  2. Generali (δικη μου) και Interamerican (της κυριας που φερει την ευθυνη για το ατυχημα). Ενδιαφερουσα ιδεα. Να επικοινωνησω με εναν δικηγορο και να του ζητησω να καλεσει την ασφαλιστικη της κυριας που φερει την ευθυνη (δηλ την Interamerican); Αυτο να το κανω πριν παρω την πρωτη προσφορα απο την ασφαλιστικη; Πρωτα δεν πρεπει να παει καποιος πραγματογνωμονας στο φανοποιειο να αξιολογησει την κατασταση;
  3. Ναι, αναφερεται ξεκαθαρα στην εκθεση που υπεγραψε οτι παραβιασε στοπ. Στο συμβολαιο μου αναγραφει οτι η αποζημιωση σε περιπτωση κλοπης ειναι 3500 ευρω. Δεν αναγραφει καπου ξεκαθαρα την αξια του οχηματος.
  4. Η τροχαια στην Αθηνα αν δεν υπαρξει ανθρωπινος τραυματισμος δυσκολα ψηνεται να ερθει. Τους πηρα τηλεφωνο αμεσως μετα το ατυχημα και 1,5 ωρα μετα ακομη δεν ειχε ερθει κανεις. Φιλος αστυνομος μου ειπε οτι το φαινομενο γενικα συνηθιζεται, ειδικα σε ωρες αιχμης. Τι εννοεις "θα τα γυρισει η κυρια"; Εχει υπογραψει 2 εκθεσεις πληρους υπαιτιοτητας.. Επισης υπαρχουν μαρτυρες και υλικο απο καμερες ασφαλειας (το οποιο δεν νομιζω πως μπορει να χρησιμοποιηθει για νομικη χρηση) που αποδεικνυουν την παραβιαση του στοπ.
  5. Εγω ειμαι διατεθημενος, αν μου προτεινουν εξευτελιστικο ποσο αποζημιωσης, να κινηθω δικαστικα. Εχω χρηματα και διαθεση να το υποστηριξω, αρκει να ξερω οτι εχω τον νομο με το μερος μου και αξιζει να το κυνηγησω. Εχει μπει κανεις σε αυτη την διαδικασια, να μας πει τι του κοστισε, ποσος καιρος περασε και εαν τελικα βρηκε το δικιο του?
  6. Γεια σας συμφορουμιτες, Χθες ξεκινησα απο την Νεα Ιωνια να παω στην δουλεια μου στο Μαρουσι. Κατα την διαδρομη, βγηκε μια κυρια απο ενα στοπ με περιπου 50 χιλιομετρα ταχυτητα και τρακαραμε (εγω πηγαινα με περιπου 40 χιλιομετρα). Ευτυχως φορουσαμε ζωνες, ανοιξαν αεροσακοι και δεν παθαμε τιποτα. Τα αυτοκινητα ομως επαθαν μεγαλη ζημια. Επισυναπτω 2 φωτογραφιες απο την κατασταση του δικου μου αυτοκινητου, μετα το ατυχημα. Ειναι (ηταν?) toyota yaris '05 vvti 1300cc 87 bhp. Ηρθαν ατομα απο τις ασφαλειες να καταγραψουν το συμβαν, φυσικα η κυρια εκανε φιλικη δηλωση υπαιτιοτητας και επειτα ηρθαν φορτηγα ωστε να μαζεψουν τα αυτοκινητα και να ανοιξει ο δρομος. Το αμαξι πηγε σε φανοποιειο, εκει το εριξε μια ματια ο μηχανικος και μου ειπε οτι πιθανοτατα θα βγει για ολικη καταστροφη, γιατι δεν συμφερει η επισκευη του. Ανεφερε ενα ποσο αποζημιωσης της ταξης των 1000-1500 ευρω!! Επειτα γυρισα σπιτι και ειδα οτι η αντικειμενικη αξια του αυτοκινητου ειναι ~4000-5000 ευρω, βαση της μεσης τιμης αυτοκινητων με αντιστοιχα χαρακτηριστικα στο car.gr. Με εχουν ζωσει τα φιδια μην βγω με τεραστια χασουρα χωρις να φταιω σε τιποτα... Ειναι το πρωτο μου τρακαρισμα, οποτε θα ηταν ιδιαιτερα πολυτιμες οι γνωμες ατομων με μεγαλυτερη εμπειρια, σχετικα με το τι προκειται να συμβει στην εν 'λογω περιπτωση και τι προτασεις αποζημιωσης προκειται να μου προτεινει η ασφαλιστικη. Αν μου προτεινουν καποιο μικρο ποσο, μπορω να κινηθω νομικα εναντιον της ασφαλιστικης της κυριας που με τρακαρε; Πως υπολογιζονται τα ποσα αποζημιωσης; Καθε σχετικη πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη. Αν καποιος εχει ολοκληρωμενες γνωσεις επι του θεματος και διατιθεται να τις μοιραστει, ας γραψει οτι γνωριζει και για future reference, καθως αυτο το θεμα ειμαι σιγουρος οτι κατα καιρους εχει απασχολησειι πολλους. Ευχαριστω πολυ
