Προς το περιεχόμενο

950h

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

950h's Achievements

  1. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΗUAWEI MATE 7 MONARCH EDITION.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΙPHONE 6 PLUS.O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΙPHONE ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΑΝDROID ME TO ΙΟS ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ IPHONE.
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM.ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ HUAWEI ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΙΝΗΤΑ ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΜΑΤΕ 7 ΜΕ ΤΑ 3GB RAM ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ SMARTPHONES AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.Π.Χ ΟΘΟΝΗ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.
  3. 950h

    LG G Flex 2 Review

    Παιδιά εγώ πιστεύω ότι η lg τα τελευταία χρόνια έκανε άλματα στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων και σε κάποια πράγματα καινοτομησε.Αλλά πιστεύω ότι η εταιρία με τις λιγότερες αδυναμίες και κατασκευαστικες ατέλειες είναι μακράν η HTC
  4. Παιδιά εγώ πιστεύω ότι η ιαπωνική sharp έχει την τεχνογνωσία να παράξει κινητά αξιώσεων,απλά δεν έδωσε έμφαση στο κοματι αυτό.Μην ξεχνάτε ότι πολλές εταιρίες προμηθεύονται οθόνες από την sharp που είναι και από τα δυσκολότερα κατασκευαστικά μέρη των κινητών.Σίγουρα όμως εκ'του αποτελέσματος κρίνονται όλα.Ίδωμεν.Με την ευκαρια αυτή ήθελα να καταθέσω την άποψη μου σχετικά με το ποια συσκευή παραμένει η καλύτερη μέχρι τώρα στο γενικό σύνολο αξιολόγησης,και γενικότερα σαν εταιρία.Είναι η HTC και ιδιαίτερα το one m8.Εγώ έχω το meizu m4.
  5. Άριστο σχεδιαστικά απο μια εταιρία που έχει παράδοση στις οθόνες.Δεν γνωρίζουμε περί αυτονομίας και κάποιες λεπτομέρειες στο λειτουργικό καθώς και το κόστος,για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη.
  6. Έχω πάρει πάνω απο 10 κινέζικα κινητά και όλα είχαν θέμα με τις μπαταρίες εκτός το one plus one και το meizu mx4.Αυτό όμως που τα σπάει με διάφορα είναι το THL 5000
  • Δημιουργία νέου...