Προς το περιεχόμενο

skarani

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.760 προβολές προφίλ

skarani's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

8

Φήμη

  1. skarani

    N2O PS1 παιχνίδι

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/04/2024 09:22 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη για την ηλικία του κατάσταση - πλήρες.

    19 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 07:31 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τα τηλεχειριστήρια τηλεόρασης - βίντεο - DVD της φωτογραφίας. Είναι τα αυθεντικά SONY, σε άριστη κατάσταση και πλήρως λειτουργικά (δοκιμασμένα σε δεκτή υπερύθρων) RM-836, RM-839 : 5€ RMT-D128P, RMT-D198P : 6€ RMT-V405 : 7€

    0,01 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 09:01 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται το παιχνίδι ρόλων από τη χρυσή εποχή του jrpg που βλέπετε στις φωτό. Κουτί, Εξώφυλλα & manual είναι σε άψογη κατάσταση. Επίσης και οι δίσκοι είναι σε άψογη κατάσταση 100% readable στην σάρωση επιφάνειας δίσκου.

    37 €

  4. Προς όλους τους πρώην φανατικούς καπνιστές - νυν φανατικούς αντικαπνιστές: Σώσατε τα πνευμόνια σας απο την πίσσα και τις 3000+ βλαβερές ουσίες του καπνού, αλλα προσέξτε τωρα να μην πάθετε κίρρωση του ήπατος απο τη χολή που βγάζετε για το ακακο άτμισμα :D Υ.Γ.: Συνεχίστε να πολεμάτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο! Οι καπνοβιομηχανίες είναι μαζί σας!
  5. Όσα δε φτάνει ο designer, τα κάνει "φορτικά" (Εκ της γνωστής παροιμίας)
  6. Εγώ περιμένω εσένα να μου πεις, για να αποδείξεις ότι έχεις εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος. Και τώρα να κάτσεις να τα διαβάσεις, κέρδος σου θα είναι.
  7. Συνεχίζεις με αβάσιμα συμπεράσματα, νομίζοντας ότι θα απογοητευτώ και δε θα λέω την άποψή μου επειδή με ονοματίζεις "τρολ". Αλλά το ερώτημά μου παραμένει: Έχεις ακούσει τι λένε στα κόμματα που υποστηρίζουν την πειρατεία στις βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες? Ή μήπως ακούς μόνο ότι έχουν τα mega, ant1, skai, alpha, star κλπ? (Τα οποία παρεμπιπτόντως δεν τα πληρώνεις όπως τα συνδρομητικά, αλλά είναι δωρεάν και ζουν από τα υπέρογκα ποσά των διαφημίσεων - όπως θα έπρεπε να είναι και τα MS Windows κατά την άποψή μου)
  8. Μην διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω μόνο και μόνο επειδή έχεις κολλήσει στο ότι έχεις δίκιο και οι άλλοι άδικο. Δεν είπα ότι όλα τα κόμματα που είναι μέσα σε μια βουλή είναι αδιαμφισβήτητα σωστά - μόνος σου το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Εγώ απάντησα σε όσους λένε (σε προηγούμενα ποστ) ότι φταίει η νοοτροπία του Έλληνα και ότι πρέπει να εκ-πολιτιστούμε κι εμείς όπως οι άλλοι Ευρωπαίοι. Όσο για την πληρωμή λογισμικού, η άποψή μου είναι υπέρ της πειρατείας γιατί κάθισα και διάβασα και τις δύο πλευρές τι υποστηρίζουν. Εσύ άκουσες ή διάβασες τι λένε τα κόμματα υπερ της "πειρατείας" για να γνωρίζεις και τις δύο πλευρές? Ή μήπως έτσι επειδή δε σου αρέσει η λέξη "πειρατεία" και τη θεωρείς "κακή" αγοράζεις MS Windows? Και τη Χρυσή Αυγή τους θεωρώ φασίστες, αλλά άκουσα πρώτα τι έχουν να πουν. Αυτό είναι δημοκρατία.
  9. Εντάξει... Και μόνο από αυτήν την ερώτηση καταλαβαίνω ότι δεν είσαι και πολύ σχετικός με το θέμα.
  10. Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω ποστ, έχω να πω: Όλοι εσείς που λέτε ότι η "πειρατεία" και η "νοοτροπία του Ελληνάρα" πήγαν την Ελλάδα 30 χρόνια πίσω, μάλλον έχει γίνει κουρκούτι το κεφάλι σας από τα έτοιμα σχόλια που βλέπετε στις πολλές ειδήσεις της τηλεόρασης. Η πειρατεία είναι γέννημα αλλά και ευδοκιμεί στη Σουηδία και στις πλούσιες χώρες του "πολιτισμένου" Βορρά. Μάλιστα έχουν και κόμματα εκεί που υποστηρίζουν την πειρατεία με σοβαρά επιχειρήματα - Δεν πληρώνουν τίποτα για δεδομένα/κώδικα μιας που ξέρουν οι μεγαλοεταιρίες να βγάζουν υπερ-αρκετό χρήμα και από στοχευμένη διαφήμιση (και άλλα πολύ σωστά επιχειρήματα). Επίσης, αν νιώθετε "βλάκες" που πληρώσατε για να αποκτήσετε MS Windows, καλά κάνετε. Οι υπόλοιποι δεν σας φταίνε να τους καρφώνετε. Μην το παίζετε λοιπόν δήθεν πολιτισμένοι και Ευρωπαϊστές, και ότι εσείς είστε οι σωστοί Έλληνες και οι άλλοι έχουν κακή νοοτροπία. Τα "σπασμένα" windows και τα jailbroken IOS κυκλοφορούν πιο μαζικά στις δυτικές χώρες, γιατί εδώ έχουμε περισσότερους βλάκες - όχι απολίτιστους. Μάλιστα - κάτι που δεν είπαν οι ειδήσεις - το IOS jailbreak θεωρείται νόμιμο πρόσφατα.
  • Δημιουργία νέου...