Προς το περιεχόμενο

Bakos100

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    86
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Bakos100

  • Ημερομηνία γέννησης 25 Νοεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Ενδιαφέροντα
    germanos.gr:Black Friday 2018:Το Μεγαλο Φιασκο...

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.332 προβολές προφίλ

Bakos100's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 10:22 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πληρως Λειτουργικος. MODEL DA130PE1-00 / DELL p/n JU012. 19,5V - 6.7A - 130W. ΑΘΗΝΑ.

    25 €

  2. Bakos100

    ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΛΑΠΤΟΠ DELL 19.5V.

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/04/2024 06:56 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Χωρις το Παραμικρο θεμα. MODEL DA130PE1-00 / DELL p/n JU012 19,5V - 6.7A - 130W ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ στην ΑΘΗΝΑ.

    29 €

  3. Αστο αδερφε,Πονεμενη ιστορια οι Εξαιρεσεις στο BD 😐...Ηθελα να γραψω,οτι αυτο που με Χαλαει οσο τιποτα,ειναι τι διαολο πρεπει να κανω,για να καταλαβει το ρημαδι το Bdefender οτι αυτα που του λεω να Μη τα σκαναρει,πραγματικα να ΜΗ τα σκαναρει 😢....εχω μιλησει κ με το support τους,δοκιμασε κι εσυ.
  4. Σωστα ! πηρα περυσι...Οπως και απο public/Mmarket με 10 αντι 5 αδειες επεξε (στα ιδια λεφτα).... Αλλα αυτο ηταν last year,μαλλον !!!
  5. Ευχαριστουμε τον t.s !!!😏😃. μολις τσιμπησα 1 κ εγω -για ανανεωση/επεκταση του περσινου
  6. Καλησπερα ! μεσ στο χαμο να ξανασυνηθισουμε διαφορετικα layout-χρωματα-επιλογες που αλλαξαν ή χαθηκαν κλπ (γκρρρρρ τα νευρα μου....😢), αλλαξε κατι οσο αναφορα τον αριθμο των αγγελιων -2- ανα μελος (και ανα εβδομαδα) ? μετραω 5 απο ιδιο μελος πχ,σημερα....!
  7. Οχι ΔΕΝ το βρισκεις με εγγυηση quest 2 χρονων 150...καπου λαθος το ειδες -ή στα ειπανε...
  8. Να ευχαριστησω Πολυ τον Γιαννη ! περασα,πληρωσα & το παρελαβα.με κρεμασε κολητος που του ανεθεσα να το παρει εταιρικο..θα γλυτωναμε λιγο φαπα,αλλα αμα ειναι τρομπας ο αλλος......👽 Ολα καλα τελικα..Επισης ευχαριστω και τον Τασο @rufous επισης για την προσφορα του.
  9. ...κι εκει που καλοκοιταγα το redmi note 6 -καλα καλα δεν βγηκε, 'σκαει' τωρα το 7.....Μαλιστα...διλημματα !
  10. Χρονια Πολλα σε ολους! εχω απο 24/12 λαβει την εξης επιστολη απο Γερμανο,μεσω της Γ.Γ.Π.Κ. https://www46.zippyshare.com/v/ft6FYg51/file.html τυποποιημενη λιγο-πολυ μου φαινεται.Kλασικα.Απλα προσπαθουν οι 'κυριοι' αυτοι να δειξουν οτι δεν εχουν ευθυνη για οτι συνεβει... Μαλλον εγω/εμεις φταιμε που 'μπηκαμε' στο μαγαζακι τους !. Η εγκαιρη ενημερωση που αναλαμβανει η Γερμανος -οπως αναφερεται,να κανει στον χρηστη-πελατη,ειναι 10 μερες μετα απο τη στιγμη της παραγγελιας ???? Ωραια....να υποθεσω οτι η εδρα της εταιριας ειναι στο Μπαγκλαντες...? ή μηπως οι εργαζομενοι της προερχονται απο εκει...? δεν νομιζω να εξηγειτε αλλιως αυτη η 'γρηγοραδα'... OXI μη με πειτε παρακαλω ρατσιστη....