Προς το περιεχόμενο

splashboogie

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    177
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.832 προβολές προφίλ

splashboogie's Achievements

  1. Είχε σε ultra boost ΤΡΕΛΕΣ προσφορές Mac Arthur glen. 50€ πήρα.
  2. Αυτό φόβομουν γενικά. Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά πήγε κανείς;; Ποσό κόσμο έχει; Ψήνονται να πάω αλλά φοβάμαι ότι θα γίνετε χάος!!
  4. τελικά θα πάρω θήκη πουγκάκι. Ελλάδα έχει πουθενά ή κατ ανάγκη εξωερικό??
  5. Είμαι λίγο χεστης και φοβάμαι ότι θα μου πέσει όταν πάω να το βγάλω. Μάλλον θα πάω σε original δερμάτινη και ας κρύβει το Κιν πιο πολύ από ότι θέλω.
  6. Ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτήσω τη γνώμη σας. Ποια είναι η καλύτερη θήκη για τα κινητά αυτά; Ψάχνω έναν συνδυασμό ασφαλείας αλλά και αισθητικής! Σκέφτομαι να πάρω original leather case. Αλλά νομίζω ότι ίσως αλλοιώνει το design του κινητού - άλλωστε η υψηλή αισθητική ήταν βασικό κριτήριο στο να κατάληξω σε I phone. Ευχαριστώ.
  7. Ναι αυτο λεω. Συμφωνω. Γραφω δεν αξιζει ΣΕ ΚΑΜΙΑ περθπτωση να σκας 400 ευρο για να φτιαχνεις λεπτομεριες στην εμπειρια χρησης!!
  8. Ως κάτοχος note 9, ξεκάθαρα δεν είναι μόνο η μπαταρία. Υπάρχουν πολλές ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ που κάνουν διαφορά (θέση του fingerprint scanner, τιμια αναγνώρηση προσώπου κτλπ). Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να πληρώσεις 300-400 για αυτές. Αλλά μεταξύ μας όσοι παίζουμε στα flagships, το vfm το έχουμε ξεχάσει ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ
  9. splashboogie

    mate 10 pro vs xiaomi m2s

    Λόγω μπαταρίας το Mate. Αλλά γιατί να αλλάξεις συσκευή σε 1 χρόνο; Γιατί το s6 edge plus μου κάνει μεσα δυο χρόνια νερά (ρεμπουτ κολλήματα κλπ) και δεν μου άρεσε καθόλου!! Κανενα Android δε θα σου βγάλει smooth τετραετία σαν το iPhone. Ακομα κι αν έδινες 1000€ να παρεις το note 9. Σωστό αλλά και 800-900 για κινητό τα θεωρώ πλέον πολλά. Το κινητό σπάει, κλέβετε, χάνετε μου μοιάζει υπερβολή! Ίσως το pixel μου δώσει 3 χρόνια..
  10. splashboogie

    mate 10 pro vs xiaomi m2s

    To i phone 8 σχεδόν το αποκλείω. Θα έκανα υπέρβαση να πάω στο Χ αλλά τελικά έχω καταληξει οτι δεν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά για τηλέφωνο. Το pixel 2 xl μοιάζει πολύ τίμια επιλογή! Θα το τσεκάρω. thanks
  11. splashboogie

    mate 10 pro vs xiaomi m2s

    Μια απαίτηση που έχω και δεν την καλύπτει το τεστ είναι να είναι future proof. BΑΡΕΘΗΚΑ πραγματικά να αγοράζω κινητό κάθε 1 με 2 χρόνια. Δεν με νοιάζουν τόσο τα λεφτά όσο να ΞΕΜΠΛΈΞΩ. π.χ. με το 5s έσκασα κάποτε 700 αλλά με πήγε τίμια 4 χρονια. θέλω όσο μπορώ να το κρατήσω, όποιο πάρω.
  12. splashboogie

    mate 10 pro vs xiaomi m2s

    1) Το ποσό που διαθέτουμε: κάπου στα 350 με 450 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, chrome, shazam etc. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιάφορο αρκεί να έχει καλό body'screen ratio 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): μπα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; καλό θα ήταν 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; μπα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; μπα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; μάλλον 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα το βιάζομαι 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); μπα 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο' και μεταχειρισμένο- δόξα να έχει το insomnia!!
  13. splashboogie

    mate 10 pro vs xiaomi m2s

    Θέλω βοήθεια και γνώμες. Μετά από 2 χρόνια πρέπει να αλλάξω κινητό! Μας νοιάζει η μπαταρία, η κάμερα και το κινητό να είναι ταχύτατο (level ios ταχύτατο). Σκέφτομαι να παίξω στα 400 κοντά αλλά αν υπάρχει αιτία μπορώ να αναίβω και πιο ψηλά. Λείπω απο την αγορά κινητού 2 χρόνια και θέλω τα φώτα σας. thanks
  14. οπα οπα σωστος εισαι. Αλλα το κουκακι ειναι κεντρο Αθηνα ακροπολη μερια. Με τα ποδια πανε... μπραχαμι δεν ξερω αν ψηνετε να παει. Σε πληροφορω οτι αμα φας καλυβα θα δεις οτι ειναι μεγας μαστορας
  15. Ακου γιατι βλεπω εχει γεμίσει ο τόπος ''ψαγμένους''. Θα πας κουκάκι στον καλύβα. και θα πάρεισ πίτες με κοντοσούβλι και ο γύρος μπομπα είναι αλλά το κοντοσούβλι ειναι ΑΛΛΗ φάση. thank me later.
  • Δημιουργία νέου...