Προς το περιεχόμενο

nkiop

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    497
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

27.041 προβολές προφίλ

nkiop's Achievements

  1. 1.Final fantasy 7 2.Final fantasy tactics 3.Resident evil 4.Baldur's gate 5.Doom Bαζω και ενα εξτρα, κορυφαιο για το τελος: Μax payne
  2. Οκ η ιδεα σου τωρα ειναι πολυ καλυτερη σιγουρα, αλλα μην ξεχνας αυτο που σου εγραψα (η motherboard που παραθετεις σε αγορα ολα και ολα 1, 2 καταστηματα την εχουν και ο ενας απο τους 2 την εχει 98 ευρω (αττικη) και ο αλλος ειναι στου θεου την μανα (καρπενισι)) και συμπληρωνω και κατι, αυτος που την εχει στην αττικη μπορει να μην την εχει στην ουσια διοτι ποσες φορες και εγω και εσυ και ο οποιοσδηποτε εχει παει σε ενα καταστημα που λενε ειναι διαθεσιμο μολις παει δεν το εχει και του πουνε ελα σε 10,20,30 και βαλε μερες που θα το εχουμε φερει το προιον, θα μου πεις μπορεις φιλε μου να τους παρεις τηλεφωνο, οκ εχεις δικιο και παλι αν δεν υπαρχει διοτι μερικα καταστηματα κοιμουνται? Τελος παντων και παλι ευχαριστω για την ιδεα σου.
  3. Nαι φιλε μου συμφωνω και επαυξανω με τα παραπανω που λενε τα παιδια εννοειται, αλλα δεν νομιζω να μην δω την παραμικρη διαφορα, πχ. τρεχω το elden ring χαλια με 7-10 fps με gt 1030 gddr5 στον υπολογιστη μου, στο net βρηκα ενα βιντεο στο youtube με μια gt 1030 vs gtx 1050 ti να τρεχει η gtx 1050 ti με 30 fps σταθερο το παιχνιδι ενω η gt 1030 στα 7 fps οπως ο υπολογιστης μου, ξερω παιζει ρολο ο επεξεργαστης και η ram που ειχε το παλικαρι που εκανε το τεστ, αλλα απο τι θυμαμαι και εκεινος με εναν επεξεργαστη παρομοιο με τον δικο μου το ετρεχε και 8 gb ram δεν θυμαμαι ακριβως τι, διοτι δεν κρατησα το βιντεο.
  4. Εχεις δικιο οσο αφορα την μητρικη με την cpu 100%, αλλα εγω βαζω και αλλους παραγοντες οσο αφορα την πωληση μητρικης J4125M και καρτας gt 1030 και αγορα απο μενα νεων εξαρτηματων, καταρχην αντε να βρεις ατομο να τα αγορασει απο μενα ιδιαιτερα την μητρικη, την καρτα γραφικων κατι θα γινει οκ, δευτερον η motherboard που παραθετεις σε αγορα ολα και ολα 1, 2 καταστηματα την εχουν και ο ενας απο τους 2 την εχει 98 ευρω (αττικη) και ο αλλος ειναι στου θεου την μανα (καρπενισι) οποτε ουτε καν. Ο Ryzen 4500 βρισκεται οκ, αλλα το βασικοτερο ολων οσο κανω ολη αυτην την διαδικασια, pc yok??? Τι θα χρησιμοποιω για υπολογιστη αφου μονο αυτον εδω εχω, το κινητο μου? Οπως και να εχει ευχαριστω για τις απαντησεις σου, αλλα παντα πρεπει να περνουμε και αλλους παραγοντες υποψην, ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον προσωπικα.
  5. Δεν νομιζω φιλε να καθομαι να πουλαω μητρικες και να μην εχω υπολογιστη μετα. Και σιγα να μην εχω καλυτερες επιδοσεις με την gt 1030 σε σχεση με την 1650 που ουτε καν entry level card δεν ειναι η gt 1030.
  6. Ναι σιγουρα συμφωνω, αλλα θελω να πιστευω τουλαχιστον οτι με την gtx 1050 ti η την gtx 1650 θα εχω καλυτερες επιδοσεις, εδω το atomic heart μου τρεχει η gt 1030 στα super low settings βεβαια που εχει και 2 gb vram ενω οι αλλες 2 που ανεφερα που ειναι 4 gb vram δεν θα εχουν δηλαδη ουτε μια σταγονα αποδοση παραπανω? Περιεργο μου φενεται.
  7. Φιλε μου εμενα με ενδιαφερει να λειτουργει η καρτα να μην δωσω τσαμπα χρηματα, δεν με ενδιαφερει εαν εχω αποδοση ειτε 10- 20% μειον, μειωνω αναλυση settings και τα λοιπα δεν εχω προβλημα, να φυγω απο την gt 1030 θελω, οποτε τελικα θα εχω εικονα με gtx 1650 η την gtx 1050 ti, η οχι?
  8. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, οποτε αυτο που λεει ο φιλος Dark_Nightfall ειναι λαθος?
  9. Ok ευχαριστω Aλλα ηθελα να σε ρωρησω κατι, αυτο που λεει στο site της asrock 1 PCIe 2.0 x16 (x1 mode) δεν ισχυει? Εξαλου αφου εχω πανω την gt 1030, τουλαχιστον η gtx 1050 ti δεν πρεπει να κανει λογικα?
  10. Δεν θελω να εχω καλυτερες επιδοσεις, το ξερω οτι θα υπαρχει bottleneck με τον επεξεργαστη απλως θελω να φυγω απο την καρτα γραφικων gt 1030 που στην κυριολεξια σερνεται σε μερικα παιχνιδια, δεν με ενδιαφερουν ultra quality και τετοια και η GTX 1650 ειναι καρτα που δεν καταναλωνει δα και τοσο ρευμα στο τροφοδοτικο πιστευω τουλαχιστον, ειναι low profile, εξαλου το max που εχω συνολο σαν καταναλωση απο το κιλου τροφοτικο που εχεις δικιο σε αυτο, μαζι με την gt 1030 ειναι max 120 w, οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα
  • Δημιουργία νέου...