δεν ηθελα να προσβαλω τους υπηκοους αυτης της μακρινης χωρας,εξισωνωντας τους με τους υπαλληλους ΚΑΙ την 'αρτια' υποδομη & λειτουργια του germanos.gr.... Και ευτυχως που μου προταθηκε - προιον μεγαλυτερης αξιας,με αντιστοιχα χαρακτηριστικα,στη ιδια τιμη,αλλα δεν το δεχτηκα.....και προτιμησα την επιταγη. Γιατι δεν το δεχτηκα ? αν θυμαμαι καλα,αντι για Α8-6gb,προταθηκε 'κατι' με Ν3040-4gb μεσα....? το οποιο μπορει να ειχε τιμη site κοντα στα ...400ε, αλλα ευτυχως εχω σωας τας φρενας μου ακομα !. Δεν ξερω αν καταλαβαν οτι εγιναν πανελληνιως Ξεφτιλα (ισως οχι για πρωτη φορα ?),ουτε αν παραιτηθηκε ή τα ακουσε για τα καλα καποιος ή καποια Στελεχη εκει μεσα.....ισως κ να μην τους νοιαζει... Περα απο ενα Λυπουμαστε,καμια Συγνωμη...απλα Τραγικοι & Γελοιοι για μια ακομα φορα....και οι διαφημισεις τους καλα (ξανα)κρατουν,στην tv(και οχι μονο)..... ναι,φυσικα....οπως το αλλο με τον Τοτο !!!...δωρεαν 15μερη χρηματοδοτηση εν αγνοια μου,και προφανως ατοκα....! τς,τς,τς...τα ρωτανε αυτα ? .....στην Ελλαδα δεν ζουμε ? Καληνυχτα...😐
  11. προφανως και μονος μου δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω κατι. Αν προσεξες αναφερω:'Αν αποφασιστει να κινηθουμε ομαδικα'. ο δικηγορος της οικογενειας μου -αν θα τον ρωτησω για το θεμα,να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μου ζητησει κατι. Εσυ μπορει να ζητας 50ε ή οτι αλλο θελεις,για συμβουλες πανω στην δουλεια σου,οποια κ να ειναι ειναι αυτη. αν καποιο μελος τυχαινει να εχει νομικες γνωσεις και πιθανως ειναι σ'αυτους που γειωσε ο Γερμανος,μπορει αν θελει να προσφερει στην κουβεντα και να βοηθησει τους συνφορουμιτες.Αυτο εννουσα.☺️ οχι απλα 'αγωγη επειδη δεν μου ηρθε η παραγγελια'... Δεν μου παρεδωσε κατι που ειχε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ και διαφημιζε μεχρι και στην τηλεοραση,το οποιο προπληρωσα, μου δεσμευσε 540ε για 15 ημερες,και χωρις καμια ενημερωση για διαστημα 10 ημερων,μαθαινω οτι δεν θα εκτελεστει η παραγγελια μου...οχι μετα απο 1 ημερα,αλλα μετα απο 10. δλδ κανονικος ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ !. και Εξαπατηση και πιθανος δολος,οπως αυτος γνωριζει καλυτερα....δεν μπορεσα πχ να επωφεληθω απο αντιστοιχες προσφορες ανταγωνιστικων του εταιριων. Και φυσικα ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ υποστηριξη πελατων-πληρης αδυναμια επικοινωνιας με τηλεφωνα αλλα και με μειλ.για να μπορεσω να μαθω για την εξελιξη της παραγγελιας και να κινηθω αναλογα,να ακυρωσω και να στραφω αλλου... Αν εσυ βλεπεις μονο οτι 'δεν μου ηρθε η παραγγελια',οκ...παω πασο.Να τους λες και Ευχαριστω Πολυ αν σου συμβει το ιδιο....!
