Προς το περιεχόμενο

yiangoun

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με yiangoun

  • Ημερομηνία γέννησης 13/07/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.078 προβολές προφίλ

yiangoun's Achievements

  1. yiangoun

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλημέρα και καλορίζικη. Για τα Weber τα ταψάκια, προτείνω να αγοράσεις μία δεκάδα. (10€ συνήθως). Μετά μπορείς στο ταψάκι να βάζεις ένα αλουμινόχαρτο και να το φορμάρεις ακριβώς στο μέγεθος από το ταψάκι σου. Ψήνεις, και τα υγρά πέφτουν στο αλουμινόχαρτο (το οποίο είναι φορεμένο στο ταψάκι). Όταν τελειώσεις αλλάζεις το αλουμινόχαρτο. Μετά από 10 ψησίματα ή και περισσότερο, επειδή θα έχει ξεφορμαριστεί το ταψάκι σου, το αλλάζεις με ένα καινούργιο. Οπότε με αυτό τον τρόπο μπορείς να κάνεις 100 ψησίματα με 10 ταψάκια. Εγώ είμαι στη 2η δεκάδα τώρα, και όλα είναι μια χαρά. Να προσέχεις να μην αφήνεις εξωτερικά το αλουμινόχαρτο να "πετάει" αλλά να το τυλίγεις πλαϊνά από το ταψάκι για να μην έχεις κανένα παρατράγουδο. Για την σούβλα ψάχνομαι και εγώ. Μετά από ψάξιμο έχω βρει τα παρακάτω και έχω προγραμματίσει την αγορά κατά το Μάρτιο. Έχεις κανείς άποψη για τα συγκεκριμένα; Φως, για βραδινά ψησίματα. Σούβλα για περιστροφικό ψήσιμο. Περιστροφικά σουβλάκια Αντίβαρα
  2. Το σχόλιό μου είναι εγκυκλοπαιδικής φύσης. Θα σας πω μία ιστορία (έγινε πέρυσι το Σεπτέμβριο) που έτυχε να βρίσκομαι μπροστά σε μία στιχομυθία σχετικά με τους prime χρήστες και το επίπεδο εξυπηρέτησης της amazon που είχε θέσει ως υπέρτατο στόχο ο Μπέζος από τότε που σκέφτηκε ότι μπορεί να πουλήσει ο,τιδήποτε, όχι μόνο βιβλία (πριν το 2000) Είμαι στην Αυστρία για δουλειά και βρίσκομαι σε ένα πηγαδάκι ένας εκ των οποίων είναι στέλεχος της amazon. Ένας συνάδελφος του λέει ενθουσιασμένος ότι ο παππούς του που μένει στις Ελβετικές Άλπεις, παρήγγειλε ένα Αμερικάνικο ποδήλατο Σάββατο και τη Δευτέρα το παρέλαβε. Τον ρώτησε πως η Amazon κατάφερε να αποστείλει το ποδήλατο σε μία ημέρα στις Ελβετικές Άλπεις από την Αμερική; Ο άνθρωπος της Amazon τον ρώτησε μήπως ο παππούς του είναι Prime Member. Ο συνάδελφος απάντησε θετικά. Τότε ο άνθρωπος της Amazon του είπε ότι έχουν έχουν αναπτύξει ένα αλγόριθμο που βάσει της καταναλωτικής συμπεριφοράς καθώς και στοιχείων περιήγησής τους στο κατάστημα της Amazon μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό επισκέψεων και χρόνου παραμονής σε σελίδα του ίδιου προϊόντος μέσα σε 5 ημέρες η Amazon αποστέλλει το προϊόν στην τοπική αποθήκη του μέλους, χωρίς ακόμη να το έχει παραγγείλει και φυσικά χωρίς να το γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος υποψήφιος αγοραστής. Ο ενδιαφερόμενος έχει πιθανότητα να το αγοράσει πάνω από 84%!!! Αυτό είναι κάτι που τους συμφέρει γιατί η Amazon δουλεύει με περίπου 30% επιστροφές, ενώ στην παραπάνω περίπτωση η πιθανότητα επιστροφής είναι κάτω του 10%. Την τεχνολογία αυτή την είχαν πατεντάρει το 2014!!! Όταν το άκουσα ανατρίχιασα... Αυτό που κάνει η Amazon είναι μοναδικό αλλά μπορεί και το κάνει μόνο για τους πελάτες που η αλυσίδα παραγγελίας - παράδοσης παρέχεται από αυτήν, βλέπε Αμερική. Στην Ελλάδα που ο τελικός μεταφορέας είναι κάποιος εκτός Amazon, δε παρέχονται τέτοιες υπηρεσίες, γιατί πολύ απλά, ο τελικός μεταφορέας δεν έχει αυτή την παραπάνω πληροφορία για να προετοιμαστεί για την αποστολή (και επίσης γιατί οι περισσότεροι στην Ελλάδα είναι τενεκέδες και παρέχουν χαμηλού επιπέδου φτηνές υπηρεσίες). Για αυτό το λόγο ήδη η Amazon σκέφτεται να δημιουργήσει και τη δική της μεταφορική, ώστε να αναπτύξει αυτού του είδους τις υπηρεσίες και σε χώρες- αγορές που σήμερα δεν μπορεί. Αν ο βαθμός ικανοποίησης του πελάτη είναι υψηλός, εκτιμά ότι θα εισχωρήσει και σε αυτές τις αγορές όχι γιατί θα έχει τα φτηνότερα προϊόντα (γιατί δεν τα έχει), αλλά γιατί οι πελάτες θα είναι τόσο ικανοποιημένοι από όλη την εμπειρία αγοράς - παραλαβής προϊόντων, που θα είναι διατεθειμένοι να δώσουν λίγα παραπάνω χρήματα για τέτοιου είδους υπηρεσίες.
  3. yiangoun

    Corsair STRAFE Gaming Keyboard Review

    Χωρίς να έχω ανάγκη κάποιο τέτοιο πληκτρολόγιο, καθώς δεν είμαι gamer, ομολογώ ότι με συνεπήρε η φανταστικά παρουσίασή του. Φοβερό review.
  4. Ναι. Στα αυτιά αυτών που αγοράζουν μουσική και δεν αντιγράφουν.
  • Δημιουργία νέου...