Προς το περιεχόμενο

ThPadelis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ThPadelis

  • Ημερομηνία γέννησης 19/11/1995

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://pantelis.theodosiou.me/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki, Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Software Development, Technology, Coffee

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Απασχόληση
    Software Developer

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.578 προβολές προφίλ

ThPadelis's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. ThPadelis

    DELL SE2419H

    Την έχω περίπου 2 χρόνια για χρήση επέκταση οθόνης laptop στο γραφείο για δουλειά. Άψογη. Ελάχιστο πλαίσιο γύρω γύρω με ωραίες "κρυφές" υποδοχές. Το πίσω γυαλιστερό μέρος της οθόνης είναι πολύ όμορφο αλλά δεν διαθέτει υποδοχή VESA, κάτι το οποίο δεν με χαλάει καθώς είναι στο γραφείο μόνο. Το πάνελ της είναι οκ και δεν σε πειράζει για όσες ώρες και να δουλέψεις - 6-8 ώρες την μέρα είμαι σε αυτή την οθόνη.
  2. ThPadelis

    Xiaomi Poco X3 NFC

    Γενικά καλό κινητό, αλλά για να βγάλεις καλές φωτογραφίες/βίντεο θες καλές συνθήκες ή να ξέρεις να χειρίζεσαι την Pro λειτουργία της κάμερα. Η μπαταρία είναι πολύ οκ για τα δικά μου "γούστα". Βγάζει 1.5 μέρα με ανοικτό WiFi/Mobile Data, NFC, Location και βασική χρήση Facebook, Instagram και TikTok (2.5-3 ώρες την μέρα χρήση). Δεν το έχω δοκιμάσει με games καθώς δεν ασχολούμαι, αλλά δεν νομίζω να έχει και κάποιο ιδιαίτερο θέμα με αυτά.
  3. ThPadelis

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Καλησπέρα παιδιά, Ξέρει κανείς αν επιτρέπονται τα sleeping bags στην 110 Α/Κ ΜΜΠ (Καβησό, Έβρος);
  4. ThPadelis

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Παιδιά, ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση
  5. ThPadelis

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Καλησπέρα, έχω δύο ερωτήσεις: Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που δεν έχω ατομικό βιβλιάριο υγείας (είμαι προστατευόμενο μέλος ακόμη). Έχω τελειώσει ΕΠΑ.Λ με ειδικότητα Μηχανικών και Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου αλλά έδωσα πανελλήνιες με την τα γενικά λύκεια και έτσι σπουδάζω Μηχανικών Πληροφορικής (1 για πτυχίο). Στο σημείωμα αναφέρει πως αν είμαι κάτωχος κάποιου τίτλου σπουδών, να φέρω ένα αντίγραφό του. Οπότε η ερώτησή μου είναι η εξής 2. Μπορώ να δηλώσω κάπου ότι με ενδιαφέρει το ΕΠ και όχι κάτι ανάλογο με Οχημάτων που έχω ήδη σχετικό πτυχίο; Σημείωση: Δεν το δήλωσα στο site καθώς πρέπει να είμαι ήδη πτυχιούχος και δεν είμαι ακόμη.
  6. ThPadelis

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Καλημέρα παιδιά, Πήρα το χαρτί σήμερα από αστυνομία και παρουσιάζομαι στο στρατόπεδο του Υπολοχαγού Βογιατζή Νικολάου. Μονάδα τοποθέτησης 110 Α/Κ ΜΜΠ. Αν είναι άλλος για Καβησό, και ακόμα καλυτερα για το ίδιο στρατόπεδο, ας μου στείλει ένα pm να ανταλλάξουμε fb να δούμε τι κάνουμε με το μέσο μεταφοράς και λοιπά.
  7. ThPadelis

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Δεν γνωρίζω τίποτα ακόμα φίλε.
  8. ThPadelis

    Θέμα πτυχιακής

    Τελικά άλλο θεμα βρηκα. Κοινωνικο δίκτυο για φοιτητες - καθηγητές. Έστησα API σε Slim και το VueJs για front Καλησπέρα φιλε, Μην πας σε κάτι απλό αν θες την γνώμη μου. Εχεις τουλάχιστον ένα 6μηνο για να μάθεις μια νέα τεχνολογία. Η πτυχιακή μου ήταν να γίνει σε Angular 5 και εν τέλη έγινε σε Vue. Έμαθα τα βασικα για angular σε 2 βδομάδες κια ως και τώρα με την vue θεωρώ πως είμαι σε επίπεδο που θα μπορώ να δουλέψω κιόλας. Το στήσιμο για ένα REST API το θεωρώ λιγάκι easy εγώ. Θέλω να πω, πως δεν θέλει τρελό διάβασμα για να υλοποιήσεις ένα. Καλό είνια να κάνεις ένα REST API με NodeJS και μετά να στήσεις κια κάτι πάνω σε αυτό. Καμια τίμια web εφαρμογή.
  9. ThPadelis

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Καλησπέρα παιδια, Είναι άλλος για 572 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (Αλεξανδρούπολη) στις 19-11; Γνωρίζει κανείς πως θα είναι εκεί;
  10. ThPadelis

    Θέμα πτυχιακής

    Δηλαδή να στήσω ένα API και έπειτα να στήσω το front-end και να κάνω κλήσεις στο API μου για να πάιρνω τα δεδομένα; Καλό σαν πρώτο θέμα. Θα περιμένω όμως μήπως έρθει και κάνα άλλο θεματάκι πάντως γιατί έχω λίγο καιρό μέχρι να δηλώσω την πτυχιακή. Ευχαριστώ
  11. ThPadelis

    Θέμα πτυχιακής

    Από framworks, στο back-end μόνο PHP Slim, Laravel (ελάχιστο) στο front-end Bootstrap, jQuery, React(ελάχιστο)
  12. Καλησπέρα παιδιά, Είμαι τελειόφητος φοιτητής και θέλω να κάνω την πτυχιακή μου, αλλά δεν έχω κάποια ιδέα. Ο καθηγητής που ρώτησα για θέματα πτυχιακών, μου είπε: "Ε, κάνε καμία στατική σελίδα για δημόσιο πρόσωπο -υπαρκτό ή μη υπαρκτό- σε φάση portfolio". Το θέμα είναι ότι δεν τα πολυ-γουστάρω αυτά. Είναι θέμα το οποίο βγαίνει το αργότερο σε 3ς μέρες. Έχω ασχοληθεί μόνος μου αρκετά ως ένα επίπεδο και θα ήθελα μια πτυχιακή να με ζορίσει λιγάκι. Αν έχετε καμιά ιδέα θα το εκτιμούσα πολύ.
  • Δημιουργία νέου...