  7. Γεια σας κυριοι, Ειμαι 21 χρονων και μολις πηρα το διπλωμα οδηγησης μηχανης Α2 (400cc). Ηρθε η ωρα να αγορασω την πρωτη μου μηχανη. Θελω να παρω κατι να το ευχαριστηθω (με ασφαλεια παντα), δηλαδη θελω η μηχανη να ειναι ευχαριστη οδηγικα. Επιπροσθετα, θα ηθελα η αγορα να ειναι οσο πιο value for money και να κρατησει μεταπωλητικη αξια. Θα χρησιμοποιηθει κυριως για ημερησιες εκδρομες και μετακινησεις εντος της Αθηνας. Μερικες επιλογες που σκεφτομαι ειναι τα KTM duke 390, yamaha mt-03 και kawasaki z400.. Βεβαια θα με ενδιεφερε κατι λιγο πιο οικονομικο (ιδανικα 2000-3000), ισως λιγη μεγαλυτερη ανεση σε μεγαλυτερες διαδρομες και ισως κατι που να μπορει να κανει μερικα χιλιομετρα off road χωρις πολλες φθορες (προφανως σε αυτο το σεναριο πηγαινουμε σε αλλη κατηγορια), χωρις βεβαια αυτοι να ειναι καθοριστικοι παραγοντες. Γενικα ριξτε ιδεες απο καλες προτασεις, γιατι θελω να ψαχτω περισσοτερο! Επισης θελω τις συμβουλες σας σχετικα με αγορα μεταχειρισμενης vs καινουργιας μηχανης, οπως και συμβουλες για τον ελεγχο μεταχειρισμενης πριν την αγορα (αρκει δοκιμη και ελεγχος μηχανικου; τι αλλο πρεπει να προσεξω;). Καθε προταση και γνωμη ειναι καλοδεχουμενη. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  8. Καλησπερα συμφορουμιτες, Ειμαι νεος κατοικος στην Αθηνα και απεκτησα προσφατα ενα toyota yaris του 2004 με 167.000 χλμ. Γενικως ειμαι ασχετος με αυτοκινητα, αλλα απο οσα ξερω χρειαζονται σιγουρα αλλαγη τα λαστιχα και θεωρω πως χρειαζεται επιπροσθετα αλλαγη δισκο πλατο (οι ταχυτητες ζοριζονται λιγο να μπουν, ειδικα 1η-2α, ισως φταιει κατι αλλο δεν ειμαι γνωστης) και αμορτισερ (οι λακουβες στον δρομο βαρανε παρα πολυ, καμια σχεση με αλλα yaris που εχω οδηγησει, βεβαια και παλι καθως δεν ξερω απο αυτα μπορει να μην ευθυνονται καθαρα τα αμορτισερ). Επισης ειναι η ωρα για το ετησιο service του αυτοκινητου οποτε ψαχνω ενα καλο και οικονομικο συνεργειο να το παω. Εχετε κατι να μου προτεινετε; Μενω στην Ν.Ιωνια αλλα δεν εχω προβλημα να το παω οπουδηποτε αν αξιζει. Δεν εχω σκοπο να το κρατησω πολυ καιρο το αυτοκινητο (1-2 χρονια), συνεπως δεν θελω να επενδυσω πολλα χρηματα γι αυτο και ψαχνω οικονομικες επιλογες. Καθε προταση καλοδεχουμενη. Ευχαριστω πολυ
  9. Το site ειναι σιγουρα αξιοπιστο? Πως ειναι δυνατον να εχει τις χαμηλοτερες τιμες στην αγορα σε αρκετα προιοντα και να μην ειναι γνωστο στον χωρο?
  10. Αξιζει η αγορα της εν λογω καρτας ηχου, με ακουστικα Audio Technica ATH-MSR7NC ? Αυτη την στιγμη εχω onboard καρτα ηχου απο μητρικη Asus x99 Deluxe (θεωρω οτι εχει ηδη αρκετα τιμιο ηχο).
  11. Προς ενημερωση των ενδιαφερομενων, ειμαι συνδρομητης εδω και μερικους μηνες στο Ηρακλειο κρητης. Το δικτυο εχει 2-3 διακοπες / βδομαδα, διαρκειας απο 10 λεπτα εως ~2 ωρες! Οσον αφορα το bandwith, παιρνεις οντως οσο διαφημιζει η εταιρια!! Το ping ειναι λιγο αυξημενο συγκριτικα με adsl συνδεση, deal breaker μονο για τους competitive gamers.
  12. Εκανα την ερευνα μου και πηρα ενα ζευγαρι. Ως κατοχος των m50x εδω και 5 χρονια, πιστευω οτι η audio technica δεν θα απογοητευσει, για αλλη μια φορα. Ευχαριστω @evakousk
  13. Αξιζουν τα εν λογω ακουστικα κυριοι?
  14. Hi I Am Yogurt

    Οθόνη 34" για εργασία

    Κι εγω θεωρω οτι στα 380 ειναι παρα πολυ καλη επιλογη η xiaomi. Ρε παιδια, μπορειτε να μου πειτε τι κανω λαθος? Εγω δεν την βλεπω αυτη την προσφορα... Την βρισκω μονο απο Κινα/Αμερικη σε υψηλοτερη τιμη απο αυτη που αναφερετε!
  15. Σε ευχαριστω για την αστραπιαια ανταποκριση. Μπορεις να στειλεις καποιο λινκ?? Σε αυτη την τιμη που αναφερεις ειναι μονοδρομος και αν η προσφορα ισχυει ακομα την χτυπαω επιτοπου!
  • Δημιουργία νέου...