  12. η μονη εξελιξη απο την πλευρα του μαγαζιου,φιλε matrixxx ειναι απο οτι καταλαβα οι διαφορες δωροεπιταγες που μοιρασε... αναλογα με το πόσο μεσα εβαλε τον καθ'ενα,ποσες απειλες για καταγγελιες ακουσε,και κυριως μαλλον αναλογα με το υψος του ποσου που 'δανειστηκε' απο τον καθε πελατη,διαμορφωσε κ το ποσό της δωροεπιταγης που εστειλε....Η αθλιοτητα τους παντως συνεχιστηκε,με την δωροεπιταγη να αφορα ΞΑΝΑ και ΜΟΝΟ παραγγελια μεσω eshop και ΟΧΙ απο φυσικο καταστημα.... το αποκορυφωμα του εμπαιγμου θεωρω οτι ειναι ο τελευταιος ορος 16... : 'Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας ή επιστροφής της λόγω μη παραλαβής, το ποσό του εκπτωτικού κουπονιού δεν επιστρέφεται και δεν μπορεί να δοθεί νέος κωδικός.' ξεχασαν να προσθεσουν διπλα τι γινεται στη περιπτωση που ξαναγινει το ιδιο μπαχαλο,και 'ακυρωθει'-'χαθει'-'δεν παραδοθει λογω αδυναμιας τους ή ελλειψης αποθεματος' παλι,η παραγγελια-δωρο μας....θα το χασουμε κι αυτο...? Κατα καιρους διαβαζω για ακυρα και προσφορες που πηγαν κατα διαολου,εδω.Επισης για Λαθη στο συστημα τους & τις τιμες. Κανεις δεν ειναι αμοιρος ευθηνων...ολους τους εχουμε κραξει (με το δικιο μας) Πλαισιο,Κωτσοβολο,media market......Δεν ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει. Απλα εχω την εντυπωση -επειδη τυχαινει να ειμαι απο αυτους που το εζησαν απο πρωτο χερι,μιας κ εκανα το 'λαθος' να πιστεψω τον Γερμανο και να παραγγειλω κατι που ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ της στιγμη που παταγα enter και ολοκληρωνα την παραγγελια- οτι φετος μαλλον ο Γερμανος το παρακανε...ξεπερασε τα ορια,και ισως θα ηταν καλη στιγμη να παρει ενα 'μαθημα'...αυτος αλλα και οι ομοιοι του. Δεν ειμαι σιγουρος οτι οι καταγγελιες σε συνηγορο καταναλωτη/Υπουργειο Αναπτυξης (1520)/Εκποιζω κλπ θα φερουν καποιο αποτελεσμα. Αν αποφασιστει να κινηθουμε ομαδικα,με δικηγορο,για πιθανες αγωγες κλπ,για διεκδικηση επισης πιθανων αποζημιωσεων,ειμαι μεσα απο τους πρωτους ! Ξαναλεω παλι,καποιος δικηγορος να μας διαφωτισει λιγο,δεν υπαρχει...?
  13. @Alexandros7474 επετρεψε μου να πιστευω & να επιμεινω οτι γραφεις ατεκμηριωτα πραγματα. εγω αντιθετα αναφερω γεγονοτα,με χαρτια,αποδειξεις κ τα παντα ! οποτε σου ξαναλεω σκεψου λιγο πριν γραψεις κατι (αν σε ενοχλουν τα αγγλικα)... τα 8.000 τεμ που 'το ξερεις χωρις να εισαι υπαλληλος κλπ,κλπ,κλπ' - ΠΩΣ βγαινει κ πως το στηριζεις ? μιλας σοβαρα οτι θα ρωτησω σ'ενα μαγαζι ποσα εδωσαν (και θα το πιστεψω),και θα το κανω χ 400,και θα βγει το νουμερο.....Αληθεια τωρα ? 😲 Και μιλας για σοβαροτητα ? εγραψαν αλλωστε και αλλοι συνφορουμιτες πιο πανω για το σχολιο σου.
  14. ρε Μαν,μη γραφεις τετοια πραγματα....οτι δεν οφειλει τπτ....κ πως ξερεις οτι εχει δωσει 8.000 τεμαχια....? think before you type something....εκτος κ αν εισαι υπαλληλος cosmote/Γερμανου...ελεος.....! χρωσταγα εγω του καθε μακακα 540ε να του τα δανεισω 15 μερες ? κ να μη μπορεσω να κοιταξω αλλου ? κ να παρω και απ τα 3 το μακρυτερο,μετα απο 10 μερες....? εισαι σοβαρος...? φυσικα κ δεν ηξερα τι αχρηστα & ανημπορα 'κουμασια' ειναι...αλλιως δεν θα παραγγελνα.......!
  • Δημιουργία νέου...