Προς το περιεχόμενο

GeorgeSmirlis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.070
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Ηλεκτρονικά, μηχανικά

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.915 προβολές προφίλ

GeorgeSmirlis's Achievements

  1. GeorgeSmirlis

    Χ58- Χeon owners club

    Χαιρετώ την παρέα μετά από πολύ καιρό. Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Μια μικρή συντήρηση για τον δεινόσαυρο μου με καινούριες παστες, φουρφούρια και λίγο συμαζεμμα καλωδίωσης. Το κερασάκι στην τούρτα η ντιζα με το λαμακι να κρατάει την R9 290 μιας και άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα.
  2. Έχω φίλε και virtual για κάποια προγράμματα. Για πλάκα το τρέχει αλλά δεν περίμενα ότι για ένα cloning θα έτρωγα τέτοια φαπα. Μλκ δικιά μου που δεν εβαλα καινούριο μ2 όταν πήρα το λάπτοπ.
  3. Αυτο κανω, απο clone σε clone αλλα δεν μπουταρει για καποιο λογο. Δοκιμασα uefi/legacy αλλα τιποτα!
  4. Καλησπερα σε ολους, εχω το παραπανω λαπτοπ με μ2 2280 στον οποιο εχω windows 10 με αρκετα προγραμματα/διαγνωστικα αυτοκινητου φυσικα με αδειες επι πληρωμη. Πηρα εναν kc2500 να αναβαθμισω αλλα δεν ξερω πως θα κανω το cloning ωστε να μην χασω τιποτα και να ειναι και bootable τα windows φυσικα. Αλλη θυρα μ2 δεν εχει το λαπτοπ. Δοκιμασα με acronis bootable απο φλασακι να δημιουργησω κλονο σε εξωτερικο usb ssd και απο κει μετα να τα περασω στον νεο μ2 αλλα φυσικα δεν μπουταρε σωστα το λαπτοπ. Εχετε καμια ιδεα? Ευχαριστω πολυ!
  5. Ορίστε ένα γυμνό ThermalTake v21. Κάρτα η R9 280X μετατροπή με 120αριδες ανεμιστήρες. Επιλογή που με δικαίωσε πλήρως καθώς πλέον αθόρυβη με max θερμοκρασία μόλις τους 65 βαθμούς σε full load. Έγινε ένα γενικό καθάρισμα, φρεσκαρισμα παστών, συμμάζεμα κτλ. Πραγματικά με λίγη ρύθμιση των ανεμιστήρων κάνεις θαύματα στο κουτάκι αυτό.
  6. Να πας το plexi στον τζαμα να δει αν μπορει να σε κανει το σχεδιο για το front panel. Αν ναι τοτε φυσικα και θα γινει. Απλα μετα πολυ προσοχη.
  7. Συμφωνω απολυτα με ολες τις αποψεις και περι καθαρισμου και περι αστοχιας. Σιγα μην στεναχωρηθουμε για μια καρτα. Το κουτι και με σωστο airflow ειναι και με αρκετους ανεμιστηρες στις σωστες θεσεις. Παστα περασμενη πριν κανα 1.5 χρονο σιγουρα. Sheo στειλε διευθυνση να στην στειλω με γενικη 😉.
  8. Ναι και σκέψου την είχα πάρει πριν χρόνια πραγματικά αδουλευτη σε ξεφτίλα τιμή. Αλλιώς υπάρχει κάποια άλλη πάνω κάτω σε αυτά τα χρήματα?
  9. Λογικά κάτι την άκουσε και σκάσαν οι smd. Τώρα για την r9. Στο άλλο μηχάνημα έχω r9 290 trix oc σε άριστη κατάσταση σχεδόν αδουλευτη, την έχω καταευχαριστηθει γι'αυτό έλεγα να πάρω πάλι μια ίδια για το μηχάνημα που έπαθε ζημιά. Ναι είναι ενεργοβορα και σίγουρα παλιά αλλά θέλω να μείνω σε AMD λόγω freesync οθόνης.
  10. Σήμερα έγινε αυτό.... Και τσουπ σβήνουν όλα και φλόγα από τον υπολογιστή κανονικότατα. Ευτυχώς όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι μια χαρά. Πάει η αγαπημένη 7950. Ναι ήταν παλιά και είχε βγάλει αμέτρητες ώρες παιχνιδιού. Τι προτείνει η ομάδα? Καμιά μεταχειρισμένη r9 290 ή θα είναι πιωμενη? Κάποια καινούρια? Έχω μείνει αρκετά πίσω οπότε θα χρειαστώ βοήθεια! Μέχρι 150-200βαρια. Ευχαριστώ πολύ!
  11. Εχει πεσει το shibatoken ή μονο εγω δεν μπορω να μπω?
  12. https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/lg-monitor-23-8-24gn600-b-ultragear-gaming_3677176?qId=4a4b900cc486d9c17360ae86bcf180bc&qIx=products_price_asc Παρτην χθες, την εχω δυο βδομαδες, πληρως ικανοποιημενος!
  13. GeorgeSmirlis

    CINEBENCH R23

    Ξεμουδιασμα για τον γερο Χ5670 με thermalthrottle (χτυπουσε 95αρια δυστυχως).
  14. GeorgeSmirlis

    Χ58- Χeon owners club

    Επιτέλους μετά από πολύ καιρό ξανά μπήκε στην πρίζα ο δεινόσαυρος Χ58. Ναι είναι μες στην σκόνη 😛. Έχουμε κανα συμφορουμιτη με Χ58 ακομα ενετη 2021?
  15. Καλησπέρα παρέα. Ψάχνω λάπτοπ είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό με μεγάλη μπαταρία, βασικότατο. Χρήση web (όχι τηλεδιάσκεψη) και διαγνωστικά αυτοκινητου (εξού και η ανάγκη για μεγάλη μπαταρία). Ανάγκες i3 και πάνω και 4gb ram+ Τιμή ταβάνι 350€. Υπάρχει κάτι ή να κοιτάξω κάνα μεταχειρο? Ευχαριστώ πολύ!
  • Δημιουργία νέου...